تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

منم بلد نیستم چشمک بزنم! بیا با هم بریم کلاس خصوصی!

اتفاقا من هم در یه همچنین شرایطی دنبال یه شخصیت می گردم که بهترین شخصیت از نظر من دکستره ولی متاسفانه نمیشه از تکنیک دکستر استفاده کرد ، چون دکستر معمولا طرف مقابل رو می کشه و من هر چند خیلی دلم می خواد بعضی ها رو بکشم ولی نمی تونم.
    بازم بگرد الگوی من اینه:
    عاشق فیلم هایی هستم که شخصیتی که اصلا به چشم نمیاد یا تحقیر میشه در حقیقت و یا در نهایت همه به دست و پاش می افتن یا شخصیت هایی مثل Hitman که منفرد عمل می کنن با این حال همه زیر دستش هستن
    بعد یه مدت کم کم جذبش میشی احساس می کنی این شخصیت درست مثل خودت تنهاست از طرفی از برتری اون لذت میبری در نهایت هم مثل تمام ادم ها به مرور شخصیتت رو مثل اون می کنی همیشه دیالوگ ها و صحنه هایی یادت میاد که چطور فردی که همیشه خوار میشد از دیگران برتری پیدا کرد یا دست کم برتری خودش رو نشون نمی داد نتیجه ای که حاصل میشه اینه که دیگران رو ادم حساب نمی کنی سعی می کنی درست مثل بازیگر توی فیلم رفتار کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

منم بلد نیستم چشمک بزنم! بیا با هم بریم کلاس خصوصی!

بازم بگرد الگوی من اینه:
    عاشق فیلم هایی هستم که شخصیتی که اصلا به چشم نمیاد یا تحقیر میشه در حقیقت و یا در نهایت همه به دست و پاش می افتن یا شخصیت هایی مثل Hitman که منفرد عمل می کنن با این حال همه زیر دستش هستن
    بعد یه مدت کم کم جذبش میشی احساس می کنی این شخصیت درست مثل خودت تنهاست از طرفی از برتری اون لذت میبری در نهایت هم مثل تمام ادم ها به مرور شخصیتت رو مثل اون می کنی همیشه دیالوگ ها و صحنه هایی یادت میاد که چطور فردی که همیشه خوار میشد از دیگران برتری پیدا کرد یا دست کم برتری خودش رو نشون نمی داد نتیجه ای که حاصل میشه اینه که دیگران رو ادم حساب نمی کنی سعی می کنی درست مثل بازیگر توی فیلم رفتار کنی
    گفتی شخصیتی که خودش گوشه گیر باشه رو دوست داری ، باید بگم دکسترم همین طوره ، حتما سریالش رو ببین ، دکستر اصلا از اجتماع خوشش نمیاد و به اداب و رسوم مردم چندان توجه ای نداره و...
    Last edited by mortal kombat 2008; 15-06-2011 at 10:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من با همه اینا در بعضی چیز ها همون طوری که گفتم خوب عمل میکنم و یه چند وقتیه که شدیدا دارم سعی میکنم اجتماعی بشم . مثلا همین امروز با چند تا از دوستا رفتم قهوه خونه و قلیون کشیدم و دور هم یه املتم زدیم. نه یه زره سوتی دادم و نه نه کسی بهم خندید.
    سلام...من نمیخوام دارو تجویز کنم برای شما . و میدونم دارو الکی خوردن ضرر داره و فقط پزشک متخصص

اعصاب و روان ( روانپزشک) باید دارو تجویز کنه.

ولی این فوبیای شما میشه با روزی 1 عدد قرص سیتالوپرام 20 میلی گرم به مقدار حداقل 30% کاهش پیدا

میکنه بعد از 30 روز.

من خودم کسی بودم که تا سر کوچه هم نمیتونستم برم همش فرک رمی کردم مردم منو نگاه میکنند..می ترسدم از نگاه مردم!!!

ولی الان 40 روزه دارم می خورم کارایی کردم که پرروترین آدم ایران هم نکرده!!

مثلا این جمله که نوشتی :

مثلا همین امروز با چند تا از دوستا رفتم قهوه خونه و قلیون کشیدم و دور هم یه املتم زدیم.
    اینو دیدم خندم گرفت ..گفتم شاهکا رکردی

در صورتی که خودم 40 روز پیش تا سر کوچه هم نمیتونستم برم ..ولی الان میتونم بگم خیلی خوب شدم

سیتالوپرام باعث میشه آرامش پیدا کنی و ترست کمترمیشه ....

میدونم سر خود قرص خوردن کا رخوبی نیست ولی چون شوما بیماریت فوبیه اجتماعیه و مثل منه و چون من با

روانپزشک مشورت کردم برای خودم و سیتالوپرام رو تایید کرده و همچنین fda هم سیتالوپرام رو برای فوبی

تایید کرده پس شما هم بخورید مشکلی نداره..بی خطر ترین داروی ضد افسردگی خانواده ssri هیچ تاثیری روی

اشتها نمیزاره و کمترین تداخل رو داره با داروهای دیگه و جدیدترین نوع ssri

من الان خودم تنهایی میرم پیاده روی حدود 5 کییلومتر تو شهر...میرم پارک ورزش .. میرم ماشین سواری و

گردش تو خیابون ها - گه گاهی مسافرکشی - گه گاهی در مغازه - گهگاهی .............

در صورتی که قبلا فقط خونه بودم و 2 ساعت میرفتم بیرون - الان کلا 2 ساعت خونه هستم بقیش بیرون

4. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

تاثیر روی اشتها؟؟؟!!!
    کمش میکنه یا زیاد؟؟؟
    من شدیدا مشکل دارم اگه کمش کنه نمی خورم
    شما که شخصا رفتی روانپزشک میشه بگی دقیقا چی تجویز کرد و البته شرایط جسمی و سنی خودت رو هم بگو ببینم اگه مثل هم هستیم منم از همون مقدار مصرف کنم
    اینجا روانپزشک ادمی پیدا نمی شه وگرنه خیلی وقت پیش مشکلم حل میشد

6. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام...من نمیخوام دارو تجویز کنم برای شما . و میدونم دارو الکی خوردن ضرر داره و فقط پزشک متخصص

اعصاب و روان ( روانپزشک) باید دارو تجویز کنه.

ولی این فوبیای شما میشه با روزی 1 عدد قرص سیتالوپرام 20 میلی گرم به مقدار حداقل 30% کاهش پیدا

میکنه بعد از 30 روز.

من خودم کسی بودم که تا سر کوچه هم نمیتونستم برم همش فرک رمی کردم مردم منو نگاه میکنند..می ترسدم از نگاه مردم!!!

ولی الان 40 روزه دارم می خورم کارایی کردم که پرروترین آدم ایران هم نکرده!!

در صورتی که خودم 40 روز پیش تا سر کوچه هم نمیتونستم برم ..ولی الان میتونم بگم خیلی خوب شدم

سیتالوپرام باعث میشه آرامش پیدا کنی و ترست کمترمیشه ....

میدونم سر خود قرص خوردن کا رخوبی نیست ولی چون شوما بیماریت فوبیه اجتماعیه و مثل منه و چون من با

روانپزشک مشورت کردم برای خودم و سیتالوپرام رو تایید کرده و همچنین fda هم سیتالوپرام رو برای فوبی

تایید کرده پس شما هم بخورید مشکلی نداره..بی خطر ترین داروی ضد افسردگی خانواده ssri هیچ تاثیری روی

اشتها نمیزاره و کمترین تداخل رو داره با داروهای دیگه و جدیدترین نوع ssri

من الان خودم تنهایی میرم پیاده روی حدود 5 کییلومتر تو شهر...میرم پارک ورزش .. میرم ماشین سواری و

گردش تو خیابون ها - گه گاهی مسافرکشی - گه گاهی در مغازه - گهگاهی .............

در صورتی که قبلا فقط خونه بودم و 2 ساعت میرفتم بیرون - الان کلا 2 ساعت خونه هستم بقیش بیرون
    حالا این سیتالوپرام که میگی رو میشه از دارو خونه تهیه کرد؟ چقد قیمتش و چطور مصرف میشه ؟ یه سایت میشناسی که مشاوره روانپزشکی رایگان بدم تا من برم ازش بپرسم باسم خوبه یا نه ؟ اخه من یه خورده ضعیفم ، می ترسم منو بگیره.
    Last edited by mortal kombat 2008; 15-06-2011 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بیشتر مشکلم تو مدرسست که یکی از همکلاسی هام همون طور که گفتم می خوام بکشم ولی نمی تونم خیلی پرروئه و از روی عمد داره منو تحقیر میکنه ، با این که حتی یک کلمه هم بدیش رو نمی گم و کاری به کارش ندارم. باور کن هیچ وقت تو عمرم شخصیت مسخره ای مثل اون ندیدم. وقتی یه روز نمیاد ، نبودش رو شدیدا احساس می کنم و خیلی ارامش دارم
    خیلی سادست
    چسب قطره ای ببر قبل ورودش بریز رو صندلی البته نه خیلی زیاد نه خیلی کم
    بعد که دهنش سرویس شد تو دلت حسابی بهش بخند
    سعی کن کسی این موضوع رو نفهمه
    راه های بهتری هم هست فقط مهم اینه واسه یک بار هم که شده اون مانع رو له کنی باعث میشه اعتماد به نفس پیدا کنی و خدای ترسی که ازش ساختی از بین بره
    منم دقیقا همین مشکل رو داشتم تا زمانی که واقعا احساس نکنی ازش سرتری این ترس توی وجودت میمونه لهش کن با پنبه سر ببر نه با چاقو تموم تمرکزت رو بذار روی موفقیتت تا تلقینی که به خودت می کنی از بین بره

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ، من گفتم رفتم قهوه خونه ولی نه اینکه بزرگ ترین کارم این باشه ، این کاری که به سادگی انجام میدم و کارهای خیلی بزگتری رو هم انجام میدم ، به هر حال گفتم مشکل جدی من مدرسست که با یه سری هم کلاسی های بی فرهنگ نمی تونم بسازم . حالا این سیتالوپرام که میگی رو میشه از دارو خونه تهیه کرد؟ چقد قیمتش و چطور مصرف میشه ؟ یه سایت میشناسی که مشاوره روانپزشکی رایگان بدم تا من برم ازش بپرسم باسم خوبه یا نه ؟ اخه من یه خورده ضعیفم ، می ترسم منو بگیره.
    اون دوست عزیزت رو به مدیرتون ریپورتش رو بده تا اونا از بالا رسیدگی کنند

این سیتالوپرام رو اگر روانپزشک نمی خواید برید من میگم بخورید.

ببینید شما اگر خودتون حس میکنید از اجتماع می ترسید انوقت میتونید بخورید چون FDA آمریکا برای درمان

فوبیای اجتماعی سیتالوپرام رو تایید کرده.

اگر برید روانپزشک خیلی بهتره از اینکه سیتالوپرام بخورید.

یعنی اگر بخام براتون رسم کنم اینطوری میشه:

روانپزشک > سیتالوپرام > خودتون و اضطرابتون

روانپزشک سرتره از همه

10. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاثیر روی اشتها؟؟؟!!!
    کمش میکنه یا زیاد؟؟؟
    من شدیدا مشکل دارم اگه کمش کنه نمی خورم
    شما که شخصا رفتی روانپزشک میشه بگی دقیقا چی تجویز کرد و البته شرایط جسمی و سنی خودت رو هم بگو ببینم اگه مثل هم هستیم منم از همون مقدار مصرف کنم
    اینجا روانپزشک ادمی پیدا نمی شه وگرنه خیلی وقت پیش مشکلم حل میشد
    دوست عزیز من در حدی نیستم بخوام برای کسی دارو تجویز کنم

هر دارو به موازات سودش اثرات جانبی هم داره

پس بهتره به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید

ولی من اونو برای اون دوستمون گفتم که مثل خودمه وفوبیا داره چون من تجربه کردم استفاده از سیتالوپرام رو

و جواب گرفتم و در اصل روانپزشک برام تجویز کرد و چون طبق تحقیاتی که در اینترنت در باره سیتالوپرام کردم

و متوجه شدم fda تایید کرده برای فوبیا اجتماعی این پیشنهاد رو دادم

یکی از اصول بهداشت دارو اینه که دارویی که برای من تجویز شده من به کسی پیشنهاد نکنم

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

این سیتالوپرام رو اگر روانپزشک نمی خواید برید من میگم بخورید.

ببینید شما اگر خودتون حس میکنید از اجتماع می ترسید انوقت میتونید بخورید چون FDA آمریکا برای درمان

فوبیای اجتماعی سیتالوپرام رو تایید کرده.

اگر برید روانپزشک خیلی بهتره از اینکه سیتالوپرام بخورید.

یعنی اگر بخام براتون رسم کنم اینطوری میشه:

روانپزشک > سیتالوپرام > خودتون و اضطرابتون

روانپزشک سرتره از همه
    خوب حالا چقدر قیمتشه و چطور مصرف میشه و باید به یاروئه تو دارو خونه چی بگم.
    Last edited by mortal kombat 2008; 15-06-2011 at 10:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نکته جالبی اشاره کردی ، اتفاقا رشتم گرافیکه و تو کلاسمون چسب قطره ای و از این جور چیزار زیاد میاریم. یه جوری حالشو می گیرم که بفهمه با کی طرفه. البته همون نفهمه بهتره.
    حالا تو فکر نکن من ادم عقده ای هستم. این پسره خیلی گوزه و فقط می خواد برتریش رو هر طور که شده نشون بده. بد بخت قیافه ... ام داره.

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

خوب حالا چقدر قیمتشه و چطور مصرف میشه و باید به یاروئه تو دارو خونه چی بگم.
    بهتره به روانپزشک مراجعه کنید

قیمتی نداره زیر هزار تومنه

ولی خارجیش گرونه 14 هزا رتومنه

قرصهای 20 میلی گرمی و 40 میلی گرم یداره

باید روزی 1 عدد قرص 20 میلی گرمی بخورید صبحها بعد از صبحانه

باید بری داروخانه بگی 1 وررق سیتالوپرام 20 میلی بدید که 100% هم بهت نمیدن میگن نسخه میخواد

اگر الکی بخوری و قطع کنی یا زیاد بخوری اثرات بدی داره ریسک خودکشی رو میبره بالا

مواظب باشید داروهای اعصاب و روان شوخی نداره

هیچ مسکنی نباید بخوری در طول درمان باعث تشنج میشه

برای جلوگیری از مشکلات گوارشی یا 1 لیوان شیر بخورید .

3 روز اول مصرف خوابتون کمتر میشه و میل جنسیتون کم میشه که البته برا ی مجرد ها خوبه

بعد از 3 روز همه چیز نرمال میشه.

هر اتفاقی بیفته پای خودتونه من فقط پیشنهاد دادم من دوست یداشتم که بعد از مصرف سیتاوپرام خودکشی کرد و شاهرگشو زد که البته اورژانس اومدم و زنده موند که اونم بخاطر این بود که یه روز 4 تا 20 میلی با هم خورد و دیگه قطع کرد

15. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •