همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.
کول پد نیاز داره؟؟؟
2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین
همین الان چک کردم موقع وبگردی 55 میانگین هسته ها. موقع بازی 67. بعد از کلی بازی 76 هم شد.
کول پد نیاز داره؟؟؟
2 الی 3 درجه دماها راا بیشتر نوشتم به خاطر میانگین
Last edited by F_C_B; 12-07-2010 at 15:16.
با سلام
لطفا سريع جواب بديد چون در شرف خريدم
من بين f115 و n61jq حسابي گير كردم
فعلا نظرم رو f هستش ، آخه از نظر بازي نهايتا PES و nfs بازي كنم (بازي جنگي هم اصلا) كه به فكر گرافيك باشم
(راستي با اين دو تا كه ديگه مشكل نداره؟؟؟؟؟؟؟ رو high اجراشون ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ )
چند مساله ذهنمو درگير كرده :
1- گارانتي
- اگه بخوام 115 بگيرم با 1.580 و گارانتي متفرقه يه ساله بايد بگيرم
- اگه 116 بگيرم با گارانتي 3 ساله ايران رهجو بايد 1.650 بدم با رم كمتر و نداشتن نور زمينه كيبورد
(حالا با توجه به اينكه جديدا چند مطلب تو همين سايت در مورد گزارش خرابي اين سري و داغ كردن و ... خوندم كه نميدونم درستن يا نه ،،،، يه خورده بابت گارانتي ترسيدم و از طرفي زورم مياد پول بيشتري بدم و مشخصات پايينتر بگيرم)
نظرتون چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(اين در حالي همزمان با من پسرعموم داره n61jq ميگيره با 2سال گارانتي معتبر ......... نميخوام كم بيارمممممم)
2- 32 و 64 بيتي
نمايندگي ايسوس ميگفت n61 درايور هاي آماده 32 بيتي رو داره...
اين در حاليه كه وايو نداره
آيا براي نصب نرم افزار به مشكل بر ميخورم ؟
اگه بايد درايورهاشو دانلود كنم ، به راحتي گير مياد؟ حالگيري نشه ...
3- حروف فارسي رو كيبورد كه n61 داره و f115 نداره
راه حل لطفا ؟
Last edited by mohsen284; 12-07-2010 at 13:20.
دقیقا منم مثل تو بین این دوتا مونده بودم و نهایتا اف را انتخاب کردم.
اف بازی های روز رو راحت اجرا میکنه من شخصا جی تی ای لیبرتی سیتی و ای وی را راحت دارم باش بازی میکنم چه برسه به فوتبال و شیفت.
اف نور صفحه کلید در هنگام شب داره که واقعا خارق العادست. علاوه بر این نور صفحه را خودکار با نور محیط تنظیم میکنه که این قابلیت شب موقع فیلم دیدن خیلی به کارم میاد.
بعد یه مدت حروف فارسی را حفظ میشی من همین الان دارم با اف تایپ میکنم اگه هم خیلی برات سخته برچسب هست به قیمت هزار تومن میخری حروف فارسی را میچسبونی هر موقع هم نخواستی میکنیش.
در ضمن کیفیت صفحه کلید اف واقعا فوق العادست. جنس پلاستیک دکمه هاش توپه توپه. صفحه فول اچ دیش هم عالیه . جوری که من الان نمیتونم با مانیتور پی سی کار کنم . عادت کردم به فول اچ دی.
از لحاظ قدرت شک نکن که اف قوی تره نسبت به ایسوس . اما ایسوس کارت گرافیک قوی تری داره. ( اف تو بازی های روز کم نمیاره خیالت راحت هر چی باشه 330 گرافیکش . موقع خرید مواظب باش چون بعضی فروشنده ها با گرافیک 310 میفروشن)
یه پست بالاتر دما های لپ تاپم را نوشتم که واقعا با این کونفگ مناسبه. بله مشکل حرارتی هم در اف وجود داشت که سونی اپدیت بایوس ارائه کرد براش. چند صفحه عقب تر لینک دانلود آپدیت بایوس قرار داده شده در نتیجه از لحاظ خراب شدن بر اثر گرما خیالت راحت.
راجع به ویندوز هم همه کیف میکنن رو کامپیوترشون 64 بیتی باشه. .. من بت قول میدم تمام نرم افزارهایی را که میخوای میتونی روش نصب کنی. 99 درصد نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی نصب میشن ولی در عوض هیچ کدوم از نرم افزارهای 64 بیتی روی 32 بیتی نصب نمیشن . تازه خوشحال باش که ویندوز 64 بیتی روشه
Last edited by F_C_B; 12-07-2010 at 13:47.
مرسي از توجهت دوست عزيز
- در مورد 64 بيتي ايسوس هم هست ، فقط اون درايورهاي 32 بيتي رو هم آماده داره و در نتيجه واسه نصب ويندوز 32 بيتي و بعضي نرم افزارها مشكلي نداره ................. البته به قول شما بعيده به مشكل بر بخورم ولي اگه لازم شد درايور هاي 32 بيتي راحت گير مياد ؟
- در مورد آپديت بايوس يه كم برام توضيح بده ، (فك كنم يه جا خوندم كار خطرناكي و ريسكيه .... كه خودم فك ميكنم كمي اغراق كرده بودن ...) مرسي
- در مورد گارانتي هم نگفتيد ..... بالاخره نظرتون f155 هست با گارانتيه 1 ساله متفرقه يا f116 با گارانتي 3ساله ايران رهجو و البته قيمت بيشتر (+ رم 4 و نداشتن نور ضمينه كيبورد)
سپاس فراوان
لطفا دمی gpu هم بگو
خیلی لطف کردی دوست گلم
با درود
من هم میان f115 و f116 گیر کردم
برتریهای f115:
نور زمینه کیبورد
2 گیگ رم بیشتر
داشتن dvd رایتر بلوری (برای f116 کمبو بلوری است)
برتری های f116:
داشتن 3 سال گارانتی رهجو
اگر چیزهای دیگری هم هست شما اضافه کنید و بگید کدوم بهتره؟
با سپاس
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟
چجور بفهمم گرافیکم 330 هست یا 310؟
اره گیر میاد اما خو اصلا لازم نیست ویندوز 32 بیتی نصب کنی. همون 64 بیتی لذتشون ببر. خیالت تخت تخت همه نرم افزارهایی که میخوای روش نصب میشن و به ویندوز 32 بیتی احتیاج پیدا نمیکنی. تازه ویندوز 32 بیتی نمیتونه از 6 گیگ رمش استفاده کنه پر پر 3.86 گیگ رم استفاده میکنه
بازم به نظرم اف 115 . دوسال گارانتی ارزش اینو نداره که اف 116 بگیری.
خیر آپدیت بایوس هیچ خطری ندارد 1 دقیقه هم بیشتر طول نمکیشه بعد آپدیت حس میکنم چرخش فن بیشتر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی یادم رفت بگم تو محیط گرم (بدون کولر) کلی باش بازی کردم دماش به 85 هم رسید. (البته به محظ اینکه 85 شد چرخش فن زیاد شد و 1 دقیقه بعد دوباره 76 شد) کول پس نیازه؟
دمای جی پی یو رو با چه برنامه ایی میشه فهمید؟
Last edited by F_C_B; 13-07-2010 at 11:48.
میشه اطلاعاتی هم در مورد F115/B بدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)