کلاً اینترنت تو ایران همه شرکتا آشغالن چه پارس آنلاین چه شاتل ... تازه این دو تا بهتریناش بودن. اگر مخابرات بده منطقه ما من میرم مخابرا ماهی 6 تومن 64 میگیرم.حداقل پول نصب و آبونمان و ...... دیگه از آدم نمیگیره نامحدودم هست.
کلاً اینترنت تو ایران همه شرکتا آشغالن چه پارس آنلاین چه شاتل ... تازه این دو تا بهتریناش بودن. اگر مخابرات بده منطقه ما من میرم مخابرا ماهی 6 تومن 64 میگیرم.حداقل پول نصب و آبونمان و ...... دیگه از آدم نمیگیره نامحدودم هست.
دوستان من یک ماه پیش که رفتم سرویس 256 گرفتم اصلا بحث نبود سر اینکه با 4 یا 6 یا 8 نفر تقسیم میشه ولی جدیدا دوستم که رفت گفت سرویس های متفاوت داریم از 4 نفر تا 8 نفر share شدن رو داریم قیمت هاش هم تفاوت داره من از شیراز سرویس می گیرم
ای بابا این قدر دوستان بد گفتند در این تاپیک و تاپیکهای مختلف دیگه که ادم به شک می افته....چی کار کنیم حالا بیام پارس انلاین یا نه؟؟؟
یکی میگه خوبه یکی میگه کلاه برداریه!!!! یکی میگه حرف نداره ...یکی میگه اشغاله!!!!؟؟؟؟
حالا خوبه یا بده؟؟؟؟من دو ستم تو ابادان داره 128 حجم 8 گیگ...روزها دانلودش تا 250 هم میره شبها هم 50 تا 70 دان میکنه....
که خدایی خوبه....حالا گیر کردم !!!!!!!!!!!!!!بگیرم یا نه
عزیز کیفیت این روزاش افتضاحه سرعت دانلود در حد دایل آپ قطعی مکرر ارور tcp/ip فیلترینگ بیش از حد
بازم بگم؟
موافقم... بد بود ؛ این روزا بدتر شده..!
شما کدوم شهر زندگی میکنی؟
دیشب با سرویس 1 مگ فقط 1 گیگ دانلود داشتم !
در حالیکه تا هفته پیش 4 گیگ می شد دانلود کرد واقعا وضعیت اسف بار شده !
( تبریز )
این روزا تمام شرکت ها مشکل دارند به این دلیل !
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات زيرساخت بنا بر اعلام رسمي DU اپراتور كابل مخابراتي SMW4 از آنجائيكه قطعي اخير اين كابل در مسيري حدود 20 هزار كيلومتر رخ داده ، كار تعمير اين قطعي با تاخير يك هفته اي مواجه شده است . اين اپراتور اعلام كرده است طولاني بودن مسير قطعي سبب شده زمان پيش بيني شده براي تعمير اين كابل از پيش بيني 5 روزه ي اوليه به يك هفته تا ده روز افزايش يابد كه در اين ده روز كليه كشورهاي خاورميانه به واسطه اين قطعي دچار افت كيفيت شبكه اينترنت خواهند شد ...
در کل بیا پارس آنلاین خوبه ...
دوست عزیز سرعت و کیفیت سرویستون به منطقه ای که توش هستید ربط داره
من تو اهواز با 128 پارس آنلاین با 16 دانلود میکنمولی تو منطقه دیگه سرعت نرمال بالای 130-140 هست
اگر دوستتون تو منطقتون راضی هست خب بگیرید
چرا شیراز و مشهد سرعت ها عالین ولی به شهرهای مظلوم دیگه که میرسه ...
من که اصلا سرعتم جالب نیست چند روزیه در حد 30 KB و متغییرم نیست که بگم الان میره روی 70
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)