هنوز وقت هست که واسه کنکور زبان آماده شی،((اگه زبان تخصصیت متوسط باشه))رو دروس عمومی به خصوص عربی سرمایه گذاری کنی رتبه خوبی میاری...تلاش مهمترین عامله![]()
هنوز وقت هست که واسه کنکور زبان آماده شی،((اگه زبان تخصصیت متوسط باشه))رو دروس عمومی به خصوص عربی سرمایه گذاری کنی رتبه خوبی میاری...تلاش مهمترین عامله![]()
سلام...
دروس تخصصی ترم اول تو رشته های ادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، همینا هستن...
اصلاً سخت نیستن، به هیچ وجه نگران نباشید...در واقع ترم اول شما یه سری مباحث کلی از زبان می خونید که اگه برای کنکور مطالعه داشتید، اصلاً بهتون فشار نمیاد...
موفق باشید
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
به نظرم می تونید یکی از دانشگاه های سراسری تهران رو بیارید...البته سعی کنید عربی رو ببرید بالاتر که خیالتون از قبولی تو تهران راحت باشه...موفق باشید![]()
سلام دوست عزیز. انتخاب واحد من هم شبیه شما هست. فقط نمیدونم منظورتون از سختی چی هست؟
اگر بخواهید حساب کنید، همهی درسا سخت هستن و باید خودتون رو برای همه چی آماده کرده باشید. در ثانی، شما باید این درسا رو ترم اول پاس کنید، وگرنه نمیتونید خواندن و درک مفاهیم 2، دستور و نگارش 2 و گفت و شنود 2 رو بردارید.
البته نمیدونم شما در انتخاب واحد آزاد بودید یا خیر. ولی من برای ترم اول مجبورم فقط 16 واحد بردارم. ترمهای بعد باید 24 واحد بردارم تا 3 سال و نیم تموم کنم. اگر هدفتون 3 سال و نیم هست و در انتخاب واحد آزادید، به نظرم فارسی عمومی رو هم بردارید (فقط یک پیشنهاد هست).
اگر خواهان رتبهی خوبی هستید، کافیه. فقط باید با جدیت درس بخونید. اگر هم دوست دارید مث من بیخیال باشید، فرصت بسیار است!من دو هفتهی آخر درس خوندم و به نتایج زیر رسیدم:
رتبه در زیر گروه یک: 1351
رتبه کل در سهمیه: 1840
رتبه کشوری: 4876
حالا میل خودتونه.![]()
سلام امروز با این تاپیک اشنا شدم و همه اش رو خوندم و به همه ی کساییکه قبول شدن و تبریک میگم .امیدوارم منم روزی جز اونها بشم.
راهنمایی می خواستم ازتون شدید:
من 7ساله که از دیپلمم گذشته و حالا می خوام دوباره شروع کنم.و به خاطر علاقه ای که به زبان دارم می خوام به این رشته برم و ترم شیش کلاس زبان هستم و یک نی نی هم دارم.
1- از کجا باید شروع کنم؟
2-چه کتابهایی رو بخونم منظورم کمکی واسه عمومی هاست(گاج و مرات وسبز وآبی ....)؟
3-روزی چند ساعت باید بخونم؟امیدی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
یه سوال دیگه کتابهای کمکی ای هستن که خیلی جامع باشن که دیگگه نیازی به کتابهای درسی نباشه؟یا باید حتما کتابای درسی رو هم بگیرم؟
ممنونم![]()
سلام. خوش اومدید به این تاپیک. نمیدونم انگلیسیتون در چه سطحی هست. اینا تجربههای من هست که نتیجه هم داده. امیدوارم به دردتون بخوره:
1- همونطور که میدونید، کنکور زبان یک آزمون عمومی و یک آزمون تخصصی داره.
آزمون عمومی:
ادبیات (ضریب 4): پیش دانشگاهی، سوم و دوم نظام جدید.
عربی (ضریب 2): سوم و دوم.
دینی (ضریب 3): پیش، سوم و دوم.
انگلیسی (ضریب 2): پیش و سوم.
آزمون تخصصی:
انگلیسی (ضریب 4): کتاب درسی نداره. بستگی به سطح اطلاعات داوطلب داره. کتابهای کمک آموزشی برای یادگیری خوبن.
ممکنه به منابع درسی احتیاج داشته باشید. من با وجود کتابهای کمک درسی به ندرت سراغ کتاب درسی رفتم.
2- کتاب که تا دلتون بخواد، هست. مهم کتاب خوب هست. من این کتابا رو استفاده کردم و ازشون هم راضی هستم:
برای ادبیات: کتابهای گاج به نامهای تاریخ ادبیات (روزای آخر به وضوح داشتم کتاب رو میخوردم!) و آرایهها که متاسفانه نخریدم. البته از کتابهای جدیدی که چاپ شده، اطلاع ندارم.
کتابهای سفید گاج در مورد ادبیات هم خوبن. فکر کنم کتابی داشته باشه به اسم ادبیات کنکور. اون خیلی خوبه.
کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم (پیشنهاد فاطمه خانم) هم خوبه. البته فرصت نشد همهش رو بخونم. این هم کتاب جامعی هست. اگر از انتشارات کلک معلم کتاب دیگهای هم چاپ شده و موجوده، اون هم خوبه و توصیه میشه.
برای عربی: عربی کنکور از انتشارات گاج عالیه (گرچه وقت نشد بخونمش).
برای دینی: دینی کنکور باز هم از انتشارات گاج (تا حدودی خوندم، خوب بوده).
برای زبان: لیست نسبتاً طولانی هست.
مخصوص انگلیسی کنکور:
1. درک مطلب انگلیسی کنکور گاج: بیشتر کتابو خوندم. ازش راضی بودم. تستها به سه بخش آسان، متوسط و سخت تقسیم شده.
2. واژگان سطر به سطر انگلیسی: تمام واژگان به همراه تست.
3. واژگان انگلیسی کنکور گاج (Tick 8): شبیه کتاب بالایی هست. البته به روش تیک 8.
4. کتاب انگلیسی کنکور گاج: کتاب خوبی هست. همراه با تستهای گوناگون. بخش گرامر و واژگان و... رو هم برای راحت خوندن جدا کرده.
5. کتاب درک مطلب کانون فرهنگی آموزش: شبیه به درک مطلب گاج هست. فرقی نداره کدوم رو بخونید.
**کتابهای درک مطلب شامل تستهای انگلیسی تخصصی هم هستن.
مخصوص انگلیسی تخصصی:
1. واژگان زبان تخصصی گاج: دربرگیرندهی واژگان کتابهای New Bridging the Gap و 504 واژه هست. واژگان این دو کتاب جزو منابع انگلیسی تخصصی شناخته شدن.
2. 504 واژه (Tick 8): از منابع آزمون تخصصی. فقط واژگان.
3. کتاب زبان انگلیسی تخصصی کانون فرهنگی آموزش: مخصوص کنکور زبان. نخوندم، ولی پیشنهاد میکنم.
با این کتابها من به هیچ وجه نیازی به کتاب درسی پیدا نکردم. یعنی اگر کتاب درسی هم ندارید، اصلاً مهم نیست.
3- بستگی به ساعت زیستی بدنتون، تواناییتون و میزان آگاهیتون از انگلیسی داره. هر ساعتی که بهتر یاد میگیرید، بخونید. به تدریج ساعتهای مطالعهتون رو افزایش بدید. سعی کنید مطالب رو با جدیت یاد بگیرید. اگر به خودتون ایمان داشته باشید، مطمئنم به هدفتون میرسید.
کتابهایی که من معرفی کردم، جامع هستن. اگر باز هم اطلاعات در مورد کتابها خواستید، در خدمتم. من واقعاً خوشحال میشم به افرادی که مث خودم عاشق زبانن، کمک کنم. پس هر سوالی بود، بیدرنگ بپرسید.
البته یادتون نره که همه چیز بستگی به خودتون داره.![]()
Last edited by takethatter; 26-09-2010 at 18:24. دليل: افزودن یک کتاب
سلام.دوستمونtakethatterتوضیحاتش جامع وعالی بود.فقط میخواستم واسه ادبیات چندتا کتاب که خودم ازشون استفاده کردم و(درکنکور زبان وریاضی)خیلی کمکم کرد بهتون معرفی کنم:
ادبیات(قرابت معنایی تخته سیاه)نویسند(مهران شرفی،پوریاجوادزاده) +ادبیات و زبان فارسی جامع اندیشه فایق+
تاریخ ادبیات و واژگان املا کلک معلم+زبان فارسی جامع تخته سیاه
راستی دین وزندگی راه اندیشههم خوبه، تستای خوبی داره.
با ارده وتلاش میتونید نتیجه ی خوبی بگیرید.
Last edited by fateme_rauf; 26-09-2010 at 14:11.
ممنون از فاطمه خانم برای یادآوری این کتاب به من. این کتابو دو سال پیش که برای نخستین بار کنکور دادم، خریدم. قبل از اینکه با کتاب تاریخ ادبیات گاج آشنا شم. این رو هم تو لیست کتابا مینویسم.
دوستان من کاردانیمو الکترونیک گرفتم و الان دارم کاردانی به کارشناسی مترجمی زبان میخونم. برای ترم اول این واحد ها رو برداشتم. به نظرتون به مشکل بر نمیخورم؟
![]()
برای گفت وشنود3 شما باید اول گفت وشنود1رو پاس کنین چون پیش نیاز محسوب میشه .این نکته (پیش نیاز )بودن دروس رو در انتخاباتون حتما" باید رعایت کنین.
اینا انتخاب رشته خودم(دروس اصلی) واسه ترم اوله.شاید کمکتون کنه!!!
گفت وشنود1،خواندن ودرک مفاهیم1،دستور ونگارش و فنون یادگیری زبان.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)