تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 311 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توی ویدئوی زیر یک مصاحبه با دیوید راتر شده من اینو حتی با فیل تر شکن هم نمیتونم دانلود کنم کسی میتونه آدرس بدون فیل ترشو بده که بشه دانلودش کرد؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 18-06-2010 at 21:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توی ویدئوی زیر یک مصاحبه با دیوید راتر شده من اینو حتی با فیل تر شکن هم نمیتونم دانلود کنم کسی میتونه آدرس بدون فیلترشو بده که بشه دانلودش کرد؟

کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوستان ماجراي تريلر fifa 11 در e3 به كجا رسيد
    چرا هنوز تريلر رسمي نيومده ؟
    مگه قرار نبود دو روز پيش نمايش داده بشه ؟!!

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تهیه کننده بازی گفت امسال این اجازه به اون ها داده نشده که به صورت عمومی فیفا رو معرفی کنن
    Last edited by romell; 18-06-2010 at 14:06.

6. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

توی ویدئوی زیر یک مصاحبه با دیوید راتر شده من اینو حتی با فیل تر شکن هم نمیتونم دانلود کنم کسی میتونه آدرس بدون - - - - - شو بده که بشه دانلودش کرد؟
    کد:
    حسین کلمه ی فیل تر رو ادیت کن.
    نمیخوای که p30world اشتباهی فیل تر بشه.

8. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

تهیه کننده بازی گفت امسال این اجازه به اون ها داده نشده که به صورت عمومی فیفا رو معرفی کنن
    ممنون امين جان
    نگفتن چرا ؟ يا اينكه كي تريلر رسمي مي دن ؟
    راستي اين دكمه تشكر كجاست ؟من چون خيلي فعال نبودم نيس برام ؟(ببخشيد كه اينجا پرسيدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون امين جان
    راستي اين دكمه تشكر كجاست ؟من چون خيلي فعال نبودم نيس برام ؟(ببخشيد كه اينجا پرسيدم)
    بغل نقل قول

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

دوستان ماجراي تريلر fifa 11 در e3 به كجا رسيد
    چرا هنوز تريلر رسمي نيومده ؟
    مگه قرار نبود دو روز پيش نمايش داده بشه ؟!!
    ممنون امين جان
    سلام؛

دوست عزیز از دو صفحه پیش نقل قول می کنم:

آپدیت شد: بازی به هیچ وجه به صورت عمومی در نمایشگاه E3 ارائه نخواهد شد و تنها احتمال انتشار تریلری از این بازی برای E3 وجود دارد.

اضافه می کنم که همونطور هم که دوستمون آقای romell هم گفتن EA اجازه نداده معرفی فیفا، رسمی برگزار بشه، دلیل این مسئله به گفته خود دیوید راتر اینه که الان خیلی زوده که بخوان بازی رو معرفی کنن. این بازی به همراه NBA Elite 11 در اتاقی که فقط اشخاص خاصی به اون دعوت شده بودن معرفی شد.

12. 2 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیود راتر در مصاحبه با یورو گیمر گفته که فیفا 11 فعلا از Move/Kinect پشتیبانی نخواهد کرد!
    همچنین گفته که 3D هم تو فیفا 11 نیستش!

کلا مصاحبه رو میتونید از اینجا ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دیروز آدام ( از مدیران سایت تخصصی wenb ) از طرف EA برای تست کد جدید این بازی دعوت میشه و ایشون بعد از اجرای پلی تست امروز توی اون سایت اقدام به ایجاد تاپیکی برای جواب دادن به سوالات کاربران میکنه در زیر بعضی از سوال و جوابهایی که در این تاپیک مطرح شده رو میبینید ( تعداد سوالات بیشتر از این تعداده که من به مرور سوالات مهمتر رو توی تاپیک قرار میدم ) :

سوال : بعد از اینکه فیفا 11 رو بازی کردید چه تفاوتی بین این نسخه و نسخه 10 مشاهده کردید ؟
    جواب : نسبت به نسخه 10 خیلی واقعی تر شده . توی نسخه 10 سیستم پاسکاری بازیو خراب کرده بود الان با سیستم جدید پاسکاری بازی هم سخت تر شده .

سوال : توی این نسخه میشه با یک بازیکن خاص مثلا مسی بدون استفاده از تکنیک خاص و فقط با حرکت از بین بازیکنان مدافعین رو پشت سر گذاشت ؟
    جواب : همه مدافعین رو نه . مسی برای حریفان بازیکن خطرناکی به حساب میاد . این بازیکن این ویژگی رو داره که میتونه با تغییر مسیر ناگهانی و گریز از تکلهای مدافعین , بازیکنان حریفو جا بزاره ( با استفاده از سازوکار جدیدی که بازیکنی مثل مسی میتونه از تکلهای بازیکنان حریف فرار کنه , مدافعینی که سعی دارن با قدرت بدنی خودشون توپو از این بازیکن بگیرن )

سوال : سرعت بازی بر اساس معیار 1 تا 10 چه نمره ای میگیره ؟
    جواب : معیار ؟ اون آهسته به نظر میرسه و واقعی . فکر کنم این بهترین توضیحی بود که میتونستم بدم .

سوال : آیا شما در برای CPU هم بازی کردید ؟ هوش مصنوعی بازی چطوره ؟
    جواب : آره ما بازی کردیم . هوش بازی در سطح بالایی نیست اما از الان قضاوت زوده . هنوز مشکل خط دفاعی وجود داره اما توی این نسخه بعضی از بازیکنان حریف بواسطه تکنیک و استفاده از حرکات فریبنده اقدام به دریبل زنی میکنند .

سوال : سیستم پرسینگ در بازی به چه شکلی در اومده ؟
    جواب : من از سیستم پرسینگ این نسخه خیلی خوشم اومده . یکی از شکایتهایی که در مورد نسخه 10 داشتم همین مورد بود . الان شما واقعا میتونید بدنتون رو در برابر حریف سد کنید ( shielding ) که معنیش اینه که الان شما میتونید توپو بیشتر نگه دارید .

سوال : امسال EA سعی کرده فردیت گرایی رو به بازی اضافه کنه آیا این مساله توی بازی لمس میشد ؟ مثلا واقعا احساس میشه که فابرگاس شبیه خودش بازی میکنه ؟
    جواب : بله من واقعا از این واقعیت گرایی در بازی متحیر شدم . من در برابر یک نفر که آرسنال رو برداشته بود با میلان بازی کردم ( تیم محبوبم ) . سبک بازی بازیکنان خط میانی آرسنال مثل سانگ و فابرگاس متفاوت و کاملا واقعی به نظر میرسید .

سوال : سرعت بازی نسبت به واقعیت چطوره ؟ آیا شبیه فیفا 08 هستش ؟
    جواب : فیفا 08 یک نمونه بسیار خوب برای سرعت بازی به شمار میاد .

سوال : شوتها . آیا شوتها نسبت به PES رضایتبخشه ؟
    جواب : شوتها خیلی خوب شدن . خیلی بهتر از نسخه 10 شدن .

سوال : زمانیکه ما یک بازیکن رو تحت کنترل داریم آیا فیزیک و وزن بازیکن احساس میشه ( احساس میشه که بازیکن جرم و وزن داره توی نسخه های قبل احساس میشد بازیکنان وزن ندارن و خیلی سبک هستن ) ؟
    جواب : بله قبلا هم گفتم بخوبی احساس میشه .

سوال : فیزیک توپ چطوره ؟
    جواب : سنگین و واقعی به نظر میرسه .

سوال : من قبلا توی تویتر خونده بودم که اون حالت فیزیکی بازی در نسخه 10 و اینکه قدرت بدنی توی اون بازی سروری میکرد, توی این بازی درست شده آیا این حالت از بین رفته ؟
    جواب : بله این نکته مهمیه که باید بهش توجه کنیم . همونطوریکه که بالا گفتم الات جنبه فیزیکی بازی تعدیل شده و الان حتی یک بازیکن ضعیف تر هم میتونه در برابر فشار حریف ایستادگی کنه .
    وقتی نستا در کنترل من بود من با این بازیکن برای گرفتن توپ از آرشاوین بسمت این بازیکن رفتم این بازیکن روسی برای اینکه از من دوری کنه با یک چرخش از من فاصله گرفت . هنوز بعضی از نمایشهای بصری در بازی وجود داره مثلا همین آرشاوین با تنه تعادلش بهم میخوره اما این بازیکن زیاد با توپ حرکت میکنه .

سوال : سوویچ بازیکن توی بازی بهتر نشده ؟ این مورد توی نسخه 10 خیلی بد بود .
    جواب : هنوزم تا حدی بده اما فراموش نکنیم که این هنوز کد 50-60 درصدیه بازیه .

سوال : حرکت فرینده پاس توی بازی وجود داره ؟
    جواب : من ندیدم .

سوال : آیا شما اطلاعاتی در مورد بخش ادیت صدا دارید ؟
    جواب : نه متاسفانه ما فقط بازی کردیم .

سوال : آیا برجستگی در نوع پاسها و دید بازیکنانی مثل ژاوی , پیرلو و فابرگاس دیده میشد ؟ و آیا فاصله بین مهارت پاس این بازیکنان و بازیکنان معمولی قابل توجهه ؟ توی فیفا 10 فقط قدرت بدنی و سرعت بازیکنان با هم تفاوت داشت .
    جواب : بله خیلی ملموسه از جنبه های مختلف .
    Last edited by 4039; 19-06-2010 at 18:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •