سلام
این اشلی گل ملی نداره ؟ واقعآ عجیبه! تو چلسی که گلهای تمیزی میزنه!![]()
کاپلو اجازه نفوذ بهش بده پشیمون نمیشه !
موفق باشید![]()
سلام
این اشلی گل ملی نداره ؟ واقعآ عجیبه! تو چلسی که گلهای تمیزی میزنه!![]()
کاپلو اجازه نفوذ بهش بده پشیمون نمیشه !
موفق باشید![]()
منم امید دارم که انگلیس 100% برنده میشه.تیم فقط انگلیس
تمام بازیکناش ارزش خاصی دارند.حیف که بکهام نمیتونه این تیم را همراهی کنه ولی حتما بچه ها جاش را پر میکنند![]()
این تاپیک واقعا یکی از تمیزترین تاپیکهای فرومه .
من انقدر این دکمه تشکر رو زدم که دکمم خراب شد.
--------------------------------------------------------------------
و اما یه خبر که چون بچه های منچستری هم اینجا هستن می نویسم :
نانی هم جام جهانی رو به علت مصدومیت از دست داد .(واقعا برای پرتغال متاسفم)
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
اسپانیا رو کجا حذف کردی ؟ (نامردا خیلی تیم خوبی ساختن ولی جلوی انگلیس سوسکن)
من میگم انگلیس و اسپانیا به احتمال زیاد فینالن .
لپ کلام رو گفتی!
چه بد!!!
والا طبق پیش بینی من اسپانیا رو پرتغال تو ضربات پنالتی حذف میکنه!البته من به طرفدارای اسپانیا خیلی احترام میزارم و کلا این یه پیش بینی سادست... در کل نمیدونم چرا حس میکنم امسال ساله اسپانیا نیست...
![]()
مرد شماره 5 سه شیر:داسون
تعداد بازی ملی:بدون بازی ملی
تیم باشگاهی فعلی: تاتنهام
Last edited by vahidgame; 09-06-2010 at 19:20.
تری: زوج من و لدلی کینگ انگلیس را به موفقیت میرساند
سایت گل – جان تری مدافع انگلیس اصرار دارد که او و لدلی کینگ میتوانند زوجی در خط دفاعی تشکیل دهند که انگلیس را به قهرمانی جام جهانی برساند.
تری و کینگ در 10 سالگی در یک تیم جوانان بازی میکردند و تری امیدوار است در غیاب ریو فردیناند، در کنار کینگ باز هم بدرخشد. او میگوید: «سالها پیش، من در کنار لدلی بازی کردهایم. ما در طول این سالها با هم در تماس بودهایم و هنوز درک متقابل را از یکدیگر داریم. البته بستگی به نظر مربی دارد، اما مطمئن هستم او به ما زمان کافی را در تمرینات میدهد تا بتوانیم در کنار هم بازی کنیم.»
رقابت جرارد با دروگبا، رونی، رونالدو، فابرگاس و ویا بر سر عنوان «بامهارتترین فوتبالیست»
سایت گل – استیون جرارد، هافبک لیورپول و تیم ملی انگلیس قصد دارد با دیدیه دروگبا، سسک فابرگاس، کریستیانو رونالدو، وین رونی و داوید ویا در ورزشگاه " او 2" لندن رقابت کند تا مشخص شود کدامیک از آنها بامهارتترین بازیکن فوتبال دنیا است.
این بازیکنان در پنج زمینه با هم رقابت خواهند کرد: قدرت بدنی، دقت، ضربات انحنایی، کنترل و حمله. این نبرد تنها شش روز پس از پایان جام جهانی و به روشی شبیه گلادیاتورها برگزار خواهد شد.
جرارد مشتاقانه منتظر آن رویداد است: «هیجانزدهام و به این چالش فکر میکنم، اما در عین حال مضطرب هم هستم چون در آن جا تنها خودتان هستید و خودتان و فشار بر روی شماست، در حالی که وقتی برای یک تیم بازی میکنید مسئولیت و فشار را میتوانید با دیگران تقسیم کنید. ما همیشه برای یکدیگر میجنگیم.»
جرارد ادامه میدهد: «نمیخواهم قبل از آن رقابت فشاری بیدلیل به خود وارد کنم، اما خوشحالم که مقابل پنج نفر از بهترین بازیکنان دنیا بازی خواهم کرد. من نمیخواهم در انتهای این جدول قرار بگیرم.»
او نقاط قوت خود را چنین میشمارد: «دقت و قدرت بدنی.»
خواهش میکنم امضات رو عوض کن. کور شدم!!
این امضا چشمم رو داغون کرد الان دارم هشت تا متن می نویسم انگاری!
بچه ها این چی میگه؟
نوشته شده توسط osifa
Last edited by Scary Feelings; 09-06-2010 at 01:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)