تبریک به بروبچ اینتر دوست
اینتری نیستم اما ایتالیایی هارو ترجیح میدم
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
عجب بازی بود دیشب
گل اول رو که بارسا زد گفتم دوباره داره قضیه بازی با رئال پیاده میشه.ولی دمشون گرم قشنگ گذاشتند تو کاسه بارسایی بستشون بود دیگه چقدر قهرمانی......ولی باز هم این باخت چیزی از ارزش های بارسا کم نمیکنه و نمیتونه این تیم رو زیره سوال ببره.با اینکه خودم از بارسا اصلا خوشم نمیاد.
ای مورینیو نامرد!!!!
چرا پپ رو حذف کردی؟! همش تقصیر ایسلنده!
واقعا بازی خوبی بود ! من هنوز تو جو بازیم ! خیلی دوست دارشتم یه تیم ایتالیایی امسال قهرمان بشه ! امیدوارم که اینطور بشه حالا با مورینیو که چه بهتر !
هنوز یه بازیه برگشت هست تو نیوکمپ !!!
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:43 AM ----------
بچه ها یه پیروزی ارزش نداره هرچی که می خواین بگید!!!
شما که اینقدر فوتبال دوستید یه ذره هم اخلاقشو داشته باشین!!!
این والدز همونیه که بازی با رئال همه ی تک به تکارو گرفت و یکی از دلایل باخت رئال تو الکلاسیکو بود
---------- Post added at 07:50 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
اتفاقا الان بارسا از خیلی از تیما و بازیکناش از خیلی از بازیکنا ادعاشون کم تره!!!
شما رو چه حسابی می گی مغرورن؟؟
آقا صبر کنید صبر کنید کی قرار بود کلاشو برداره ؟
تسلیت میگم به همه برو بچ بارسایی گریه نکنید پیش میاد دیگه
زانو زدن بارسا رو به همه تبریک میگم
عشق است اینتر را
love inter,love football
آقای Runner فقط شما هستین که از تیمتون دفاع کنین؟ پس بقیه اون هوادارا کجان؟ متاسفم واسه تیم بارسا با این هوادارای سست عنصرش!
حالا بازی برگشت که ایشالا میبرین و قهرمان هم میشین تا پرچم اسپانیا بالا باشه، ولی به قول مورینیو، اگه باختین نگین داور فلان بود، بگین اینتر بهتر بود! مثل اینکه بازی پارسال رو یادتون رفته جلو چلسی، حافظه ی ضعیفی دارین ( اینا همه صحبت های مورینیو بعد بازی بود )
اگه بارسا بازی برگشت رو ببره، هیو 10-15 تا طرفدار بارسا میریزن اینجا! اما الان، هیچ کی نیست...
بخشکی شانس عجب بازی ای رو از دست دادم
قبل از بازی همه بارسایی ها اینجا کری میخوندن ولی تفلیا حقم دارن از دیشب هنوز دارن گریه میکنن نازیییییی یه چند تایشونم از خجالتشون دیگه نمیان اینورا
بارسا ، بارسا میگفتین همین بود ؟
بارسای شکست ناپزیر همین بود ؟
اما عزیزم در مورد بالا بودن پرچم اسپانیا بگم که خواب دبد خیر باشه به قول بچه ها فوتینا
love inter,love football
Last edited by sAeEd_kHaAn; 21-04-2010 at 09:22.
من هم فکر می کردم تا الان نصفه اون 96 نفری که به بارسا رای دادن میان و مردونه بردو به اینتری ها تبریک میگن و کری میخونن واسه بازی برگشت!پس بقیه اون هوادارا کجان؟البته این هم درست نیست که راجع بهشون قضاوت کنیم... شاید دلیلی دارن که نتونستن بیان... ولی ای کاش همون قدر که به تاپیک تیم های حذف شده ای مثل چلسی، منچستر، رئال و آرسنال و... فل فور سر میزدن، میومدن و دومین باخت تیمشون تو چمپیونز لیگ امسال و چهارمین باخت فصلشون رو می پذیرفتن و خلاصه به تاپیک تیمشون هم سر می زدن...
باز حالا دم بعضی هاشون گرم که اومدن!
![]()
Last edited by pcforlife; 21-04-2010 at 09:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)