تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 71 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آره
    روش نصب هست خیلی هم زیاد اما به قشنگی winamp نیست

به غیر از نرم افزار این HTPC ما دو تا چیز کم داره
    ----T و ----S2

اگه مدل خاصی مد نظرتون هست بفرمایید
    هدف اصلی ----> کیفیت تصویر
    اگه بخوای از ----s2 استفاده کنی از برنامه dvbviwer استفاده کن خودش یه مدیاسنتر کامله که قابلیت دریافت امواج ماهواره رو با کارت دی وی بی داره منتها باید کدکهای کامل رو نصب کنید یکی از بهترینها klcodec هستش فکر کنم مشکل نداشتن تصویر رو در xbmc هم حل کنه اگه اطلاعات بیشتری هم خواسته باشید موضوع گرافها رو در کارتهای دی وی بی جستجو کنید

از این لینک هم اطلاعات خوبی بدست میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alishabani1358; 23-05-2010 at 07:24.

2. 2 کاربر از alishabani1358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه بخوای از ----s2 استفاده کنی از برنامه dvbviwer استفاده کن
    همونیه که تو cd درایور اسکای استار هست دیگه؟؟؟؟
    خود کارت --- هم دیگه ندارم ss2 2.6 و 2.8 داشتم راضی بودم یه ویژن پلاس هم داشتم خوب بود اما دانلود نداشتم

K-lite هم نصب هست "

الان یه کارت S2 HD چی بگیرم

یه سوال
    تا اونجا که من شنیدم بالاترین کیفیتی که این کارت ها میدن 1080i هست و 1080p تا حالا ندیدم
    درسته ؟؟؟
    و اینکه اگه کانالی 1080p بود باید چه کار کنیم؟؟؟

یه مسئله دیگه هم اینکه فوروارد ارور کورکشن (FEC) که از یه حدی تجاوز کنه بعضی کارتها نموتونن باز کنن مثل 7.8 8.9
    و اینکه مدولاسیون فرکانس های S2 مثل 8apsk و 16apsk و 32apsk رو چه کانال هایی استفاده میکنند و کدوم کارت میتونه اونا رو باز کنه؟؟؟؟؟
    ببخشید طولانی شد
    Last edited by milad_a_v; 23-05-2010 at 10:38.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تست بلوری 3 بعدی روی کامپیوتر

این ریویو رو از سایت Tomshardware.com می یارم.
    مطلب نسبتاً جامع و کاملیه دوستانی که مایل بودن می تونند از سایت اصلی مطلب کامل رو در بیارن

خوب این مطلب در مورد تست بلوری سه بعدی با گرافیک G-force و پکیج Nvidia 3D vision و Power DVD Ultra 10 Mark II می شه
    Nvidia تقریباً یک سالی می شه که درایور R256 که قابلیت دیکود بلوری سه بعدی رو داره و پکیج 3D Vision رو عرضه کرده

یه مختصری هم در مورد تصاویر سه بعدی بگیم
    تصاویری که ما از اجسام و اشیا اطرافمون می بینیم توسط دو چشم دیده می شه که مسلماً یه مقدار این تصویر متفاوته در دو چشم ما مغز این تصویرها رو می گیره و با پردازشی که روی تفاوت این دو تصویر انجام می ده باعث میشه که ما بعد اجسام و فاصله تقریبی اجسام رو حس کنیم.

حالا برگردیم به فبرمت بلوری سه بعدی

مشخصات بلوری سه بعدی در دسامبر 2009 به صورت رسمی معرفی شد که شامل پخش تصاویر مجزا برای چشم ها بود و از کدک multiview video coding (MVC) استفاده می کرد. این کدک جدید یه اکستنشن به همون کدک AVC قبلی بود که استاندارد همون بلوری های دو بعدی اولیه است.
    پهنای باند مورد استفاده در بلوری سه بعدی 1.5 برابر استاندارد دو بعدیه که شامل دو جریان دیتا میشه که یکی همون تصویر اصلی و بعدی تفاوت بین تصویر اصلی و تصویر دومه. تمام درایو های بلوری با سرعت بالاتر از 2X به راحتی می تونند بلوری سه بعدی رو نمایش بدهند.
    در حال حاضر فقط Nvidia یه پکیج کامل برای دیدن بلوری عرضه کرده و AMD هنوز خودش این پکیج رو عرضه نکرده و شما مجبورین از محصولات مکمل کمپانی های طرف سوم مثل iZ3D و DDD, استفاده کنید که به خاطر مشکلات متچ کردن این سیستم ها با هم ممکنه به مشکل برخورد کنید البته AMD گفته فعلاً این تکنولوژی هنوز توی نمایشگاه هاست و بعد از همه گیر شدن خودش سیستم کامل رو ارائه می ده.
    بقیه مطلب رو فردا می نویسم

5. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ادامه مطلب

تمامی تلویزیون ها و مانیتورهای 120 هرتزی قابلیت کار با این پکیج رو دارند. که با استفاده از اون 120 فریم در ثانیه توانایی پخش تصویر دارند که 60 فریم برای چشم راست و 60 فریم برای چشم چپ میشه و با استفاده از این تصویر های متفاوت بصورت یک در میون برای چشم ها پخش میشه کهن همون حس سه بعدی دیدن رو به ما میده.

یکی از مسائل استفاده از این سیستم هزینه اون هست. پکیج 3D vision به قیمت 200 دلار عرضه میشه که شامل هماهنگ کننده عینک با سیستم و یک عینکه که برای تهیه کردن هر عینک اضافه باید حدود 150 دلار هزینه کرد که اگه خانواده شما 5 نفر باشند 800 دلار معایبشونهباید هزینه بپردازید. در ضمن این عینک ها باعث می شن که تصاویر رو تیره تر ببینیم و این هم یکی از معایبشونه

7. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقای پژمان جان.من یه پیام خصوصی به شما دادم در رابطه با یه مطلبی ولی متاسفانه دریغ از جواب شما.اگه اینجا پست دادم بخاطر اینه که اینجا فعالی(از بقیه دوستان عذرخواهی می کنم)
    اگه زحمتی نیست جواب پیام رو بده،اگه هم نمیتونی تو این زمینه کمک کنی حداقل یه جواب نه بده.
    THX

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای پژمان جان.من یه پیام خصوصی به شما دادم در رابطه با یه مطلبی ولی متاسفانه دریغ از جواب شما.اگه اینجا پست دادم بخاطر اینه که اینجا فعالی(از بقیه دوستان عذرخواهی می کنم)
    اگه زحمتی نیست جواب پیام رو بده،اگه هم نمیتونی تو این زمینه کمک کنی حداقل یه جواب نه بده.
    THX
    ببخشید رایان عزیز من خیلی وقت بود کسی بهم پیام خصوصی نداده بود یکی دو تا هم که داده بودن تبلیغاتی بود.
    به هر حال من واقعاً توجه نکرده بودم. با اجازتون چون مطلب شما می تونه برای دیگران هم قابل استفاده باشه من جوابشو توی تاپیک می نویسم .

من تقریباً 5 ماه پیش بعد از کلی تحقیقات جامو 606 گرفتم اول می خواستم JBL E80 بگیرم چون قبلاً تست کرده بودم واقعاً بی نظیره با ساب 12 اینچ 400 وات JBL وقتی تست می گرفتم واقعاً به نظرم رسید هیچی بهتر از اون نیست.
    وقتی رفتم بازار دیدم که تولید E80 متوقف شده و قیمتش هم فقط یه جا که داشت خیلی بالا می گفت بودجم هم به ES90 نمی رسید. مجبور شدم برم دنبال مدل های دیگه چند مدل دیدم از Focal , Polk Audio , B&W که قیمت هاشون نجومی بود چند مدل هم از Tannoy , Jamo , Monitor Audio که به بودجم می خورد راستش خودم از جامو بیشتر از همش خوشم اومد بعد یه مشورتی هم با آقای برزین کردم ایشون هم جامو 606 رو گفت حتی از E80 بالاتره یه سرچ هم تو اینترنت کردم دیدم ریوییو های خیلی مثبتی گرفته و جامو S606 رو با بلندگوهای با 2 تا 3 برابر قیمت قابل مقایسه نوشته بودند البته بگم چون فروشگاهی که تو پاساژ شرکا داشت در حال تغییر دکوراسیون بود امکان تست هم نبود به هر حال رفتم و دلم رو زدم به دریا و گرفتم باید بگم از اون چیزی هم که فکر می کردم خیلی بهتره.
    طراحیش رو خیلی دوست دارم بدنه چوبیش خیلی با کیفیت ساخته شده با رنگ مشکی براق که مثل یه پیانو ظریف و زیباست البته این سلیقه ایه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد.
    در مورد ساب به علت اینکه اسپیکرهای جلوییش هر کدوم یه ووفر بزرگ دارند شما می تونید ساب نگیرین ولی چون من خیلی به باس اهمیت میدم یه ساب 250 Watt جامو گرفتم 250 هزار تومن هر وات در اومد هزار تومن!!!
    خود اسپیکر هم در اومد 780 هزار تومن که شما باید هزینه یه A/V receiver هم بهش اضافه کنید که خوب خودتون تو این زمینه اطلاعات کافی دارین ولی من Onkyo گرفتم.
    شما میتونید برید پاساژ شرکا از در اصلی پاساژ که وارد میشید سمت راست یه مغازه هست که کلاً سیستم های صوتی و آمپ و از این جور چیزا داره من اسمش رو یادم رفته ولی من خودم هم از اونجا گرفتم. من که رفتم داشتن خونه تکونی می کردن برام تست نکرد ولی الان فکر کنم این کارو بکنه.
    در ضمن الان جامو زیر مجموعه Klipsch شده و طراحی محصولاتش رو با کمک این کمپانی انجام میده.
    یه چیز دیگه توی مقایسه با RS7 پایونیر صداش خیلی زنده تر و با تفکیک خیلی بالاتره و تقریبا ندیدم که صداش دچار به هم ریختگی و شکست بشه. سابش هم با اینکه از ساب RS70 کوچیکتره ولی صداش خیلی صاف تر و بلندتره و صدای بم با نوسان بالا مثل صدای هلیکوپتر رو خیلی خوب پخش می کنه.

من این رنگیش رو گرفتم

این هم چند تا ریویو در موردش
    کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pejman3; 25-05-2010 at 10:56.

10. 7 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alishabani1358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همونیه که تو cd درایور اسکای استار هست دیگه؟؟؟؟
    خود کارت --- هم دیگه ندارم ss2 2.6 و 2.8 داشتم راضی بودم یه ویژن پلاس هم داشتم خوب بود اما دانلود نداشتم

K-lite هم نصب هست "

الان یه کارت S2 HD چی بگیرم

یه سوال
    تا اونجا که من شنیدم بالاترین کیفیتی که این کارت ها میدن 1080i هست و 1080p تا حالا ندیدم
    درسته ؟؟؟
    و اینکه اگه کانالی 1080p بود باید چه کار کنیم؟؟؟

یه مسئله دیگه هم اینکه فوروارد ارور کورکشن (FEC) که از یه حدی تجاوز کنه بعضی کارتها نموتونن باز کنن مثل 7.8 8.9
    و اینکه مدولاسیون فرکانس های S2 مثل 8apsk و 16apsk و 32apsk رو چه کانال هایی استفاده میکنند و کدوم کارت میتونه اونا رو باز کنه؟؟؟؟؟
    ببخشید طولانی شد
    فکر کنم این مقاله کمک زیادی بهت بکنه قبلا باید از huxus تهیه کننده و حامی بر و بچه های لینوکس تشکر کنم
    کد:
    Last edited by alishabani1358; 25-05-2010 at 12:58.

12. این کاربر از alishabani1358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید من بازم سوال دارم!!
    می گم این دستگاه که در اصل یک کیس هست و از قطعات متفاوت و جدایی تشکیل شده ، مصرف برقش در مقایسه با پلیر های دیگه مثل دیویدی پلیر ، هارد پلیر و سینماهای خانگی و ... چطوره ؟!
    آخه با اجرای طرح یارانه ها مصرف برق یکی از اصلی ترین شرایط برای خرید هست و ممنون میشم دوستان توضیحی بدن در این مورد؟!؟!؟!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید رایان عزیز من خیلی وقت بود کسی بهم پیام خصوصی نداده بود یکی دو تا هم که داده بودن تبلیغاتی بود.
    به هر حال من واقعاً توجه نکرده بودم. با اجازتون چون مطلب شما می تونه برای دیگران هم قابل استفاده باشه من جوابشو توی تاپیک می نویسم .

من تقریباً 5 ماه پیش بعد از کلی تحقیقات جامو 606 گرفتم اول می خواستم JBL E80 بگیرم چون قبلاً تست کرده بودم واقعاً بی نظیره با ساب 12 اینچ 400 وات JBL وقتی تست می گرفتم واقعاً به نظرم رسید هیچی بهتر از اون نیست.
    وقتی رفتم بازار دیدم که تولید E80 متوقف شده و قیمتش هم فقط یه جا که داشت خیلی بالا می گفت بودجم هم به ES90 نمی رسید. مجبور شدم برم دنبال مدل های دیگه چند مدل دیدم از Focal , Polk Audio , B&W که قیمت هاشون نجومی بود چند مدل هم از Tannoy , Jamo , Monitor Audio که به بودجم می خورد راستش خودم از جامو بیشتر از همش خوشم اومد بعد یه مشورتی هم با آقای برزین کردم ایشون هم جامو 606 رو گفت حتی از E80 بالاتره یه سرچ هم تو اینترنت کردم دیدم ریوییو های خیلی مثبتی گرفته و جامو S606 رو با بلندگوهای با 2 تا 3 برابر قیمت قابل مقایسه نوشته بودند البته بگم چون فروشگاهی که تو پاساژ شرکا داشت در حال تغییر دکوراسیون بود امکان تست هم نبود به هر حال رفتم و دلم رو زدم به دریا و گرفتم باید بگم از اون چیزی هم که فکر می کردم خیلی بهتره.
    طراحیش رو خیلی دوست دارم بدنه چوبیش خیلی با کیفیت ساخته شده با رنگ مشکی براق که مثل یه پیانو ظریف و زیباست البته این سلیقه ایه و ممکنه بعضی ها خوششون نیاد.
    در مورد ساب به علت اینکه اسپیکرهای جلوییش هر کدوم یه ووفر بزرگ دارند شما می تونید ساب نگیرین ولی چون من خیلی به باس اهمیت میدم یه ساب 250 Watt جامو گرفتم 250 هزار تومن هر وات در اومد هزار تومن!!!
    خود اسپیکر هم در اومد 780 هزار تومن که شما باید هزینه یه A/V receiver هم بهش اضافه کنید که خوب خودتون تو این زمینه اطلاعات کافی دارین ولی من Onkyo گرفتم.
    شما میتونید برید پاساژ شرکا از در اصلی پاساژ که وارد میشید سمت راست یه مغازه هست که کلاً سیستم های صوتی و آمپ و از این جور چیزا داره من اسمش رو یادم رفته ولی من خودم هم از اونجا گرفتم. من که رفتم داشتن خونه تکونی می کردن برام تست نکرد ولی الان فکر کنم این کارو بکنه.
    در ضمن الان جامو زیر مجموعه Klipsch شده و طراحی محصولاتش رو با کمک این کمپانی انجام میده.
    یه چیز دیگه توی مقایسه با RS7 پایونیر صداش خیلی زنده تر و با تفکیک خیلی بالاتره و تقریبا ندیدم که صداش دچار به هم ریختگی و شکست بشه. سابش هم با اینکه از ساب RS70 کوچیکتره ولی صداش خیلی صاف تر و بلندتره و صدای بم با نوسان بالا مثل صدای هلیکوپتر رو خیلی خوب پخش می کنه.

من این رنگیش رو گرفتم

این هم چند تا ریویو در موردش
    کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا جامو هم از نظر صدا و هم از نظر طراحی و هم کیفیت و از همه مهمتر قیمت خیلی خوب عمل کرده.
    گرچه شما نباید این سیستم رو با rs7 پایونیر مقایسه کنید.rs7 در مقایسه با چنین سبک کارهایی یه مقدار صدای شلوغی داره،که البته قیمتشون هم با هم خیلی متفاوته.
    من یه تست از یه ست بلندگوی monitor audio گرفتم که ستش در حدود 1500 بود ولی صدایی که خودم از ست jamo430 خودم می گرفتم پایین تر بود.هدفم از گفتن این مطلب این بود که برای خرید هیچ وقت فکر نکنید جنس گرونتر بهتره.
    در کل تشکر پژمان جان..در اولین فرصت میرم ببینم چی داره.
    البته یه نکته دیگه پژمان،خیلی خوب کاری کردی که ساب ووفر جداگونه گرفتی.پیشنهاد می کنم بقیه دوستان هم اگه از این بلندگوها استفاده می کنند ساب ووفر هم براش تهیه کنند.گرچه بیس این بلندگوها در حد و اندازه خودش عالیه ولی تهیه ساب ووفر باعث میشه توی ولوم های وسط رو به بالا کمتر به ووفر بلندگوهاشون فشار بیاد و عمر بهتری داشته باشند.
    بازم از بقیه دوستان معذرت می خوام که اینجا پست دادم.تقصیر این پژمان هستش که جواب منو اینجا داد.

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فکر کنم این مقاله کمک زیادی بهت بکنه قبلا باید از huxus تهیه کننده و حامی بر و بچه های لینوکس تشکر کنم
    کد:
    آقا دستت درست عجب مقاله ای بود
    موقع دانلود فکر میکردم یه pdf که 9 مگ حچمش هست مگه چی توش داره؟؟؟؟

یه مورد بود اونم اینکه سایت محبوب satcodx متاسفانه بسته شده و الان satbeam به جاش میاد

نکته جالبی هم که خیلی دنباش بودم رو توش پیدا کردم
    "کارت های Proof ریمارک شده همون Qbox هستند"----> proof نخرید

و یک مسئله : تو مقاله اشاره شده بود به اینکه ماژولاسیون 8psk به بالا برای مصارف خاص هست ولی گذارش هایی هست که بعضی شبکه های تلویزیونی به طور مثال روی 16psk رو ایر رفتن
    طبق اطلاعاتی هم که اومده بود چیپست های دماژولاری که روی تمام کارت های --- s2 موجود هست یا conexant هست یا ST که هیچ کدوم نمیتونن 16psk باز کنن چه برسه به 32psj

16. 2 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •