چقدر جالب .. رفیق زیاد توهم زدیا
الان 2 ساله که دارند فیلمای خاله زنکی ساخته خودشون رو به خورد ما میدند
فیلم ها و تله تئاتر های تلوزیونی خوبی هم تو سیما ساخته شده
خوبه نگفتی فقط فیلمای ساخت داخلو به خوردتون میدن!
شما اینم بگو که هیچ جای دنیا انقدر به مردمشون بی احترامی نمیکنند و فیلمها رو با کیفیتهای پایین پخش نمیکنند
بله این شبکه های لس آنجلسی که فیلما رو با کیفیت بسیار عالی در حد 3gp پخش می کنن دمشون واقعا گرم بابا
مرد حسابی هنوز تلویزیونهای ما آنالوگ هستند !
این لینکو ببین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا متن فیلم رو تغییر میدند بعدش خورد ملت میدند . تروی و سریال اوشین و صدها نمونه دیگر که میتونم برات لیستش کنم
تروی که تنها ادیت بزرگش این بود که زن طرف رو به جای دختر گذاشتن
نکنه انتظار داشتید وقتی شاهزاده از میزبانش تقاضا می کنه با همسرش ****کنه اونا همون جوری دوبله می کردن پخش می کردن؟
یه چیزایی با فرهنگ ما جور در نمیاد
شبکمه فقط برای قشر جوان جامعه نیست
فیلما باید طوری باشن که خانواده ها با هم بتونن تماشا کنن
موردی توشون نباشه که وقتی پسر کوچیک خانواده از پدرش در اون مورد پرسید پدره ندونه چی بگه
این تو کشور های دیگه هم هست از جمله ترکیه
اثباتش بسته به وجدان خودته رفیق

سفسطه کردن کار آسونیه ها! و از طرفی هم بسیار زشت !
چه جالب
شما تهمت می زنی بعد می گی اگه وجدان داری تهمتی که من زدم ثابت کن
.gif)
همون جمله که خودت گفتی در جواب خودت کافیه
سفسطه کردن کار آسونیه ها! و از طرفی هم بسیار زشت !
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ما که ندیدیم تا حالا از این تی وی صاف مرده یه حرف حق پخش شه مگر اینکه یا طرف جون به کف باشه یا اینکه سوتی باشه.
حالا شاید اونجا تهرانه و یکم آزاد میذارن صدای سیمان تبریز که کلا افتاده دست فارسا = خاک شده ! هیچی ینی هیچی !
قضیه رو ترک وفارس نکنید
مگه فرق خاصی داره تلوزیون دست کی باشه؟
مهم اینه که تولیدات مورد پسند برای مردم هر استان در شبکه استانی وجود داشته باشه که داره
برای مثال یه سریالی بود باجناقلار که چون از شبکه1 سیما هم پخش می شد من ازش خبر دارم
خوبه این یه دونه یادت مونده

چقدرش سانسور رفته بود؟
اگه سانسور لازم نباشه اعمال نمی شه
شما خبر ندارید
طبق قوانین صدا و سیما اگه سانسور از 10دقیقه تجاوز کنه فیلم رو کلا پخش نمی کنن
در ضمن سانسور ارباب حلقه ها محدود به یک سکانس بود
ببینم فیلم محمد رسول الله رو چندین بار پخش کردن؟ شد یه بار یه مسلمونی بگه آقا یه بارم خودتون اگه واقعا خیلی ادعاتون میشه پاشین یه محمد رسول الله ـی بسازید بزنید دهن مهن این عربا رو صاف کنید ها شد؟
فیلم محمد رسول الله ساخت امریکا بود نه عربا
تازه با همین سریالایی که در مورد اماما ساخته می شه داد همه در اومده که تاریخ ایران کو؟
هر فیلمی که از تلویزیون پخش بشه ریده میشه توش
اصلا درست نیست
سریال جومونگ بیشتر از یکسال از تلوزیون پخش می شد بدون اینکه ریده بشه توش
چرا جای دور بریم؟
همین جومونگ دو یا امپراتور بادها:
دیالوگ ها 90% تحریف شده اند
داستان کم کمش 40-50 درصد عوض شده.
صحنه ها هم همینطور دیگه.
نمیخام زیاد کشش بدم و با مثال عینی بگم که دیگه خیلی حاشیه میشه.
وقت کردی مصداق هم بیار
.gif)
چند تا استثنا از چند تا کارگردان برتر داریم که واقعا نایاب بودن و عوض حمایت زدن تو سرش گفتن بتمرک
ضرغامی نبود از عوامل سریال درچشم باد تقدیر کرد؟
هر وقت سریال خوبی پخش می شه ضرغامی با دست اندر کارانش جلسه می ذاره
پول ملت رو بالا میکشن ، مسابقات جام جهانی رو میخرن، کامل پخش نمیکنن --> پول مردم ضایع میشه.
یعنی مسابقه ها رو هم به سبک کره شمالی سانسور می کنن؟
باو بیخیال
تنها چیزی که پخش نشد مراسم کامل افتتاحیه بازی ها بود که اونم به دلیل طولانی بودن بیش از حد و اینکه از خواننده های غیر مجازمثل شکیرا(فک کنم) توش حضور داشتن پخش نشد
وقتی شبکه مخصوص ورزش افتتاح بشه مراسم چند ساعته ی افتتاحیه مراسم هم از اون شبکه پخش خواهد شد(منهای مواردی که غیر مجاز هستن مثل کنسرت ها)
پول ملت رو بالا میکشن ، ان تومن پول تبلغات میگیرن !! نمیگیریم نگیر ولی آخه نا انصاف تو پولت همه چیزت از تو جیب ملت میاد یکم تخفیفی چیزی !!!
شما تعداد تبلیغات شبکه های خارجی رو با شبکه های ایران مقایسه کنید
مثلا همین مسابقات جام جهانی
شبکه های خارجی 30 دقیقه قبلیش فقط تبیغ نشون می دن بین دو نیمه که خدا به داد برسه
مخارج میلیاردی تلوزیون که نمی تونه همش از بودجه دریافتی تامین بشه
به قول کی بود اون روز تو تی وی گفت فک کنم لاریجانی بود گفت 100سال از اروپا و 50 سال از آسیا عقبیم.
A 2010 report by Canadian research firm Science-Metrix has put Iran in the top rank globally in terms of growth in scientific productivity with a 14.4 growth index followed by South Korea with a 9.8 growth index.[96] Iran's growth rate in science and technology is 11 times more than the average growth of the world's output in 2009 and in terms of total output per year, Iran has already surpassed the total scientific output of countries like Sweden, Switzerland, Israel, Belgium, Denmark, Finland, Austria or that of Norway.
لینک نوشته:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید