تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 72 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 714

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD سامسونگ سری C630/650

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ممنون از توجه شما و از پاسختون
    ببینید من منظورم دقیقا سایز 46 اینچ مدل c650است که میخوام از بانه خرید کنم اما چون احتمالا غیر حضوری خرید میکنم باید بدونم بگم چی بفرستند
    دقیقا میخوام بدونم برای اینکه منوی فارسی داشته باشم و با زیر نویس فارسی هم مشکل پیدا نکنم باید ساخت مالزی بگیرم یا مید بای سامسونگ
    لطفا راهنماییم کنید متشکرم
    من 46 اینچ c650 دارم و منو فارسیه.اونی که جناب Hawar گفت 40 اینچه.اتفاقا 2 زبان داره.یکی فارسی یکی انگلیسی.این منو فارسی که گفتم مربوط به made by هست و اطلاعی از مالزیایی ندارم.زیرنویس srt هم هیچ مشکلی نداره.

2. 4 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از توجحتون حالا به نظر شما مالزی بهتره یا مید بای سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ممنون از توجحتون حالا به نظر شما مالزی بهتره یا مید بای سامسونگ
    از نظر من که هیچ فرقی ندارن ولی خوب میگن مالزی بهتره.هر چند من تا حالا با دلیل قانع کننده ای روبرو نشدم که چرا مالزی بهتره.2 تاشون تحت لیسانش و نظارت سامسونگ هستن.پس نباید تفاوتی داشته باشن.
    اونموقع من گرفتم همه ی 46 اینچا made by بودن و اگه مالزی موجود بود مالزی میگرفتم.(هر چند تا الان واسه همینم هیچ مشکلی پیش نیومده)

5. 4 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ابی جان تو c650 زیرنویس فارسی رو چطوری اجرا میکنی چون تو منوی tools من هیچی به عنوان زیر نویس نیست ولی رو b650 با همین فیلمها مشکلی ندارم . اسم زیر نویسمم با فیلم یکی کردم ولی هیچ تغییری نکرد البته تلوزیونم ساخت مالزیه و منوی فارسی هم داره
    دوست عزیز تلوزیون من هم c650 هست و زیر نویس را همون جوری که‌ گفتید با فیلم یکی میکنم و اجرا میکنه و مشکلی نداره‌ . فکرنکنم با b650 در این زمینه‌ فرقی داشته‌ باشه‌...‌

داره خودمونی میشه AVH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پورت‌های این تلویزیون شامل: خروجی صدای دیجتال یا اپتیکال، هدف‌فون، ورودی صدا برای کامپیوتر، 4 تا پورت HDMI (یکی بقل)، 2 تا پورت کامپوزیت (یکی بقل)، 2 پورت USB، دو سری پورت کامپوننت، Lan، پورت RF پورت‌های این تلویزیون هستن.
    کابل خروجی اپتیکال به راحتی گیر میاد؟ میشه صدای تلویزیون رو با این خروجی به یک ضبط و پخش خانگی انتقال داد که صدا از باندهای ضبط شنیده بشه؟ (ضبط فقط ورودی صدا از نوع کامپوزیت داره).
    با تشکر
    Last edited by AVH; 29-07-2010 at 17:23.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

کابل خروجی اپتیکال به راحتی گیر میاد؟ میشه صدای تلویزیون رو با این خروجی به یک ضبط و پخش خانگی انتقال داد که صدا از باندهای ضبط شنیده بشه؟ (ضبط فقط ورودی صدا از نوع کامپوزیت داره).
    با تشکر
    بله كابل اپتيكال به وفور موجود در بازار
    بله ميشه اينكار رو كرد مشكلي نيست

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چند وقتی بود که‌ تلوزیون من پارازیت داشت یعنی رو تصویر خطهای میفتاد و هر چه‌ به‌ فیشها دست میزدم درست نمیشد.. دیروز بلاخره‌ فهمیدم که‌ مشکل از کجاست..من به‌ رسیورم دانگل برای باز کردن کانالهای کارتی زدم دیروز متوجه‌ شدم که‌ منبع پارازیت از این دانگل هست و وقتی خاموش میکنم هیچ پارازیتی نمی مونه‌...
    ایا راهی هست که‌ بتونم همزمان با روشن بودن دانگل این پارازیتها را قطع بکنم... دوستان کسی تجربه‌ای نداره‌ در رابطه‌ با این... و ایا نزدیک بودن دانگل به‌ تلوزیون باعث میشود.. و همچنین برق هر 3 دستگاه‌ را از یک تقسیم میگیرم ایا میتونه‌ مشکل از این باشه‌....

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

چند وقتی بود که‌ تلوزیون من پارازیت داشت یعنی رو تصویر خطهای میفتاد و هر چه‌ به‌ فیشها دست میزدم درست نمیشد.. دیروز بلاخره‌ فهمیدم که‌ مشکل از کجاست..من به‌ رسیورم دانگل برای باز کردن کانالهای کارتی زدم دیروز متوجه‌ شدم که‌ منبع پارازیت از این دانگل هست و وقتی خاموش میکنم هیچ پارازیتی نمی مونه‌...
    ایا راهی هست که‌ بتونم همزمان با روشن بودن دانگل این پارازیتها را قطع بکنم... دوستان کسی تجربه‌ای نداره‌ در رابطه‌ با این... و ایا نزدیک بودن دانگل به‌ تلوزیون باعث میشود.. و همچنین برق هر 3 دستگاه‌ را از یک تقسیم میگیرم ایا میتونه‌ مشکل از این باشه‌....
    hawar عزيز امكان داره پارازيت مربوط به دانگل بر روي خود دستگاه باشه نه تلويزيون
    كمي دانگل رو اگه كابلش اجازه ميده از دستگاه گيرنده دورتر كنيد يا جابجا كنيد تا نزديك تيونر دستگاه نباشه باز نتيجه رو ببينيد همينطور البته منبع تغذيه رو
    در اخر باز هم بگيرين از تلويزيون دور كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه

13. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یکی ممکنه انواع مدل های سری c رو که تو ایران وارد شده رو چه lcd و چه پلاسما نام ببره؟

و سوال دیگه اینکه تفاوت عمده c650 با c550 جدای از 100 هرتز بودن چیه؟آخه اگه فقط همین باشه که چندان نمی ارزه.سایت های خارجی که عمدتا میگن 100 با 60 هرتز تفاوت چندانی نداره و همینطور خیلی از شما دوستان هم که گرفتید گفتید که اکثر مواقع 100 هرتز غیرفعاله.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •