pes فکر کنم هر پنج سال یک بار یک نسخه خوب میده بیرون.
بعد از 2006 pes هیچ کدوم از نسخه هاش به خوبی این نبودن. امیدوارم تویه این 5 سال یک پیشرفت چشم گیر توی گیم پلی واقع بشه.
من بیشتر دوست دارم که با بعضی بازیکن ها بشه حرکت ها فردی بیشتری انجام داد.
pes فکر کنم هر پنج سال یک بار یک نسخه خوب میده بیرون.
بعد از 2006 pes هیچ کدوم از نسخه هاش به خوبی این نبودن. امیدوارم تویه این 5 سال یک پیشرفت چشم گیر توی گیم پلی واقع بشه.
من بیشتر دوست دارم که با بعضی بازیکن ها بشه حرکت ها فردی بیشتری انجام داد.
این گزارشگره دیگه بعد یه مدت خیلی تکراری می شه
من جمله هاش رو حفظ شدم![]()
سلام
خب به خواست خدا و لطف آرمین جون تاپیک ساکر2011 هم راه افتاد و به امید خدا اینقدر خوب باشه تا ایندفعه با پستهای مثبت وامیدوارانه توسط کاربران عزیز بازهم رکورد بزنه...
خب این مدت که نبودم دلم برای همه شما تنگ شده بود به همتون سلام میکنم مخصوصا حسین جون ریش سفید تاپیک مهدی جون همه کاره و همه چیز دان و آرمین جون فراتر از یک استاده و بقیه بچه ها که لطف میکنن و تاپیک رو پیش میبرن...
خب این ساکرم به زودی میاد و حدس و گمانها خداخدا کردنها آرزوها و درخواستهای هر شخصی هم شروع میشه که منم از این قاعده مستثنی نیستم و آرزوها و امیدهاییی دارم که امیدوارم در ساکر بعدی تا حدی حل شده باشه انشاا.. .
اول ازهمه نقلو انتقالاتو به طور کامل انجام بدن بعد بازی رو بدن بیرون..
دوم از مربی دروازه بانهای بهتری استفاده کنند که دیگه گل مفت نخورنیعنی ضعفهای دروازه بانی حل بشه
سوم روز قبل از بازی داورا رو زیر نظر بگیرن ببین با اشخاص مشکوک رفتو آمد ندارن نمیرن با تیمهای حریف تو یه هتل بخوابن قبل بازی به طور سرزده برن تو هتلاشون و پیامک هاشون رو چک کنن ببینن پیامک مشکوک ندارن سعی کنن کمتر از داورای لیگ برتر ایران استفاده کننداوری باید خیلی بهتر بشه
4)کارهای گرافیکی خوبه نمیخواد دستشون بزنین بیاین اینم خراب کنین
5)رو سیستم CPU مخ بازیکنا و مخصوصا دفاع ها کار کنن شاید دفاع ها به خودشون بیان و بدونن که یه ماه دیگه جام جهانیه و باید برای دعوت شدن به تیمای ملی بیشتر تلاش کنن!
6)تو مستر لیگ قبل از اینکه اسکاتو بفرستیم مذاکره کنه بتونیم بهش بگیم مثلا 5000000000 پیشنهادمونه نه اون بره ندونه چی بگه خب تیم حریف بازیکن نمیده یا بتونیم بازیکن+پول پیشنهاد بدیم.
7)چمن که دیگه گندشو در آورد این کونامی نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن که اینکارو میکنن در ضمن تور دروازه ها رو یکم کش بیارن نه اینکه مث تور خیس همیشه اویزون باشه یا مثلا تو بعضی ورزشگاهها تو روز امام زمان ظهور میکنه ول عجب نور عصمتی داره این مهدی موعود یاشایدم اون گوشه صحن سخنرانیه سازمان مللهخلاصه درست بشه
9)گزارشگرو دیگه چبزی نمیگم خودتون بهتر میدونین.....
دیگه هرچی بگم هنوز هست پس دیگه نمیگم
در آخر از اینکه نظرمو خوندین متشکرم
بابای
چمن ورزشگاه از لحاظ تنوع نسبت به نسخه قبل بهتر شده اما از لحاظ گرافیکی واقعا کونامی گند زده به تمام معنا
داوری بازی هم اگه با اره برقی طرفو ... کنی شاید داور یه کارت زرد بهت بده
چین های روی لباس ها همه به یه شکله اگه نمی ذاشتن بهتر بود
هوش مصنوعی بازی که هیچی دیگه خودتون می دونید انگار یه مشت زامبی ریخته اون وسط
اما با تمام این حرفا من pes به fifa ترجیح می دم
Last edited by HASHEM289; 11-05-2010 at 15:05.
نمیدونم چرا پست اول ویرایش نشده اما بازی برای iphone هم منتشر خواهد شد ....
سوالها و نظرات و پیشنهادات خودتون رو در مورد pes2011 در اینجا مطرح کنید ....
این سوالها و پیشنهادات و....شما به گوش کونامی میرسه
البته انگلیسی باید باشه نه فنگلیسی ........
اینجا .......
Share your suggestions and ideas for PES 2011 football video-game here at PESNext.com ... We will list all your ideas and comments for the next version of Pro Evolution Soccer (Winning Eleven) here and will try to send them to PES/WE developers at Konami.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bug های pes2010 را برای کونامی بفرستید ............
به این آدرس :![]()
![]()
خدا کنه pes به مقدار قابل توجهی متحول بشه! مخصئوصا داوری و دروازبان ها . کمی هم گیم پلی
نمیدونم چرا پست اول ویرایش نشده اما بازی برای iphone هم منتشر خواهد شد ....
سوالها و نظرات و پیشنهادات خودتون رو در مورد pes2011 در اینجا مطرح کنید ....
این سوالها و پیشنهادات و....شما به گوش کونامی میرسه
البته انگلیسی باید باشه نه فنگلیسی ........
اینجا .......
کد:
http://www.pesnext.com/pes2011_ideas/
Share your suggestions and ideas for PES 2011 football video-game here at PESNext.com ... We will list all your ideas and comments for the next version of Pro Evolution Soccer (Winning Eleven) here and will try to send them to PES/WE developers at Konami.
bug های pes2010 را برای کونامی بفرستید ............
به این آدرس :![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
اولین مورد وارد کردن مربیان واقعی به بازی . مثلآ تو مستر لیگ وقتی بازیکن بزرگ میتونی بخری چرا مثلآ کاپلو واسه تیمت نداشته باشی ! درست کردن چهره 20 تا مربی طراز اول انقدر سخته ؟
بعد اینکه این قضیه خرید فروش بازیکنان مثل قبل بشه . خودمون پیشنهاد اولیه رو بدیم نه اینکه خودشون برن توافق کنن . ما کی گفتیم ریش و قیچی دسته خودشون!!!
از استادیومها جدید استفاده کنن . یه ذره خسته شدیم از ورزشگاههای یورو 2004 !!!
مسابقات جام جهانی . تاکید میکنم جام جهانی نه جام کونامی به این سری اضافه بشه . با جام زیابی خودش و حداقل 2 تا ورزشگاه بازیها .
ممنون میشم یکی از دوستان اینها رو برای سازندگان مطرح کنه . البته اگر مقدور هست .
من از نسخه PES4 تا PES10 رو بازی کردم شاید باورتون نشه اما من هنوزم PES 4 رو بهتر از PES10 میدونم حتماً میگید چرا؟؟؟
PES4 گرافیک خوبی داشت (نسبت به زمان خودش) ولی PES10 با اینکه بازی داریم کامپیوتر رو میترکونه هنوزم گرافیک مثل PES8 هست!
هزار تا دلیل دیگم دارم که KONAMI خیلی ضعیف شده!
مجله psm3 در روز سوم جوئن جزئيات زيادي از بازي بهمراه تصاوير منتشر خواهد كرد .
Last edited by google_boy07; 14-05-2010 at 19:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)