مرحله آخر را كه توي mode normal رد مي كنيم
آخرش مي نويسه ظاهرا مرحله اي چيزي باز مي شه
اون را از كدوم بخش بايد ديد ؟
سوال ديگه اينكه achievement چي هست
من كه مي زنم از بازي مي ياد بيرون
مرحله آخر را كه توي mode normal رد مي كنيم
آخرش مي نويسه ظاهرا مرحله اي چيزي باز مي شه
اون را از كدوم بخش بايد ديد ؟
سوال ديگه اينكه achievement چي هست
من كه مي زنم از بازي مي ياد بيرون
مرحله نیست فقط یه کاراکتر جدید باز میشه میتونی با اون بازیو ببری !!
من بازی رو تموم کردم ولی آخر داستان رو نفهمیدم .
سر اون دختره آخر چی اومده؟
البته اون از کرکشه که میاد بیرون . من کرکش رو عوض کردم فقط از بازی نیومد بیرون وگرنه هیچی نمیاد اصلا .
ممنون
فقط اينكه چطور مي شه تمام كاراكترها را گرفت ،راهنمايي چيزي نيست ؟
البته يك سري اش مشخصه
ولي اينكه هر كدوم را چطوري بگيريم چطوري مي شه ؟
این خانومه که شمشیر داره رو چه جوری کشتین؟
این غول رو یاددمه واقعا سخت بود.ببینیه موقه هایی هست که یارو واسه شمشیر زددن آماده میشه میخواد بیاد سمتت بد تو باید سریع کنترل راست رو بزنی و پبری روش و بزنیش.چند بار این کارو کنی میمیره دیگه...
ما با ترینر قسمت مولتی پلیرش رو تموم کردیم دوستم با دسته بود و من هم با کی بورد ....خیلی حال داد ..........
بعد از مدتی یه هیجان کامل رو تجربه داشتم ..... دو نفری توی صحنه ...شلوغ و پلوغ .
تازه کمبو های دونفری هم داشت .مثلا دوست من یکی رو می گرفت و پرت می کرد سمت من بعد من رو هوا با تیر می زدمش یا رو هوا می گرفتمش و می زدمش با سر به زمین و بعد با اره یا تفنگ یا چاقو فینیشر رو اجرا می کردم....
خیلی حال داد ................ البته یه 30 دقیقه ای دنبال یه ترینر درست و حسابی براش گشتم ..............کسی خواست PM بده براش آپ کنم.............. فعلا برم تک نفرش رو تموم کنم ...........مولتی پلیرش که خیلی حال داد . مثل بازی سربازان کوچک هستش ....
امروز نصبش کردم توی سبک دو بعدی واقعا جالب بود ، گیم پلی خوبی هم داشت.
می شه بگین دقیقا باید چی کار کنیم که برای شمشیر زدن آماده بشه؟
من حدود بیست دقیقه تونستم دووم بیارم! ولی فقط دو بار اون علامت بالا سرش اومد که اون هم وقتی دکمه اش رو زدم از بالا سرش پرید اونورش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)