1-ظاهرا در داشتن یا نداشتن ----t
2- سری ntr83 - یعنی با ----t
3- خیر بدون هارد - هارد باید جدا خریداری شود - مگه اینکه در سری جدید که قراره وارد کنند وضعیت فرق کنه
1-ظاهرا در داشتن یا نداشتن ----t
2- سری ntr83 - یعنی با ----t
3- خیر بدون هارد - هارد باید جدا خریداری شود - مگه اینکه در سری جدید که قراره وارد کنند وضعیت فرق کنه
با سلام
حقیقتش من تعجب میکنم از بعضی سوالات که بعضی دوستان اینجا مطرح میکنن چون با یه جستجوی ساده تو نت یا حتی سایت خود سازنده میشه به جواب رسید
به نظر من مطرح کردن سوالاتی باید اینجا باشه که هیچ کجا پیدا نمیکنیم و کسی باید جواب بده که عملا با خود دستگاه کار کرده باشه
مثلا همین سوال که دوست عزیز banker مطرح کردن تو خود سایت یام خیلی راحت و کمتر از 20 ثانیه میتوان به جواب رسید
هرچند اینجا جایی است برای جواب گرفت ولی ...
ببخشید قصد بدی ندارم قصدم راهنمایی است
موفق باشید
شما درست می فرمایید . لیکن من اول در یک سایت دیدم و چون این تاپیک را جایی مناسب برای سوال می دانستم پرسیدم ولی بعد متوجه فرقشان شدم.
حال اگر دستور بفرمایید فورا پاک کنم.
اردتمند دوستان با اطلاع و استاد
در ضمن آیا این برند کره ای یا برند های کره ای دیگری می شناسید که --- usb داشته باشند که هم تلویزیون دیجیتال ----t را بگیرد و هم بتوان با آن ----s2 ماهواره ای دریافت کرد؟؟
اگر سوالای من تکراری هست ببخشید
یکی از آشناهای ما میخواد یک دستگاه مدیاپلیر بخره که شبکه دیجیتال را هم بگیره من بهش NTR83 رو پیشنهاد کردم اما چند تا سوال کرد که من نتونستم جوابش رو بدم
1- آیا این دستگاه تلتکست هم میگیره؟
2-چون باهم تاپیک رو خوندیم نگران این بود که گفته شده شبکه های دیجیتال صدا نداره آیا این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری و آیا این مشکل حل شده؟
3-گفته شده که میشه به اون دی وی دی خارجی نصب کرد آیا باخرید یک دی وی دی پلیر 70000 تومانی میشه هم دی وی دی و هم سی دی رو تماشاکرد مثل یک دستگاه دی وی دی پلیر کامل و دیگر نیازی به خرید یک دستگاه دی وی دی جدا نیست و اگر به جای DVD Player یک DVD writer بخریم میتونیم مستقیما روی دی وی دی ضبط کرد یا نه؟
با تشکر
با سلام
1- امتحان نکردم ( منزل خودم دریافت دیجیتال ندارم وقتی بردمش منزل دوستان که دریافت دیجیتال باشه امتحان میکنم )
2- بله بعضی کانالها صدا ندارن بعضی مواقع ، ولی سخت افزاری نیست با فریم ویر های آینده انشاالله حل میشه
3- بله با یه دی وی دی معمولی قدیمی با رابط 12 تومنی یو اس بی به راحتی فیلم دی وی دی رو پخش میکنه ولی وی سی دی رو نه
اگر میخوای 70 تومن خرج کنی یه دی وی دی پلیر عالی مارشال همین حدود هست و دیگه لازم نیست به نویترون وصلش کنی مستقیمن به تی وی وصلش کن !
برای ظبط و رایت رو دی وی دی فعلا که قادر نیست ولی بعید نیست فریم ویری بیاد که رایت هم بکنه !
موفق باشید
سلام عزیز
نه آقا چرا پاکش کنی
ما واسه خودت گفتیم
بجای یه سوال مطرح کردن اینجا و صبر کنی ببینی کی جواب رو میده
یه سرچ کوچیک 20 ثانیه ای آدم به جواب میرسه
در خصوص ----S2 چیزی پیدا نکردم برای دیکود کردن سیگنال S2 به یه پردازنده قوی تر از 400 مگی احتیاج هست فکر کنم
موفق باشی
..... حذف شد
Last edited by saeidghodrati; 26-06-2010 at 19:35. دليل: حذف
سلام شما فيلمهاي 1080p .1080i.720p.از كجا تهيه ميكنيد؟ من ميخام اين دستگاه رو بخرم ولي موندم فيلم hd از كجا تهيه كنم ؟ چند تا سايت ديدم كه خيلي گرون فيلمارو ميفروشن .اگرم بخاي دانلود كني باز هزينش زياده ووقت هم زياد ميبره براي ديدن فيلم فول hd خيلي بايد هزينه كرد مقرون به صرفه نيست ميشه راهنمايي كنيد
والا داداش هر چقدر پول میدی آش میخوری !
جای ارزون سرغ داشتی خبر بده
من یکی دو بار از اینجا خرید کردم از کیفیتش راضی بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجایی که شما معرفی کردین قیمتاش نجومیه چندتا سایت بود قیمتاش خیلی کمتر بود اما متاسفانه فیلتر شدن اگه سایت بهتری پیدا کردم حتما لینک میذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)