تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 54 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 535

نام تاپيک: Deus Ex: Human Revolution

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اصلا از بازی خوشم نیومد!
    با اینکه نمرات بازی خیلی خوب بودن اما من اصلا خوشم نیومد و باید بره تو لیست بازی هایه خیلی خوبی که خوشم نمیاد!
    دلیل هم که زیاده!
    اولین دلیل که شخصیه اصلا از چیزایه اینقدر مدرن خوشم نمیاد و بیشتر از کلاسیک خوشم میاد.
    دومیش هم باگ هایه بسیار بازی بود.
    سومیش تیر بسیار بسیار کم که با اینکه خوب بود اما یک درگیری میشد باید از رویه سیومت میزدی.( کلا بازی سخت بود منم رویه 360 همش باید Pause میدادم و Save می کردم خیلی رو اعصاب بود ، میخواستم بازی رو هیجان بدم برم یکی رو تو راه بکشم یکی رو Grenade تیرام همون اول تموم میشد )
    انیمیشن Execute طرف مقابل خیلی Delay داره!! 0.5 ثانیه بعد یارو رو میکشه تا فرد مقابلت هم اصلا تویه یک موقعیت دیگه قرار میگیره ( مثلا یارو زنه تیر زده بودم ترسیده بود ولی تویه انیمیشن نشون داد اصلا تو رو ندیده )
    Waypoint هاش جدا رو اعصاب بود!! کلا تو همه چی گیج بودم مپ هاش هم گیج کننده.
    من نسخه ی اول رو بازی نکردم ولی بازی ای که اینقدر به سوم شخص وابسته ی چرا سوم شخص نیست؟!!! کنترلش اصلا دید بازی رو بهت نمی داد واسه برنامه ریزی به نظرم اگه سوم شخص بود خیلی میتونست بهتر باشه( البته گفتم چون این بازی زاتا با اول شخص خودشو کشیده بالا نمیشه بهش این ایراد رو گرفت نظره شخصی بود )
    در واقع با خیلی از چیزایه بازی حال نکردم! Augment هاش بود چی بود نکته ی مثبت بازی بود که اونم بعضی هاش کم کاربرد بودن.
    دکمه بندیه دسته هایه 360ش خیلی مزخرف بود! ما که عادت داریم با L2 هدف بگیریم این با آنالوگ راست (فشردنش) بود!برا همین درگیری تن به تنش سخت بود.
    هوش مصنوعی خیلی خوب بود اولین بار بود همچین هوش مصنوعی ای رو میدیدم. داستان بازی هم اصلا بهش علاقه نداشتم بعده 2 یا 3 تا Side Mission دیگه نزدیکشون نشدم.
    و آهنگ و صدا گزاری!! OMG این بهترین قسمت بازی بود رو دست نداشت حتی منم خوشم اومد ()
    و در کل باید بگم که منو راضی نکرد 100% خیلی ها رو راضی میکنه اما به سلیقه من این چیزا نمیخوره اگه مثلا بازی شبیه این فیلم هایه جیمز باندی بود که یکی رو Execute میکردی بعد میدوییدی یک Grenade اونور و بعد اینور رو تیر میزدی از تراس میپریدی پایین!!!! شاید خوشم میومد اما هر بار اینکارو خواستم بکنم همون اولش مردم.
    دوست عزیز ممنون از بررسی که داشتید....

ضعف های تکنیکی رو تقریبا موافقم... ولی جملات آخرتون همه ی اول شخص ها که نباید Run & Gun باشن...!
    این جور گیم ها سلیقه ای هستن... مثل این میمونه که بگیم Dragon Age چرته، باید مثل AC باشه...

موفق باشید.

2. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از بررسی که داشتید....

ضعف های تکنیکی رو تقریبا موافقم... ولی جملات آخرتون همه ی اول شخص ها که نباید Run & Gun باشن...!
    این جور گیم ها سلیقه ای هستن... مثل این میمونه که بگیم Dragon Age چرته، باید مثل AC باشه...

موفق باشید.
    نه اون که فان گفتم
    ولی خیلی خشک بود قبول نداری؟! یکم خسته کننده میشد وقتی میرفتی تویه Side Quest ها ( تازه پیدا کردن Waypoint یک چیزه دیگه )
    در کل من این سبک رو با سوم شخص بهتر میدونم.

4. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دقیقا منم هی پیش خودم میگفتم بابا سوم شخصش میکردید تموم میشد دیگه چه کاری بود
    بعضی وقتا کاور میگیرم دیوار سوم شخص میشد میرم جلو چون هم یارو استیلش خیلی خفنه باعث میشه ادم لذت ببره ببینتش
    در مورد اون تاخیر هم موافقم نزدیک میشی دکمرو میزنی دو ثانیه بعد یارو رو میزنه
    +
    گرافیک هم زیاد دیگه از رنگ زرد استفاده کردن درست دوره رنوسانس رو می واد به تصویر بکشن ولی عمق رنگ بندی ادمو یه جوری میکنه
    +
    داستان هم ادم فکر میکنم این طور بگذره فردا پس فردا از ماهیت یک انسان فقط مغزش باقی میمونه باقی بدنش اهنی مکانیکی رباطی میشه که اون مغز رو هم مصنوعی میکنن میره پی کارش همون من روبوت هستم میشه

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

این چرا اسلحه هاش زوم نداره!!؟

والا ما هم با بازیش حالی نکردیم!

اینقدر توی این سایت و اون سایت گفتن گیم پلیش خفنه که ما گفتیم با آپلو سواران طرفیم! اول کار هم منو یاد فیلم پلیس آهنی انداخت !

گیم پلیش نو آوری خاصی نداره و حسابی هم برای ما لگ میزنه!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

زومش درست مثل کیلزون هستش...
    انالوگ سمت راست رو فشار بدی میزومه

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم بازی رو خریدم.
    در کل بازی خوب و سرگرم کننده ایه.
    ولی من توقع داشتم گرافیک بازی بالاتر باشه.
    من موندم گیم اسپات به کرایسیس 2 با اون گرافیک و گیم پلیش 8.5 میده و به اینم 8.5 !
    امیدوارم گرافیک بازی Hitman absolution که سازنده ش همین square enix هست دیگه اینجوری نباشه.
    گیم پلی بازی هم بد نیست.
    از دوربین سوم شخصش راضیم ولی از دوربین اول شخص نه
    نمیدونم چرا هر بازی ای میسازن باید یه جاش بلنگه !
    دوربین اول شخص بازی اصلا طبیعی نیست ! البته شاید خیلی ها از این نوع دوربین خوششون بیاد ولی من دوس ندارم.
    من دوس دارم دوربین مث کرایسی 2 باشه ... یعنی از چشم پلایر نشون بده و شما از زاویه ی چشم بتونی هیکل پلایر هم ببینی
    وقتیم که آبجکت بر میداره هیچ دستی وجود نداره و آبجکت رو هواس
    وقتیم اکشن میکنی انگار با اشاره ی چشم اون اکشن انجام میشه و هیچ حرکت دستی در کار نیس
    وقتی پشت سر گاردها میری و میخوای با q روشون حرکت بزنی یه دفعه گارد کاملا ثابت میمونه و انگار که منتظره یکی از پشت بهش حمله کنه ! و انگار نه انگار که قبلا داشته یه کاری میکرده. سریع حرکتش عوض میشه این از جذابیت حرکات اکشن بازی کم کرده

البته من فقط ضعفای بازی از نظر خودم رو تا الان گفتم ولی در کل بازی خوب و سرگرم کننده ایه
    مخصوصا اگه رو آخرین درجه ی سختی بازی کنید بیشتر حال میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

زومش درست مثل کیلزون هستش...
    انالوگ سمت راست رو فشار بدی میزومه
    من با PC بازی میکنم!

کشفش کردم! Middle mouse بید! Iron Sight !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با توجه به سبک بازی اصلا نیازی به گرافیک خوف نیست
    البته از این نکته نگذریم که کلا انیمیشن چهره ها ضعیف هستش
    در ضمن این بازی باید با امثال مس افکت مقایسه بشه نه با کرایسیس 2 یا COD و...

12. این کاربر از Hojjat07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دموش كه جالب نبود !! خود بازيم مثه همونه عينا ؟؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

با توجه به سبک بازی اصلا نیازی به گرافیک خوف نیست
    البته از این نکته نگذریم که کلا انیمیشن چهره ها ضعیف هستش
    در ضمن این بازی باید با امثال مس افکت مقایسه بشه نه با کرایسیس 2 یا COD و...
    به نظر من گرافیک این در حد Mass Effect 2 که چند سال پیش اومد !
    اگه منظورت مقایسه ی منه من فقط از نظر دوربین اول شخص با کرایسیس مقایسه کردم !
    کلا گفتم با این نوع دوربین ها حال نمیکنم.

چقدرم تو بازیش زر انگلیسی میزنن منم هیچی نمیفهمم

دموش كه جالب نبود !! خود بازيم مثه همونه عينا ؟؟
    خب دموی بازی رو دیدی معلومه که خود بازیم عین همونه
    اتفاقا من از دموش خوشم اومد که منتظر بودم این بازی بیاد

من فکر میکردم این بازی سبک deus ex رو عوض کرده ولی الان که دقت میکنم میبینم square enix دقیقا سبک قبلی این بازی رو حفظ کرده.
    بازیش برای کسایی خوبه که انگلیسی زیاد حالیشونه !
    یه کم واسم خسته کننده شده
    Last edited by 3Dmajid; 31-08-2011 at 12:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •