لطفاً جديدترين ورژن اين نرم افزار رو بهمراه كرك و اموزش لازم واسم بذارين.من شبها فقط ميتونم دانلود كنم.اميدوارم قبل از صبح يه نفر اين تاپيك رو باز كنه و بهم لينك بده.آمين!!
لطفاً جديدترين ورژن اين نرم افزار رو بهمراه كرك و اموزش لازم واسم بذارين.من شبها فقط ميتونم دانلود كنم.اميدوارم قبل از صبح يه نفر اين تاپيك رو باز كنه و بهم لينك بده.آمين!!
تو نت يه گشتي زدم و يه لينك از ورژن 6.0.0.362 پيدا كردم.
تو اين صفحه:
دانلودشم كردم.خوب.كرك ميخواد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينك مستقيم ورژن 6.0.0.362 بدون كرك:
و ورژن 6.0.0.354 همراه پچ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه ورژن 6.0.0.362 كرك وجود نداره؟من كه هر چي گشتم پيدا نكردم و چون شبها ميتونم دانلود كنم واسه همين هم اي ورژن و هم ورژن قبلش رو دانلود كردم.
حالا بهم بگين كدوم رو نصب و چطور كرك كنم كه واسه اپديت مشكلي پيش نياد.
Last edited by KING iMAN; 27-07-2008 at 02:38.
دوستان زحمت كرك رو كشيدن و منم واست پچش رو آپلود كردم كه ميتوني از لينك زير بگيري.
* كرك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.بايد بعد از نصب برنامه فايل مربوط به كرك رو به پوشه ي نصب برنامه منتقل كني.
2.سريالي كه توي راهنماش هست رو وارد كني.
* پچ:
بعد از نصب برنامه و خروج از اون پچ رو اجرا كن.همين.
البته خودمم اينها رو بلد نبودم(همونطور كه از پستهاي قبليم معلومه).ولي كمي تو سايتهاي مختلف خارجكي(به كمك گوگل)گشتم و اينا رو فهميدم.
دوستان لطف ميكنين كرك يا پچ ورژن 6.0.0.362 رو واسم بذارين؟
دوست عزیز برای دانلود جدیدترین نسخه Spyware Doctor به تاپیک زیر مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جديدترين ورژن رو دارم مجيد جان.فقط كركش رو ندارم.
نميخوام واسه خاظر كركش برم يه بار ديگه از اول 15 مگ رو دانلود كنم.يكي از دوستاني كه كركش رو دارن لطف كنين آپلود كنن.
یه سوال بچه ها...من ورژن جدید رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم میگه باید به اینترنت وصل بشی و اپدیتش کنی....تا زمانی هم که اپدیت نشه برنامه رو نشون نمیده ..راهی هست که جلوشو بگیرم؟..مرسی..
درسته همینطوره
بعید میدونم راه چاره ای داشته باشه
من که بلافاصله آپدیت میکنم و به خوبی کار میکنه
در ورژن جدیدش 6.0.0.362 گزینه import p r o x y هم اضافه کرده که کار رو خیلی راحت میکنه
واقعا که مسخره است
پس از نصب برنامه باید اول آپدیت کنی اون هم 17 مگابایت ناقابل
از طرفی چون در Spyware Doctor نمیشه آپدیت ها رو ذخیره کرد مشکل در اینستال های بعدی پابرجاست
Last edited by majid20; 02-08-2008 at 01:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)