البته بارسلونای سال قبل پرقدرتترین بارسلونای تاریخ خطاب میشد که در نتیجه هم هر چند بی ربط هر 6 جام ممکن رو برد.
بارسلونای فعلی هم شاید در اون حد نباشه اما قدرتمندترین تیم فعلی جهان محسوب میشه. نه تنها نتایج و رنکینگ و نظر کارشناسان حتی بازیکنان و مریبان مخالفش هم اینو تایید می کنند. از صحبت های اتوئویی که با اون دلخوری جدا شده پس از حذف بارسا توسط اینتر تا ادعاهای چابی آلونزوی رئالی در آستانه الکلاسیکو که بارسلونا رو نه تنها قدرتمندترین تیم فعلی جهان بلکه قدرتمندترین تیم 20 سال اخیر میدونه.
جناب mmiladd نمی دونم چه علاقه ای به عنوان قدرتمندترین دارید! اما به عنوان هوادار بایرن این صحبت ها حتما برای شما دارای معنی خواهد بود:
(نیمه نهایی امسال)
فان خال: بارسلونا تیم بسیار قدرتمندی است و اگر آنها 10 بار مقابل ما قرار بگیرند، شاید در 9 بازی به پیروزی برسند. البته این امکان وجود دارد که ما در یک بازی مقابل آنها به برتری برسیم و شاید این یک بازی هم در فینال برنابئو باشد.
من همیشه گفته ام که بارسلونا بهترین تیم اروپاست و تیمهایی مثل چلسی، آرسنال و منچستر در رده های بعدی هستند. ما در حال حاضر از سد یونایتد عبور کرده ایم و نشان داده ایم که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم.
بارسا بهترین است ولی شکست ناپذیر نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فان خال: با بارسلونا هم ارتباط دارم آنها زيباترين فوتبال را ارائه ميدهند بارسا درتمام فصل الگوي ما بود. همواره براي بازيكنانم شيوه بازي بارسا را ترسيم كردهام.
کد:
روبن: من منتظر خوزه مورينيو و اينتر هستم، نه بارسلونا. به عنوان يك تيم بدون ترديد اين براي ما بهتر است، چون ما مقابل بارسلونا مشكلات بسياري خواهيم داشت.
کد:
اینم نکته ای که باید در نظر داشت:
(پس از حذف بارسلونا)
اتوئو در مصاحبه با اینتر چنل: شکست دادن تیمی مثل بارسلونا همیشه جذاب است. باید برای مورینیو به دلیل شکست دادن قدرتمند ترین تیم دنیا اعتبار و احترام زیادی قائل شد. باید یادآوری کنم که همیشه قوی ترین تیم در دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی نمی رسد.
کد: