سلام لبخند جان میشه لیست گرو ه هایی که تا این لحظه رلیز شدن رو بگی؟
اخه بعضی وقتا عقب میوفتیم. بعد شما هم که توی سایت نمکدون محلی ندارید که بگه تا این لحظه کدوم گروه ها رلیز شدن.
اقا توی سایتم بزنید بد نیستا
ممنون میشم![]()
سلام لبخند جان میشه لیست گرو ه هایی که تا این لحظه رلیز شدن رو بگی؟
اخه بعضی وقتا عقب میوفتیم. بعد شما هم که توی سایت نمکدون محلی ندارید که بگه تا این لحظه کدوم گروه ها رلیز شدن.
اقا توی سایتم بزنید بد نیستا
ممنون میشم![]()
Last edited by dverbame; 21-07-2010 at 17:21.
باور کنید منم دقیقا همون کارو که گفتید کردم دفعه اول نشدولی دفعه دوم که فردای دفعه اول باشه شد![]()
چشم...روش کار میکنم
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
گروه های رلیز شده هم در نرم افزار معلوم هست ( چراغ های سبز ) و هم در سایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
اگه امکانش هست همه رو PNG کنید پس زمینه نداشته باشن
من هم همین مشکل رو دارم,هر کاری می کنم درست نمیشه!!!
شما موارد پست 154 و 139 رو دقیقا اجرا کردید؟
بالاخره تونستم یه راه برای اجرای این برنامه تو مرورگرهای دیگه پیدا کنم:
اول باید به این سایت برید و این برنامه رو دانلود کنید:
(توصیه می کنم برنامه رو به فایل نصب نمکدون اضافه کنید تا کار ملت آسون تر بشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه سری توضیحات برای فهمیدن اینکه برنامه چی کار می کنه:
.MeadCo's Neptune is a 100% Netscape-compatible plug-in which hosts Microsoft's WebBrowser control. It will work when embedded in documents rendered by WebKit-based browsers such as Safari for Windows 3.0 and Google Chrome, Opera 4.0 – 10.x and any Gecko-based browser such as Firefox and Mozilla, running on any Windows platform with Microsoft's underlying web componentry integrated. Windows 2000 / Windows NT 4.0 with Internet Explorer 4.0 core install is the minimum requirement
حالا بایدیه فایل HTML درست کنید و این کد رو وارد کنید:
حالا می تونید بدون دردسر از نمکدون استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ممکنه چندتا مشکل هم به وجود بیاد که اونا رو می زارم به عهده خودتون
شما همه اون توضیحات رو بزار تو پست اول تا ملت 170 تا پست رو نگردنشما موارد پست 154 و 139 رو دقیقا اجرا کردید؟
توصیه می کنم به جای استفاده از Indigo Rose از برنامههایی مثل InstallShiled و InstallAware که خیلی قدرتمند هستند استفاده کنینسخه ي 130 شهر نمکدون منتشر شد که در آن مشکل هنگ کردن مرورگر اينترنت اکسپلورر بهبود يافته است علاوه بر آن گروه ها نيز بزودي بروزرساني شده و مشکل هنگ بهبود مي يابد....کساني که شهر خود را قبلا ثبت کرده اند نيازي به ثبت دوباره نيست..در ضمن براي نصب نسخه ي جديد بايد نسخه ي قبلي حذف شود که در اينصورت گروه ها نيز بايد دوباره نصب شوند
یه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که به شکلکهای هر گروه رو تو یه پوشه جداگانه بزاری تا پوشه images مثل الان خیلی شلوغ نشه
یه پیشنهاد دیگه هم دارم() اونم اینه که صفحههات رو طوری طراحی کنی که به ScrollBar افقی احتیاج نباشه
![]()
Last edited by MrGee; 22-07-2010 at 00:39.
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونم خیلی قدرتمند تر هستند ولی Indigo Rose ساده تر و راحت تره
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
متاسفم....چون قرارگیری عکس ها و تصاویر در یک پوشه ضروری هست...چون بعضی فایلها باید جایگزین بشوندیه پیشنهاد هم داشتم اونم اینه که به شکلکهای هر گروه رو تو یه پوشه جداگانه بزاری تا پوشه images مثل الان خیلی شلوغ نشه![]()
متاسفانه باید بگم دو سه بار همه مراحل رو رفتم ولی آخرش copy,paste انجام نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)