آنتی ویروس شما چیه؟
ممکنه اون نذاره.
آنتی ویروس شما چیه؟
ممکنه اون نذاره.
سلام . 2 تا مغازه توی حشیه خیبابونن که 100 متری با هم فاصله دارن. میخواستم بدونم با d-link dir -600 میشه تو این فاصله بین اونا ارتباط برقرار کرد . یا اگه نیاز به تقویت داره از چه انتنی استفاده کنم ؟ ممنون![]()
شما مطمئنید با pppoe وصل هستید من گمان کنم شما با bridge وصل هستید:
این عکس status مودم من هست(اون آخری رو نگاه کن):
![]()
هر چی گشتم درباره بردش چیزی ندیدم ولی چون احتمالا آنتنش دو قطبی هست داخل فضای آزاد 300مترو رو میکشه ولی هر چه دور بشی کیفیت ترافیک اطلاعات و سرعت هم کم میشه(ممکنه به 3mbps برسه)
آنتن قویتر هم من خودم از خیلی ها پرسیدم ولی چون خیلی ها اطلاع ندارن جواب درستی نمی دن ولی فکر کنم یا قرار دادن یه پل بین مودم ها بشه این کار رو کرد البته باید مودم در حالت وایرلس دو مد کاربر و سرور رو ساپورت بکنه که مودم tp link 8901g ساپورت نمیکنه و گمان کنم این d link هم ساپورت نکنه وتنهاترین راه همون خرید آنتن قوی هست که گرون هستن.
اینم نمایش محیط کاربری مودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی یه مغازه دوربین ip camera بیسیم دارم . تو اون یکی هم میخوام dlink -dir 600 بذارم تا بتونم تصویرو بیسیم بگیرم . 1 m/s هم جواب کارمو میده . فکر میکنین جواب بدن ؟
من pppoe رو تنظیم کردم اما brige interface رو اکتیو کردم .امروز رفتم و پرسیدم انگاری مشکل از خود مخابرات هستش.گفتن که یه مدل d-link هست که میشه تنظیماتش رو خودت تنظیم کنی روی pap اما انگاری tp-link ها نمیشه
بستگی به این داره که مودم دوربینتون رو میشناسه تا بهش وصل بشه و برعکس؟؟
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
شما تنظیماتتون رو مثل مال من انجام بدید و نتیجه رو بگین:
پس من چطور با pppoe تنظیم کردم؟!!(منظورتون از pap همون pppoe هست؟؟!!!)
Last edited by Perpetual; 03-10-2010 at 17:57.
مثل مال شماست اما وصل نمیشه.
این استاتیک ip جریانش چیه همینی که توی عکسی که گذاشتی هست؟!
نه
آنتی ویروسم رو هم خودشو و هم فایر والشو آفیدم بازم نمیشه
چکار کنم. چرا نمی تونم پی سی رو ببینم توی لپ تاپم پس ؟![]()
با سلام
دوست عزیزم این مقادیر آی پی توسط خود شرکت به صورت اتوماتیک مقداردهی میشه یه بار دیگه هم گفته بودم!!!
شما اگه نمیتونید از این طریق وصل بشید مشکل رو باید با شرکت حل کنید
چون آی پی دستی نمیشه واسش تعریف کرد
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)