آرش ؛ تا حالا خیلی شده من خواب به انگلیسی دیدم باور کن!
فکر که خیلی عالیه اگه تمرین کنی
Take Care![]()
آرش ؛ تا حالا خیلی شده من خواب به انگلیسی دیدم باور کن!
فکر که خیلی عالیه اگه تمرین کنی
Take Care![]()
واقعا؟جی کار کنیم ما هم ببینیم؟
همین که فکر انگلیسی کنم؟
نمیدونم.... هرکس یک راهی داره نسبت به شناختی که از خودش داره.
ولی من چون یک بار که میرم کلاس زبان یک لکچر میدم دیگه اصلا فارسی واقعا برای مدت یک ساعت یادم میره که البته به خاطر علاقه ی زیادی هست که دارم بهش.. شده که مثلا موقع برگشت به خونه اشتباهی به راننده ی تاکسی انگلیش صحبت کردم!
گاف اینطوری زیاد دادم
ولی وقتی همه چیزت میشه انگلیسی ، ذهنت ، علاقت ،آهنگ و فیلم زیاد ببینی انگلیسی ( این که میگم من اصلا آهنگ ایرانی یا فیلم نه گوش میدم نه روی هارد 1 ترا باتیم ایرانی دارم ، و همش خارجی هست )
اینطوری باید تازه جلوی خودتو بگیری که انگلیسی صحبت نکنی
Take Care![]()
من همیشه تو پستهای امین آقا این take care رو میبینم.حفظ ارزش کار خوبیه.اینکه همیشه امینو با take care میشناسیم و چیزی باعث نمیشه این روش خودشو فراموش کنه
من قربانی چشم هم چشمی شدم و این چیزی که برام ارزش شده بود رو کنار گذاشتم الان برام خیلی ضرر کرده
یعنی کلاس زبانمو کنسل کردم تا مثله بعضیا برم کلاس کنکور که تاثیر جالبی تو امتحان کنکور برام نداشت جز اینکه کلاس زبانم حیف شد
صب مدرسه بودم و عصر باید زبان میرفتم که به جاش کلاس کنکور جایگزین شد
تحت هر شرایطی کلاس زبان رفتنتون رو حفظ کنید!
مرسی ! آقا بهزاد چون بچه های پی سی ورد مث شما رو خیلی دوست دارم!
نوشتن کلمه ی Take Care برام عادت شده ، نه اینکه کپی کنم یا چیزی ، ولی دقیقا پستم رو که مینویسم ناخوداگاه مینویسمش!
گفتی کلاس زبان ، الان امتحانامون شروع شده ، تقریبا نه جلسه غیبت کردم ، استادم منو میکشه !
میرم حالا یه جوری ازش معذرت خواهی میکنم .
اما دقیقا درست گفتی هیچی کلاس زبان نمیشه ، البته ما فقط یک انگلیسی و اسپانول کار میکنیم ، شما مث اینکه Russian و ... اینام تروکوندی دیگه ؟
و باز هم میگم که :
خیلی
Take Care![]()
Sometimes watching a subtitled movie jus for 20 minutes can be more helpful than wasting time for 1 hour in en class!! First of all watching subtitled movies makes you 2 get used to American/British accent 2nd it helps you to learn most of common words and idioms that English speaking peoples use to communicate with and 3rd … learning won’t be boring .. In most DVD/Blue Ray Videos subtitles are usually attached to the movie but you if you get your movie in other media formats like AVI, MP4, MPEG, Etc. … you can download its subtitle from Internet websites like www. subscene.com –En Subtitles - or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com – Persian Subtitles - for free.
ببین هیچ چیزی نمیتونه مثل کلاس رفتن مکالمتو قوی کنه...اگه وقت نداری حتما یه پارتنر پیدا کن برای مکالمه
چون هرچقدر هم قوی شی تو لغت و گرامر و اصطلاحات و...باز لنگ میزنی موقع صحبت
البته فعلا وقت ندارم. امیدوارم بعد از اینکه توی پایه، گرامر، دایره لغت و نوشتن کمی راه افتادم توی بحثهای آزاد شرکت کنم. البته هدف من بیشتر توی انگلیسی درک مطلب و خوندن کتابهای تخصصی رشته خودم هست. (من کامپیوتر و IT می خونم.)
فعلاً نمی دونم از روشهای بالا کدوم بهتره. نمی دونم چطوری می تونم برای خودم یک روش منظم و مرتب برای یادگیری درست کنم.
به نظر خودم G5 بد نیست. البته کسی استفاده کرده باشه و راهنماییم کنه، ممنونش می شم.
سلام
کسی تجربه استفاده از کتابهای american english که در بعضی موسسات تدریس می شه داره؟
یکی از موسسات این کتاب رو تدریس می کنه. می خواستم بدونم در چه حدی ـه.
به تاپ ناچ نزدیکه یا اینترچنج؟
1.موسسه که زیاده.ولی من پیشنهاد می کنم که جای نزدیک بری که دوری مسیر باعث نشه که بعد از یک ترم بی خیال بشی.
2.یه مجموعه ای بود برای longman که الان اسم مجمو عه اش رو فراموش کردم ولی هم دیکشنری بود و هم دوره های اموزشی داشت.
3.تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوداموز زیاد هست که من در این زمینه بی تجربه ام.
4.سایت englishme هم چیز جالبی بود.
سلام شما اول مشخص کن که می خوای چه مهارت تو تقویت کنی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)