تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 215 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز بدجوری زد حال خوردم آخه کلی کار داشتم که به دلیلی که می گم نتونستم online بمونم
    آقا من امروز تا وصل شدم با این که هیچ کاری با اینترنت نمی کردم (نه دانلود نه استفاده از مرورگر و...) اما همین طور چراغ های Send و Received روشن و خاموش می شد. پنجره تکس منيجر را باز کردم و هی به برنامه های قسمت Processes ور رفتم و چندتايي را End Task کردم مخصوصا برنامه WUAUCLT.EXE که هم از نوع سيستمش بود هم برای یوزر(احمد). وقتی این فایلو End Task می کردم ديگر Send و Received نداشتم اما خود به خود دوباره همون برنامه اجرا می شد. در همین حال بود که یکدفعه پنجره ویروس blaster باز شد و شماره معکوس ها هم فعال شد (من هم اونو به عقب انداختم اما چون فایل از بین برنده اش را نداشتم خودم Restart کردم) در ضمن ویندوز من Win XP Professional 2002 SP2 و همون طور که می دونید امکانات امنييتی بيشتری دارد.

حالا سئوالات من از شما عزيزان:
    1ـ ممکنه اون فرستادن و گرفتنهای اضافی کار خود ویندوز(مثلا AutoUpdate) باشه؟ (البته من حتی AutoUpdate را هم غیر فعال کرده بودم)
    2ـ لطفا يه توضيحی راجع به برنامه های در حال اجرای زیر بدهيد آيا مورد مشکوکی هست يا خير؟ (مخصوصا WUAUCLT.EXE)
    4ـ آيا به Firewall خود ویندوز می توان اطمینان کرد؟ یا بهتر است نرم افزار جانبی دیگری روی سیستم باشد؟( چه نرم افزاری؟)
    3ـ من روی رايانه دوستم ديدم که وقتی پنجره blaster اجرا می شد طرف یه فایل داشت که اجرا می کرد و اون پنجره می رفت. اگه راه بهتری هست لطف کنيد بگيد. اگه هم نيست که همون فایل را بگذارید. (هم برای از بين بردن موقتی و هم برای دائم.)

دم همگی گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا من به فايلی که در شاخه D:\Program Files\NewDotNet\newdotnet7_22.dll است و در قسمتهایی از رجیستری هم می باشد مشکوکم چون با پاک کردن آن دوباره ساخته می شود می خواستم ببینم آیا این همان برنامه مشکل ساز من نیست
    (hالبته VB.Net را هم روی رایانه نصب دارم)

پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس

پيش فرض

سلام.

آنتي ويروست چيه؟!

توي حالت Safe Mode بيا بالا و همونجا آپديتش كن! چاره اي جز اين نداري... .

وقتي آپديتش كردي روي حالت نرمال بيا بالا و ويروس كشته ميشه!

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

فكر كنم انتي ويروس Kaspersky Internet Security بتونه اين ويروس رو پاك كنه!!!

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

nod32 يا Kasper مشكلت رو حل مي كنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

مثل اینکه اینجا کسی ماها رو ادم هم حساب نمیکنه چه برسه به ....
    هر چی درخواست اینجا هست بیجواب مونده و ماها توی کف. بعد هی میگن تاپیک اضافه نزن تاپیک اضافه نزن. خوب بابا ادم مجبور میشه وقتی کسی جوابش رو نمیده اینکار رو بکنه. من که راه حلی برای New Folder پیدا نکردم ولی یه جورهایی میشه خفت این بابا critical system error رو گرفت . برید توی کامپیوترتون درایوی که ویندوز نصب هست بزنید و این فایل رو جستجو کنید یعنی فایل isamonitor.exe یا شایده هم ismonitor خلاصه هرجا این رو پیدا کرد شاخه حاوی این فایل رو باز کنید و هر چی توی این شاخه هست رو پاک کنید. البته همه اش رو نمی تونید حذف کنید. پس چاره چیه . اگر دوتا سیستم رو کامپیوترتون نصبه برید روی اون یکی که سالمه و بقیه فایلها رو پاک کنید وگرنه باید یک سی دی بوت ویندوز 98 یا فلاپی بوت داشته باشید و از طریق خط فرمان یا همون dos فایلها رو پاگ کنید. در ضمن اسم فایلهای رو یادداشت کنید تا بتونید بعدا اونا رو پاک کنید. با این کار حدودا این برنامه 80درصد غیر فعال میشه ولی آلارم کنار نوار ساعت هست که هنوز نتونستم کاریش بکنم

(مگر اون که خودمون یه راه حلی پیدا کنیم وگرنه کسی اینچا یادش ما هم نیست. ببین دنیا چه جوریا شده .........)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

آقا راستی این ویروس یا برنامه New Folder با آنتی ویروس NOD 32 پاک میشه. امتحان کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    Folder Option من حذف شده یکی بمن بگه چکاری انجام بدم تا درست بشه من حتی ویندوز هم عوض کردم اما مشکلم حل نشد
    کمک کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

با سلام این آنتی ویروس نداره باید دستی تمام پوشه های exe رو پاک کنی

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نام خدا

دوستان وقتي اين ويروس بره Folder Option بر مي گرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •