بازی به طور عجیبی به من چسبید جوری که از صبح دارم یه ضرب هی بازی می کنم هی می خوندم D:
دیالوگاش خیلی باحاله اگه دقت کنید. به طور دهشتناکی به همه توصیه میشه بازی رو تهیه کنن :-s
بازی به طور عجیبی به من چسبید جوری که از صبح دارم یه ضرب هی بازی می کنم هی می خوندم D:
دیالوگاش خیلی باحاله اگه دقت کنید. به طور دهشتناکی به همه توصیه میشه بازی رو تهیه کنن :-s
فکر نمیکردم ناراحت بشی وگرنه پستت رو نقل قول نمیکردم
کلا هم کاری با بولت استورم ندارم و سوالی هم نپرسیدم که تو پستت که میگی جواب من بود اونو با kz3 مقایسه کردی
ولی اگه هم بخوام کاری داشته باشم این که رئیس شرکت پیپل کن فلای میگه یه صحنه ای تو بازی داریم که همه سالها در موردش صحبت میکنن هم چیزی جز تلاش برای بزرگ کردن داستان بازی نیست, هست؟
این مقایسه رو من از حرف وحید اونجا شروع کردم چون هر دو شوتر اول شخصن و هر دو مال امسال....... .
+
نقل قول های شما هم در مورد حرفایی بود که من در مورد کیلزون زده بودم....پس جوابم هم در مورد کیلزون خواهد بود
+
ببین پشت هر بازی یا فیلم یا هر چیزی که میخوای فکر کنی ادعا یا هایپ هستش.....واسه این بازی هم بوده...علاوه بر اون موردی که تو گفتی خود کلیف هم اونروز گفته بود که fu*ck with killzone....... . و این خودشم یه هایپ ...... .
ولی مساله اصلی در اینجاس که هایپ این بازی مثلا اگه 4 مورد باشه و 85 بگیره بسیار قابل تحملتر و قابل پذیرشتر از از بازی هستش که اونم 85 بگیره ولی در عوض هایپش 14 مورد باشه.......... .
مساله در این و گرنه وقتی هر دو 85 می گیرن یعنی تقریبا تو یه رنج هستن.....
+
یه مثالم میزنم:
بازی کرایسیس2 شدیدا هایپ زده شده.........نویسندش اومد گفت داستان هیلو چرت.....فرداش اومد گفت cod داستانش ضعیف........فرداش جوات اومد گفت ما بهترین گرافیک کنسولی رو میدیم(pc که میدونیم بهترینه) و هر روز هم این بازی در صدر اخبار...... .
حالا اینو مقایسه کن مثلا با غول بسیار بزرگی به نام potal2 ..باورت میشه کمتر از دو ماه ماه دیگه ریلیز میشه؟؟؟؟؟چقدر ازش خبر میاد؟؟؟هر هفته یکی دو خبر از این بازی هستش که شاید تو اونم یه هایپی هم بکنن....
مثلا گب نویل اومد گفت این بازی بهترین بازی استودیو valve(با اینکه این استودیو halflife رو داره میاد مگه این بهترین)
حالا اگه هر دو این بازیها مثلا 85 بیارن به کدومشون بیشتر چپ چپ نیگاه می کنن....؟؟کرایسیس2 یا پورتال2؟؟؟؟
.
نه ناراحت نشدم
+
قربون همه دوستان برم.....
.
.
من نگفتم چرا جوابت در مورد kz3 هست گفتم من با بولت استورم کاری ندارم و تو پست اولم مقایسه ای هم نکردم...نقل قول های شما هم در مورد حرفایی بود که من در مورد کیلزون زده بودم....پس جوابم هم در مورد کیلزون خواهد بود
من تو پست اولم اگر یک بار دیگه نگاه کنی سه جملتو نقل قول کردم .
1. گفتی گیم اسپات فقط به قسمت آنلاین گیر داده که اینطوری نیست و به داستان هم گیر داده . من فقط همین مورد رو یاداوری کردم که تو به هایپ ربطش دادی و گفتی که ادعایی نداشتن و فلان...
2. گفتی کیل زون 3 hype زیادی داره که من این رو قبول دارم و به این جمله هم عکس العملی نشون ندادم . بلکه فقط در دو مورد زیر مشکل داشتم:
الف) گفتی سازنده ها گفتن 70 دقیقه کات سنس داره که بازم اینطوری نیست و سازنده ها این رو نگفتن که من باز فقط این مورد رو یاداوری کردم.
ب) تریلر در مورد داستان، قسمت آنلاین و چیزهای دیگه منتشر کردن رو قاتی hype حساب کردی که به نظر من اینطوری نیست و در این مورد هم نظرم رو گفتم.
اون جمله آخر پست اولم رو نوشتم که نشون داده باشم تو موقعیتی نیستم که بخوام از شمایی که هر بازی رو منتشر نشده تموم میکنی و آنلاین بازی میکنی و همه ی تریلرهای gt رو میبینی و ... ایراد بگیرم که متاسفانه نمیدونم برداشت شما از این جمله من چی بود که فقط همین جمله رو قرمز شده تو نقل قول گذاشتی و پستت رو هم اونطوری شروع کردی...
این رفیقمون ایشی چقدر هوش مصنوعیش زیاده همشو میزاره من بزنم..
دوست داره من اسکیل بگیرم دمش گرم![]()
گند بزنن این شانس کوفتیه مارو !!!
رفتم با کلی شوق و ذوق امشب نسخه X360 بازی رو گرفتم ولی از شانس ... ما دیسک بازی مثل خود فروشنده مشکل دار بود!
موندیم تو کف!
یه روز خونه خالی بودا ....
حالا صحنه محنه زیاد داره یا این فاکس نیوز شولوغش کرده بود!!؟![]()
نه صحنه چیه!!! یه کوچولو بچه ها بد دهنن، همین...![]()
تا این جا که من صحنه ندیدم ..یه روز خونه خالی بودا ....
حالا صحنه محنه زیاد داره یا این فاکس نیوز شولوغش کرده بود!!؟![]()
اخه مگه یه بازی صحنه چی میتونه داشته باشه..
تو اتاق بزنین تو رگ کی چی میفهمه...من هوی رین رو.........
![]()
چمیدونم!!
آخه فاکس نیوز یه خبر با عنوان زیر گذاشته بود که من تا حالا در مورد هیچ بازی ندیده بود!
Fox News Says bulletstorm Could Make You a Ra.pistتازه به والدینمون هم هشدار داده!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بابا سلاخی و فوش موش خیلی زیاد داره...
چقدر هم این جنازه هایه سلاخی شده بد کیفیت اند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)