به نظرم امروز بازی جالبی انجام ندادند!مثل اینکه خوابشون می یومداصلا دنبال توپ نمی دوییدند!ماشاء الله چپ راست برزیل خطا می کرد!
به نظرم امروز بازی جالبی انجام ندادند!مثل اینکه خوابشون می یومداصلا دنبال توپ نمی دوییدند!ماشاء الله چپ راست برزیل خطا می کرد!
دمش گرم...قشنگ بازی کرد پرتغال
ممنون/![]()
بعد اونا هم 1 ساعت زودتر میومدن سر تمرین ؟ اگه نه از کجا میدونستن 1 ساعت زودتر اونجاست؟
در ضمن ما همبازی نبودیم, رائول و پلگرینی و فرگوسن و کرش و خیلی از همبازیهاش این چیزا رو در مورد رونالدو گفتن.![]()
اولا که بجز بازیکنا و کادر تمرینی کسان دیگری هم هستن اونجا که همیشه زودتر از بقیه میان.
دوما اگه احیانا شما یه روز رفتی تو یه تیمی و هر روز دیدی یه نفر زودتر از بقیه میاد سر تمرین ازش میپرسی که ساعت چند میاد سر تمرین.
سوما رائول بازیکنیه که خودش معروفه که قبل از همه میاد سر تمرین. وقتی امسال رونالدو اومد و رائول این موضوع رو دید یه مصاحبه کرد و از اینکه رونالدو از خودش هم زودتر میاد سر تمرین ابراز تعجب کرده بود.
چهارما شما اگه قصد پارازیت ارسال کردن داری میتونی بری تو تاپیک آرژانتین و جو اینجا رو متشنج نکن لطفا.
هر کی یه چیزی میگه.دمش گرم...قشنگ بازی کرد پرتغال![]()
منم از بازی امروز خوشم نیومد
کسل کننده بود !
به نظر من که بازی امروز خیلی باحال بود، پرتغال که خیلی عالی بازی کرد!
میرزایی هم که گفت، بازی های قبلی که داشتن بیشتر برزیل برده بود.
من که از برزیلیا خوشم نمیاد! وقتی رونالدو و رونالدینیو نباشن خیلی بیمزه شده! مخصوصا امروزم که کاکا نبود!
حالم دیگه از این مزدک بهم خورد ... مردک عقده ای ...
من نمیدونم چی کار کرده این رونالدو انقد بهش گیر میده ... حیف نمیشه اینجا فحش داد ...
یه نکته دیگه هم بازی کنترائو بود ... این بشر فوق العادست ... قابلیت بای کردن وینگر رو هم داره ... دمش گرم.. خیلی بهش علاقه مند شدم
ایول . خوشم از حرفت آمد . من نمیدونم اینا چرا انقد به رونالدو کار دارن . واقعا دلیلی میبینی شما ؟![]()
این خنده دار ترین پستی بود که تو این چند وقته خوندم
شما خود رونالدو نیستی؟
چرا خنده داره اون وقت ؟؟؟
حقیقته...
فرگوسن هم چند بار تحسین کرده بودش رونالدو رو به خاطر تمرین هاش
کلا همه می گن خوب تمرین می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)