سلام
به نظر شما برای استفاده از اینترنت همراه اول موبایل ( G900 )را به کامپیوتر وصل کنیم و یکسره چند ساعتی دانلود داشته باشیم به موبایل فشار نمیاد مثلا با استفاده از دانلود منجر که مخصوص دانلود هستش ؟
سلام
به نظر شما برای استفاده از اینترنت همراه اول موبایل ( G900 )را به کامپیوتر وصل کنیم و یکسره چند ساعتی دانلود داشته باشیم به موبایل فشار نمیاد مثلا با استفاده از دانلود منجر که مخصوص دانلود هستش ؟
سلام عزيز نـــه هيچ فشاري به موبايل نمياد مگـــه داري چيكار ميكنـــي
من موقع هاي كه ADSL ام قطع ميشه با موبايل آنلاين ميشـــم
موفق باشيد!![]()
با سلام
منم به مشکل بر خوردم دیروز بسته 1 رو فعال کردم تا تست بکنم 8 ساعت کار کردم اما دانلود نکرم خطه من دایمی هست امروز صورت حساب میان دوره رو گرفتم نوشته 152089حالا خوب شود دانلودی چیزی نکردیم کسی از دوستان میدونه چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
در ضمن هزینه فعال کردن gprs همراه اول چه قدر میشه؟
با تشکر
حالا هی بعضی ها بگن این درست کار میکنه
دوست عزیز خوب شد شما دانلود نکردی من بی خبر از همه جا باهاش آنتی ویروس اپدیت کردم ورژن جدید فایر قاکس رو دانلود کردم و...
واسم 95 هزار تومن اومد!!!
شما به دفتر خدمات مشترکین برو و اونجا شکایتت رو مطرح کن
همچنین میتونی با 09990 تماس بگیری و یا تو سایتش مطرح کنی
تو بهترین حالت بعد از 3 روز یه جواب نصفه میدن
شما وضعیت مثل من رو داری ماله من 50 تومان اومد!
اگر تهران هستی برو ونک-خیابان ونک ساختمان مرکزی همراه اول طبقه دوم برو اونجا پیگیری کن! به من گفتن تا یه هفته دیگه جواب میدیم!
اگر تهران نیستی راه دوستمون که بالا اشاره کردند پیگیری کن.
بعد از گذشت 5 روز : ( 1000 تومان بسته اول + 10000 تومان بسته سوم = 11000 تومان )
حرف های پیچ در پیچ ، و هم هیچ. و گه گاهی. و گه گاهی دو خط شعری که گویای همه چیز است. و. خود ناچیز
این قبض های میان دوره کی میزان استفاده از روز قبل رو مینویسن ؟
من دیشب ساعت 10 طرح یک که 24 ساعته هست وصل کردم ولی هنوز چیزی روی قبضم نیومده.
ایم عکس قبضم که همین مقدار مال استفاده قبلی هست :
اینم میزان استفاده ام ، قبل و بعد از این سرویس :
![]()
این sms که گفت فعال شده :
میگم نکنه یکوقتی فعال نشده باشه و اینها بیاد روی قبضم
یعنی شما میگی ما دروغ میگیم؟![]()
اگر دیشب بسته اول فعال کردی و فرداش مبلغ اضافه نشده باشه احتمالا فعال نشده، دقیقا نمیتونم بگم که فعال شده یا نه .
من هفته پیش ظهرش ساعت 2.30 فعال کردم تا شب اصلا اضافه نشده بود و فرداش صبح که رفتم دیدم 50 تومان زده!
منم آدمم ها! بابا یه ذره کمک کنید، حس انساندوستیتون کجا رفته رفقا؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)