تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 18 اولاول ... 7131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Face It - Fabregas And The World's Best Players Will Always Prefer La Liga Flair To The Premier League

واقعیتو ببینید - فابرگاس و بهترین بازیکنان جهان همیشه لالیگا رو به پریمیرلیگ ترجیح میدن

فابرگاسی که از مربی و تیمش می خواد اجازه ترک آرسنال به مقصد بارسلونا رو بهش بدن
    کریستیانو رونالدو که بیشترین هزینه رو داشت
    چابی آلونزوی لیورپول
    تیری آنری بزرگترین مهاجم پریمیرلیگ
    کاکایی که به چلسی و منچستر سیتی نه گفت تا برای رئال مادرید بازی کنه
    داوید ویایی که صبر کرد تا باشگاه اسپانیایی مورد پسندش پیشنهاد بده در حالیکه والنسیا معامله با انگلیسی هارو ترجیح میداد
    رونالدینیو و کریم بنزمایی که به فرگوسن نه گفتن
    و ...

هر قانونی استثنا هم داره: په په رینا که عاشق نجات لیورپول از یک بحران به بحران دیگه هست و کارلوس توز با وجود انگلیسی افتضاحش که مانند نوار خرابیست که رو به عقب پخش میشه

Some of them have underachieved, some may still be settling, some may really have just chosen the wrong club. But what is for sure is that they are world class players who chose La Liga over the Premier League

بعضیهاشون به موفقیت زیادی نرسیدن, بعضی هنوز در حال جا افتادن هستن, بعضیها شاید باشگاه رو اشتباه انتخاب کرده باشن اما چیزی که قطعیه اینه که اونها بازیکنانی در کلاس جهانی هستند که لالیگای اسپانیا رو بالاتر از لیگ برتر انگلیس انتخاب کردن

ویرایش: مقاله به موضوع فوق می پردازه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    May 20, 2010
    Last edited by nw_nk; 21-05-2010 at 02:49.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

واقعیتو ببینید - فابرگاس و بهترین بازیکنان جهان همیشه لالیگا رو به پریمیرلیگ ترجیح میدن
    من یه بار هم قبلا گفته بودم...

اگر انگستان، نصف شرایط آب و هوایی و البته زبانیه اسپانیا رو داشت، هیچ بازیکنی دوست نداشت تو اسپانیا بازی کند...
    آب و هوای اسپانیا در درجه اول نزدیک به فوتبال های صاحب سبک آمریکای جنوبی مثل برزیل و آرژانتینه و همچنین زبان هر دو قسمت از زبان لاتین سرچشمه میگیره... واقعا سخته یه فوتبالیست غیر انگلیسی به همراه خانواده اش در انگلیس و شهری مثل لندن که هوای ان در اکثر مقاطع فصل سرد و مه آلود است زندگی کند و زبانی را بیاموزد که با زبان لاتین و بهتر بگیم با زبان خودش چندان سنخیتی ندارد...

خوب بالتبع با کوچ آرژانتینی ها و برزیلی ها به اسپانیا، علاقه مندی بازیکنان سایر کشور های اروپایی به رفتن به لالیگا هم بیشتر میشه... ضمنا چون کشورهای امریکای جنوبی تکنیکی هستند، لیگ از لحاظ زیبا بازی هم در درجه بالایی قرار میگیره و همین مساله باعث دوچندان شدن ریزش بازیکن در اسپانیا میشه...

همچنین باید به این نکته هم توجه کرد که 1 فصل در لیگ برتر فوق العاده پرفشارتر و فرسایشی تر از سایر لیگ های دنیاست (به دلیل تعدد بازی ها و نزدیک بودن زمان بازی ها) و طبیعتا بازیکنایی جذب لیگ برتر میشن که قدرت بدنی بالاتری داشته باشند...

ضمن اینکه تعداد بازیکنای بعضی از تیم های انگلیسی به مراتب بیشتر از یک تیم اسپانیاییست... چون باید در طول فصل طوری به اون بازیکنا بازی بدن تا اون بازیکنا کمتر تحت فشار باشن... همین دلیل باعث میشود که تو یه تیم باشگاهیه انگلیسی همیشه بهت بازی نرسه...

خلاصه به واسطه این دلایل و خیلی از دلایل دیگر اون جمله ای که نقل قول کردم + این جمله که سطح پریمیر لیگ از لالیگا و سایر لیگ های دنیا بالاتره، صحت داره. شاید اگه فوتبال پرتغال، به اندازه اسپانیا سرمایه مالی داشت، اون هم میتونست به یکی از لیگ های معتبر دنیا تبدیل بشه...

یاعلی
    Last edited by pcforlife; 21-05-2010 at 06:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

nw_nk جان ببخشید ولی فکر نکنم جای پست 157 اینجا باشه ...
    Last edited by masud-000000; 21-05-2010 at 11:04.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه بار هم قبلا گفته بودم...

اگر انگستان، نصف شرایط آب و هوایی و البته زبانیه اسپانیا رو داشت، هیچ بازیکنی دوست نداشت تو اسپانیا بازی کند...
    آب و هوای اسپانیا در درجه اول نزدیک به فوتبال های صاحب سبک آمریکای جنوبی مثل برزیل و آرژانتینه و همچنین زبان هر دو قسمت از زبان لاتین سرچشمه میگیره... واقعا سخته یه فوتبالیست غیر انگلیسی به همراه خانواده اش در انگلیس و شهری مثل لندن که هوای ان در اکثر مقاطع فصل سرد و مه آلود است زندگی کند و زبانی را بیاموزد که با زبان لاتین و بهتر بگیم با زبان خودش چندان سنخیتی ندارد...

خوب بالتبع با کوچ آرژانتینی ها و برزیلی ها به اسپانیا، علاقه مندی بازیکنان سایر کشور های اروپایی به رفتن به لالیگا هم بیشتر میشه... ضمنا چون کشورهای امریکای جنوبی تکنیکی هستند، لیگ از لحاظ زیبا بازی هم در درجه بالایی قرار میگیره و همین مساله باعث دوچندان شدن ریزش بازیکن در اسپانیا میشه...

همچنین باید به این نکته هم توجه کرد که 1 فصل در لیگ برتر فوق العاده پرفشارتر و فرسایشی تر از سایر لیگ های دنیاست (به دلیل تعدد بازی ها و نزدیک بودن زمان بازی ها) و طبیعتا بازیکنایی جذب لیگ برتر میشن که قدرت بدنی بالاتری داشته باشند...

ضمن اینکه تعداد بازیکنای بعضی از تیم های انگلیسی به مراتب بیشتر از یک تیم اسپانیاییست... چون باید در طول فصل طوری به اون بازیکنا بازی بدن تا اون بازیکنا کمتر تحت فشار باشن... همین دلیل باعث میشود که تو یه تیم باشگاهیه انگلیسی همیشه بهت بازی نرسه...

خلاصه به واسطه این دلایل و خیلی از دلایل دیگر اون جمله ای که نقل قول کردم + این جمله که سطح پریمیر لیگ از لالیگا و سایر لیگ های دنیا بالاتره، صحت داره. شاید اگه فوتبال پرتغال، به اندازه اسپانیا سرمایه مالی داشت، اون هم میتونست به یکی از لیگ های معتبر دنیا تبدیل بشه...

یاعلی
    تا حدودی موافقم.اما سبک بازی های تیم های دو لیگ متفاوته.بازی های لیگ اسپانیا تماشاگر پسندانه تر است . تیم های روونی داره.خیلی شناور بازی می کنند.در لیگ انگلیس قدرت بدنی از همه چیز مهمتره. کسایی مثل رونی و اسین و تری و ...موفق هستند و کلا انگلیسی ها عجله ای برای گل زدن ندارند با سیاست بازی می کنند! اما اسپانیای ها هیجانی بازی می کنند.و در لالبگا تکنیک و هوش بازیکنانه که مطرح هست و یه چیزهای دیگه هم هست که الان سرما خوردم حال ندارم زیاد تایپ کنم!
    Last edited by Dr.FANOOS; 21-05-2010 at 11:33.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

استعداد هایی که تو اسپانیا پروزش پیدا میکنن هیج جا نیستن!
    چون کلا تیما بومی هستن .
    الان شما والنسیا رو ببین . خیر سرش رفته لیگ قهرمانان ، ویا رو که فروخت . سیلوا هم در استانه پیوستن به مادریده!
    اگه یه مدیر دست حسابی داشته باشن یا بذارن این باشگاه ها مدیر خارجی داشته باشن این باشگاه ها فوق العاده میشن!
    تیمایی مث سویا و اتلتیکو مادرید و ویارئال و والنسا کم تیمهایی نیستن ولی یا مشکل مالی دارن یا مربی درست درمون ندارن!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان فکر نمی کنید که این بحث های چند صحفه ی آخر اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره؟؟؟
    مدیران لطفا رسیدگی کنن یه تا پیک جدیدی... چیزی...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوستان فکر نمی کنید که این بحث های چند صحفه ی آخر اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره؟؟؟
    حالا انقد مهمه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

nw_nk جان ببخشید ولی فکر نکنم جای پست 157 اینجا باشه ...
    مسعود جان بحث ها مثل انتقال فعلا در آخرین تاپیک همون لیگ انجام میشه.

انتهای پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داوید ویا از پیوستن به بهترین تیم دنیا احساس غرور می کند

ستاره جدید بارسلونا از حضور در این تیم بسیار خوشحال است.

سایت گل - داوید ویا ستاره سابق تیم والنسیا در اولین گفت و گوی خود بعد از حضور در بارسا درباره این انتقال جملات مثبتی را به زبان آورد. ویا گفت: «من بسیار خوشحالم و افتخار می کنم که به اینجا آمده ام. هیچ کس نمی تواند از پیوستن به باشگاهی مثل بارسلونا خوشحال نباشد. همانطور که همه می گویند این بهترین باشگاه جهان است.»

ویا امروز کار انتقال خود را به پایان رسانده و در یک کنفرانس مطبوعاتی حضور خواهد داشت. او ادامه داد: «کار سخت، تواضع و میل به تلاش و کمک به تیم برای بهتر شدن اهداف من در فصل جدید است. من واقعاً منتظر آغاز شدن مسابقات فصل آینده هستم. این مهاجم 28 ساله که هرگز کمتر از 15 گل در یک فصل به ثمر نرسانده امیدوار است در این فصل گل های بیشتری به ثمر برساند، بخصوص که بازیکنان بزرگی اطراف او بازی می کنند.»

ویا گفت: «گل زدن همیشه سخت است اما وقتی بازیکنانی مثل چابی، مسی، بوستکس، کیتا و پدرو اطراف تو هستند شرایط کمی آسان تر می شود.»

کد:
    2010/5/21

قرارداد سه ساله مورينيو با رئال

شخصيت آنتي‌بارسايي مورينيو يك ويژگي اين مربي در جهت عقد قرارداد با رئال محسوب مي‌شود.

سايت گل - روزنامه ماركا چاپ مادريد دقايقي پيش از قراداد سه ساله ژوزه مورينيو و رئال مادريد خبر داد.

اين مربي پرتغالي كه در حال حاضر در مادريد به سر مي‌برد، در آخرين گفت‌وگوهاي خود علناً از اشتياقش به رئال گفته است و با اين قرارداد او در پايان ليگ قهرمانان كار خود را در اين باشگاه بزرگ اسپانيايي آغاز خواهد كرد.

درباره رقم قرارداد مورينيو چيزي به طور رسمي منتشر نشده اما اين مبلغ در حدود 57 ميليون يورو البته با در نظر گرفتن جوايز تخمين زده شده است. اين سنگين‌ترين قرارداد يك مربي در تاريخ فوتبال دنيا محسوب مي‌شود و مورينيو را تبديل به ثروتمندترين مربي فوتبال جهان خواهد كرد. شخصيت آنتي‌بارسايي مورينيو يك ويژگي اين مربي در جهت عقد قرارداد با رئال محسوب مي‌شود.

کد:
    2010/5/21

ایکر کاسیاس: انتخاب والدس یک تصمیم عاقلانه است

کاپیتان اسپانیا معتقد است دروازه بان کاتالان ها شایستگی حضور در تیم ملی را دارد.

سایت گل - ایکر کاسیاس، دروازه بان و کاپیتان تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد حضور ویکتور والدس در فهرست منتخب این تیم برای جام جهانی 2010 یک تصمیم عاقلانه است.

کاسیاس که دیروز 29 ساله شد، از سال 2002 دروازه بان اصلی تیم ملی اسپانیاست و با 102 بازی ملی، سومین جام جهانی دوران ورزشی اش را سپری می کند.

او در مصاحبه با آس گفت: "تصمیم بسیار عاقلانه ای است. هر پنج نفری که در فهرست اولیه حضور داشتند، دروازه بان های خوبی هستند اما سرمربی تنها می توانست 3 نفر را انتخاب کند. دل بوسکه به ارزیابی پرداخت و کسانی را که فکر می کرد بهتر هستند، انتخاب کرد و اکنون ما باید برای به دست آوردن جای ثابت در تیم با هم رقابت کنیم. تمرینات آماده سازی از دوشنبه آغاز خواهد شد و من باید برای پوشیدن پیراهم شماره یک تلاش کنم. شما نمی توانید به دستاوردهای گذشته تان دلخوش کنید و از حضورتان در ترکیب اصلی مطمئن باشید. مطمئنا من نیز به بازی های ملی و عناوینی که به دست آورده ام، فکر نمی کنم. اینجا همه ما از صفر آغاز خواهیم کرد و والدس نیز به خاطر همه جام هایی که با تیمش به دست آورده است، شتیسته حضور در تیم ملی است."

کد:
    2010/5/21

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حقیقتا من دیدن بازی های لیگ انگلیس رو لیگ اسپانیا ترجیح میدم!
    شاید بازی های رئال رو نگاه کنم
    بعضیهاشون البته ولی اگه بازی از لیگ انگلیس پخش بشه حتما نگاش میکنم
    آرسنال - لیورپول - چلسی - منچستر سیتی و یونایتد - تاتنهام - استون ویلا اینا تیم های وفق العاده قوی هستن
    تازه تیم های پایین تر هم از قدرت خوبی برخوردارن
    مثلا خود تاتنهام آرسنال و چلسی رو توی 2 هفته پشت سر هم شکست داد
    بحث فانتزی بودن بازیکن ها و بازی ها شد
    الان به طور مثال آرسنال و منچستر (حالا چلسی کمتر) کم فانتزی بازی نمیکنن و بازیکن فانتزی هم کم ندارن
    همچنین لیورپول!
    این چیز هایی که شما میگین که لیگ انگلیس قدرتیه بیشتر شبیه به لیگ ایتالیا هست تا انگلیس
    تا همین پارسال لیگ های دیگه حسرت حضور توی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان رو داشتن درحالی که تیم تیم های انگلیسی به راحتی بالا میومدن و مگر اینکه خودشون خودشون رو حذف کنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •