داوید ویا از پیوستن به بهترین تیم دنیا احساس غرور می کند
ستاره جدید بارسلونا از حضور در این تیم بسیار خوشحال است.
سایت گل - داوید ویا ستاره سابق تیم والنسیا در اولین گفت و گوی خود بعد از حضور در بارسا درباره این انتقال جملات مثبتی را به زبان آورد. ویا گفت: «من بسیار خوشحالم و افتخار می کنم که به اینجا آمده ام. هیچ کس نمی تواند از پیوستن به باشگاهی مثل بارسلونا خوشحال نباشد. همانطور که همه می گویند این بهترین باشگاه جهان است.»
ویا امروز کار انتقال خود را به پایان رسانده و در یک کنفرانس مطبوعاتی حضور خواهد داشت. او ادامه داد: «کار سخت، تواضع و میل به تلاش و کمک به تیم برای بهتر شدن اهداف من در فصل جدید است. من واقعاً منتظر آغاز شدن مسابقات فصل آینده هستم. این مهاجم 28 ساله که هرگز کمتر از 15 گل در یک فصل به ثمر نرسانده امیدوار است در این فصل گل های بیشتری به ثمر برساند، بخصوص که بازیکنان بزرگی اطراف او بازی می کنند.»
ویا گفت: «گل زدن همیشه سخت است اما وقتی بازیکنانی مثل چابی، مسی، بوستکس، کیتا و پدرو اطراف تو هستند شرایط کمی آسان تر می شود.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/5/21
قرارداد سه ساله مورينيو با رئال
شخصيت آنتيبارسايي مورينيو يك ويژگي اين مربي در جهت عقد قرارداد با رئال محسوب ميشود.
سايت گل - روزنامه ماركا چاپ مادريد دقايقي پيش از قراداد سه ساله ژوزه مورينيو و رئال مادريد خبر داد.
اين مربي پرتغالي كه در حال حاضر در مادريد به سر ميبرد، در آخرين گفتوگوهاي خود علناً از اشتياقش به رئال گفته است و با اين قرارداد او در پايان ليگ قهرمانان كار خود را در اين باشگاه بزرگ اسپانيايي آغاز خواهد كرد.
درباره رقم قرارداد مورينيو چيزي به طور رسمي منتشر نشده اما اين مبلغ در حدود 57 ميليون يورو البته با در نظر گرفتن جوايز تخمين زده شده است. اين سنگينترين قرارداد يك مربي در تاريخ فوتبال دنيا محسوب ميشود و مورينيو را تبديل به ثروتمندترين مربي فوتبال جهان خواهد كرد. شخصيت آنتيبارسايي مورينيو يك ويژگي اين مربي در جهت عقد قرارداد با رئال محسوب ميشود.
کد:
2010/5/21
ایکر کاسیاس: انتخاب والدس یک تصمیم عاقلانه است
کاپیتان اسپانیا معتقد است دروازه بان کاتالان ها شایستگی حضور در تیم ملی را دارد.
سایت گل - ایکر کاسیاس، دروازه بان و کاپیتان تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد حضور ویکتور والدس در فهرست منتخب این تیم برای جام جهانی 2010 یک تصمیم عاقلانه است.
کاسیاس که دیروز 29 ساله شد، از سال 2002 دروازه بان اصلی تیم ملی اسپانیاست و با 102 بازی ملی، سومین جام جهانی دوران ورزشی اش را سپری می کند.
او در مصاحبه با آس گفت: "تصمیم بسیار عاقلانه ای است. هر پنج نفری که در فهرست اولیه حضور داشتند، دروازه بان های خوبی هستند اما سرمربی تنها می توانست 3 نفر را انتخاب کند. دل بوسکه به ارزیابی پرداخت و کسانی را که فکر می کرد بهتر هستند، انتخاب کرد و اکنون ما باید برای به دست آوردن جای ثابت در تیم با هم رقابت کنیم. تمرینات آماده سازی از دوشنبه آغاز خواهد شد و من باید برای پوشیدن پیراهم شماره یک تلاش کنم. شما نمی توانید به دستاوردهای گذشته تان دلخوش کنید و از حضورتان در ترکیب اصلی مطمئن باشید. مطمئنا من نیز به بازی های ملی و عناوینی که به دست آورده ام، فکر نمی کنم. اینجا همه ما از صفر آغاز خواهیم کرد و والدس نیز به خاطر همه جام هایی که با تیمش به دست آورده است، شتیسته حضور در تیم ملی است."
کد:
2010/5/21