دوستان سلام
من چند روز پیش آینه یه تاکسی رو زدم و 15هزار بهش دادم و رفتم ولی تاکسی دوبله وایساده بود.حالا سوالی که دارم اینه که اگه میموندم که افسر بیاد کی رو به عنوان مقصر تعیین میکرد؟
دوستان سلام
من چند روز پیش آینه یه تاکسی رو زدم و 15هزار بهش دادم و رفتم ولی تاکسی دوبله وایساده بود.حالا سوالی که دارم اینه که اگه میموندم که افسر بیاد کی رو به عنوان مقصر تعیین میکرد؟
شما رو بعنوان مقصر
دلیل انحراف به راست...
و تاکسی هم جریمه میشد بدلیل ایجاد اختلال در مسیر رفت و آمد...
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از مجروح شدن راننده زن در حادثه رانندگی خبر داد.
حسن عباسی با بیان اینکه در ساعت 12:15 روز گذشته (جمعه) وقوع یک حادثه رانندگی در محدوده پل حافظ به سمت حسن آباد به مرکز فوریت های پزشکی 115 اعلام شد، گفت: بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: بررسی های اولیه نشان داد که یک دستگاه خودروی سواری در آدرس اعلامی دچار حادثه شده و راننده این خودرو نیز دچار مجروحیت سطحی شده و به صورت سرپایی و در محل درمان گفتنی است، راننده خانم پژو206 پس از سرازیرشدن از پل دوم حافظ به علت سرعت بالا و تخلف فردی که متواری شد، نتوانست خودرو را کنترل کند و پس از انحراف به سمت چپ و برخورد با سنگ کاشته شده در پیاده رو، پست برق و تیربرق چرخیده و جلوی ساختمان فرهیختگان متوقف شد.
رخداد این حادثه ساعت 00:27 به سامانه 125 اطلاع داده شد و ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران، بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 52 را به محل حادثه در خیابان آزادی اعزام کرد.علیرضا دانشمند فرمانده تیم اعزامی به محل حادثه در این باره اظهار داشت: برخورد شدید دو دستگاه خودروی سواری با یکدیگر تخریب گاردریل های کنار خیابا ن آزادی و خسارت شدید مالی را به همراه داشت.وی افزود: در این حادثه آتش نشانان با رسیدن به محل، برق هر دو خودرو سواری را قطع و از نشت بنزین آنها جلوگیری کردند و با کشیدن نوار احتیاط محل حادثه را ایمن سازی و با تحویل محل به عوامل راهنمایی و رانندگی به عملیات خود پایان دادند.خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه داداش من وقتی نمیدونی دنده یا ترمز کجاس چرا دنبال مردم میکنی؟!محتوای مخفی: اینــــــــــــــــــــــــــــو
نفهمیدم چجوری زد که تاییر سرجاش مونده ولی گلگیر رفته تو !!!!
.... زد و در رفت
خدا نکنه پیداش کنم اگه پیداش کنم .....
تو اون خیابون چندتا بانک بود نزدیک صحنه تصادف هم یه چهارراه
خاک تو سرشون دوربین همشون الکیه ، هیچکدوم نمیتونن زوم کنن که پلاک ماشین رو بخونن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)