تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 29 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حالا بعد از مدتها اومدن يه سريالي ساختن كه از حالت كليشه دراومده و نه توش كسي عاشق كسي ميشه ( البته يه جورايي ضايعس پورهادي از سروان عزيزي خوشش مياد ! ) و نه از عروسي و عزا و اين حرفا خبره . فيلم اين همه نقطه قوت داره . مثلا" كسي اومد بگه طراحي اكشنش و اجراش چقدر عالي بوده . اين بزرگترين نقطه قوت فيلم بود كه طراحيش به عهده مرحوم ابدي و اجراش توسط عليرضا قره خاني ( همون نقش محمود تو فيلم كه از ساختمونهاي بلند بالا ميره ) بوده . حالا شما اومدين اين همه نقطه قوت رو ناديده گرفتين و چسبيدين به مسائل كوچكي از قبيل "ددي" " بابا دوستت دارم " و اين مسائلي كه هيچ نقادي واسش ذره اي وقت نميذاره تا بررسيش كنه ؟؟؟ اصولا" توقعتون بالاس چون ميخواين تو ذهنتون يه فيلم ايراني رو با يه فيلم خارجي قوي مقايسه كنيد ولي بهتره يه فيلم ايراني با فيلم ايراني همسان خودش مقايسه بشه ( البته در حال حاضر ) . مثلا" بياين همين هوش سياه رو با كلانتر مقايسه كنيد . اصلا" قابل مقايسه نيستن . ته خندس ! اگه كارگردان فيلم كلانتر ميخواست فيلمنامه هوش سياه رو جمع كنه فكر كنم 3 سال مردم بايد ميشستن هوش سياه رو دنبال ميكردن ولي اين قوت يه كارگردانه كه تونسته چنين فيلمنامه ي قوي با سبك جديد ( در ايران ) رو توي 15 قسمت جمع كنه . نميدونم داستان "دوستان" كلانتر رو ديدين يا نه . با چنيني داستان مسخره و ضعيف مردم رو 6 هفته سر كار گذاشته بودن و از اول هم آخرش كاملا" معلوم بود . تازه اونم از صحنه ي واژگون شدن و آتش گرفتن ماشين تو بزرگراه كه يه بچه 10 سالم ميتونست با كامپوتر طراحيش كنه !

در مورد آخر داستان هوش سياه هم كه دوستان اشاره كردن . مشخصه كه پليس بايد موفق بشه در غير اينصورت از فردا كارگردان و تهيه كننده بايد به خاطر شكايت نيرو انتظامي آواره ي دادگاه باشه . خب البته طبيعي هم هست ، ما ايرانيا اگه جنبه داشتيم كه الان وضعمون اين نبود !

در كل بنده يكي از متعصبان اين سريال هستم و از بخش اكشن و فيلمنامه ي سريال هم به شدت دفاع ميكنم !

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

دیشب که پلیسه داشت واسه پسرش تروجان ها رو توضیح میداد، چرا گفت تروگان ؟!! مگه تروجان نیست؟ نکنه من اشتباه شنیدم!!! همیشه که تروجان بوده لااقل تا دیشب که اینطور بود

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم فقط بخاطر كيكاووس ياكيده اين سريال رو مي ديدم ! بازيش به نظر من جالب بود.
    ولي در كل آدم ياد فيلماي خارجي ميفته خيلي جاهاش تقليدي بود !!! من نفهميدم آخر مخفي گاه كامران رو چه جوري پيدا كردن ؟ و يه چيز ديگه اين كه همدستاي كامران اينقدر گلابي بودن كه دودستي عطيقه ها رو به يك قاتل حرفه اي تقديم كرن يعني نميدونستن كشته ميشن ؟ كلاً هميشه آخر سريالاي ايراني بايد يه جوري سمبل بشه !!! همين ...

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اين طور كه من شنيدم از اول فيلم سمبل شده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

اولین حرفی که من اونجا زدم, دقیقا همین بود. بقیه داشتن من رو آرومم میکردن. داشتم به خودم میلرزدیم و بقیه میگفتن آروم باش بابا.

فکر کنم نباید زیاد روی جزییات فکر کنیم. همون کلیات هم خوب باشه میتونه جزییات رو کاور بده. ولی کلیات هم خوب در نیومده. هر چند میدونم که اونا تلاششون رو کردن. اینکه واقعی در نمیاد نمیدونم چه سری هست.

سرش در این هست که داریم از یه نسخه سریال و یه نسخه تخیلات و یه نسخه بزرگنمائی کپی برداری میکنیم
    سریال های زیبای داریم که واقعا الان هم وقتی به نمایش در بیان ادم لذت می بره مثل هزار دستان مثل سریال
    پلیسی گاراگاه... و ... و... اونها ریشه در باور های ما داشتند حقیقی بودند و میشد باورشون کرد حتی سریال
    حضرت یوسف با اینکه گاف زیاد داشت و لی چون کپی برداری نبود چون تو باور گنجانده میشد حتی گاف ها و دروغ هاش هم به طرز دلنشینی قابل قوبل بود اگه واقعا اونچه که تو جامعه قابل لمس هست رو به تصویر بکشند با یخورده بزرگنمائی و یه خورده کلک های سینمائی میشه پذیرفت ولی اینو نمی شه قبول کرد
    کجای دنیا یه تبه کار حرفه ای راه میافته تون خیابون تا اواسط سریال هم تو نمی تونی چهره تبه کار رو ببینی طرف چند تا نوچه داره زیر دست داره اونها دارن کار ها رو رله میکنند پلیس هیچ تصویری از ادم بده نره و تو سریال ها اونها ترو میگذارن تو شک و تردید کجای دنیا یارو تبه کاره به خاطره یه قهوه دو تا ادم رو ناکار میکنه ؟
    کجای دنیا ادم تبه کار عکسش تو قهوه فروشی هست ولی عکسش تو بانک نیست ؟ کجای دنیا یه تبه کار حرفه ای تو خیابون با دستکش جراحی تو خیابون راه میره ؟ باید یه چیزی باشه که قبول کنی درسته تو قسمتهای کم و کوچیک جزئیات رو نباید زیره ذره بین گذاشت ولی اینها که کلیات هستند ؟ ما پلیس قوی و قدرت مندی داریم اگه اون واقعی شو که با برخی جرائم که داره باهاش مبارزه میشه رو به تصویر بکشند واقعا دیدنی تر میشه

6. این کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

يه سوتي ديگه كه تو فيلم بود اين بود كه اگه هوش سياه خودشو به بيهوشي زده بود و اگه هم عملش كردن چطور تو عالم بيداري سر عمل واكنشي نشون نداده !!! حداقل وقتي كسي رو عمل مي كنن خب بيهوشش مي كنن و اگه اينكارو نكنن خب وحشتناك طرف درد ميكشه خب چجوري تحمل كرده ؟!!

- در كل به نظر من فيلم خوبي بود حداقلش اينكه جز اولين فيلم ها با اين موضوع بود ! و در كل واسه پر كردن وقت خوب بود !!!
    مثل اينكه ميخوان 2 شم بسازن نوشته داره فيلنامشو مينويسه تو 20 قسمت !!!!!!!!!

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

يه سوتي ديگه كه تو فيلم بود اين بود كه اگه هوش سياه خودشو به بيهوشي زده بود و اگه هم عملش كردن چطور تو عالم بيداري سر عمل واكنشي نشون نداده !!! حداقل وقتي كسي رو عمل مي كنن خب بيهوشش مي كنن و اگه اينكارو نكنن خب وحشتناك طرف درد ميكشه خب چجوري تحمل كرده ؟!!

- در كل به نظر من فيلم خوبي بود حداقلش اينكه جز اولين فيلم ها با اين موضوع بود ! و در كل واسه پر كردن وقت خوب بود !!!
    شما فرض کن بهوش آمده وبرای عمل دوباره بیهوشش کردند و این بیهوشی بعد از عمل بود.

ولی خیلی فیلم زیبایی هم موضوع فیلم بسیار زیباست هم بازی ها خوبه .

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

بابا یارو خودشو عمل کرد تو قسمت های اول فیلم.رفت تو اینترنت آموزش بخیه زدن هم یاد گرفت.
    وای آدم تنش ریش ریش میشه میبینه.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بعد از عمل ادم چند مدت ممکنه بی هوش باشه ... اینم که بیهوش نبود ... خودشو زده بود به بیهوشی .

قسمت فرار از بیمارستان رو خیلی خوب بازی کرد . طبیعی بود . چون من تجربه عمل و راه رفتن بعد از عمل رو دارم . مثل فیلم هندی نبود که طرف صدتا تیر خورده بازم عین چی میدوئه
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 20-05-2010 at 14:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شايد موت اختياري داشته ، و موقع عمل تخليه روح كرده و كسي هم نتونسته تشخيص بده كه در چه حاليه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •