این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
این تو عکس بد افتاده...
تمامی ماشین ها استاندارد هستن و با بلوپرینت سالم و دقیق ساخته شدند ...
عمادجان من داشتم سایت رو نگاه میکردم ، فهمیدم که اصلا از برنامه نویس خبری نیست!
شما فقط ترجمه می کنید؟
گفتم که برنامه نویسی اصلا لازم نیست فقط مدل و صدا وارد میکنید ، درسته؟
منم سوالم اینه که شما بر اسکریپت نویسی مد برای GTA SA مسلط هستید؟
خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
حرف شما متین ولی اینطوری که من میگم بازی از یک نواختی در میاد و بازیکنان برای اینکه ماشین خوب سوار بشن
تلاششون رابیشتر میکنن.
ولی هیچ کاربری برنامه نویس نبود!خوب ببین ما برای امنیت کارمون مهمترین بخش ها رو که مربوط میشه به برنامه نویسی و مراحل ساخت جی تی ای تهران و .. رو مخفی کردیم و کاری کردیم که فقط اعضای ساخت بازی بتونن ببینند..
مگه می شه از برنامه نویسی خبری نباشه؟؟!!!همه ی مراحل و ... کد نویسی و برنامه نویسی هست...
تو قسمت (همکاری برای برنامه نویسی) هم کسی رو ندارید!
اصلا خودت فکرشو بکن مگه میشه ساخت یه بازی اونم جی تی ای مگه میشه برنامه نویسی و .. نداشته باشه؟؟!!تعجب می کنم شما که دیگه بازی ساز هستی دیگه
پس چجوری ما می خوایم مراحل برای بازی بنویسیم و به بازی امکانات بدیم و مد بنویسیمم و ....خوب همه اینا برنامه نویس می خواد دیگه..
والا نمیدونم ، من بازی میسازم ولی تو کار ادیت نیستم که این چیزا رو بدونم!
وقتی شما میگید ، حتما اینطوریه.............
ادیت دیگه چیه پسر قاطی کردی؟ توی یک زبان اختیاری ترجیحا C ++ باید مرحله ها رو بنویسی چه ادیت چه ساخت
اگر م که EXE بسازی باید بالا خره با یک زبان معین بسازی دیگه مگر اینکه بخوای شاهکار کنی و از موتور های RAGE استفاده کنی
اگه بخوای مثال بزنم:
RED DEAD REDEMPTION اخرین بازی هست که با این موتور ساخته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)