دوست عزیز ممنون از بررسی که داشتید....
ضعف های تکنیکی رو تقریبا موافقم... ولی جملات آخرتونهمه ی اول شخص ها که نباید Run & Gun باشن...!
این جور گیم ها سلیقه ای هستن... مثل این میمونه که بگیم Dragon Age چرته، باید مثل AC باشه...
موفق باشید.
دوست عزیز ممنون از بررسی که داشتید....
ضعف های تکنیکی رو تقریبا موافقم... ولی جملات آخرتونهمه ی اول شخص ها که نباید Run & Gun باشن...!
این جور گیم ها سلیقه ای هستن... مثل این میمونه که بگیم Dragon Age چرته، باید مثل AC باشه...
موفق باشید.
نه اون که فان گفتم
ولی خیلی خشک بود قبول نداری؟! یکم خسته کننده میشد وقتی میرفتی تویه Side Quest ها ( تازه پیدا کردن Waypoint یک چیزه دیگه )
در کل من این سبک رو با سوم شخص بهتر میدونم.
دقیقا منم هی پیش خودم میگفتم بابا سوم شخصش میکردید تموم میشد دیگه چه کاری بود
بعضی وقتا کاور میگیرم دیوار سوم شخص میشد میرم جلو چون هم یارو استیلش خیلی خفنه باعث میشه ادم لذت ببره ببینتش
در مورد اون تاخیر هم موافقم نزدیک میشی دکمرو میزنی دو ثانیه بعد یارو رو میزنه
+
گرافیک هم زیاد دیگه از رنگ زرد استفاده کردن درست دوره رنوسانس رو می واد به تصویر بکشن ولی عمق رنگ بندی ادمو یه جوری میکنه
+
داستان هم ادم فکر میکنم این طور بگذره فردا پس فردا از ماهیت یک انسان فقط مغزش باقی میمونه باقی بدنش اهنی مکانیکی رباطی میشه که اون مغز رو هم مصنوعی میکنن میره پی کارش همون من روبوت هستم میشه
سلام
این چرا اسلحه هاش زوم نداره!!؟
والا ما هم با بازیش حالی نکردیم!
اینقدر توی این سایت و اون سایت گفتن گیم پلیش خفنه که ما گفتیم با آپلو سواران طرفیم! اول کار هم منو یاد فیلم پلیس آهنی انداخت !
گیم پلیش نو آوری خاصی نداره و حسابی هم برای ما لگ میزنه!
زومش درست مثل کیلزون هستش...
انالوگ سمت راست رو فشار بدی میزومه
منم بازی رو خریدم.
در کل بازی خوب و سرگرم کننده ایه.
ولی من توقع داشتم گرافیک بازی بالاتر باشه.
من موندم گیم اسپات به کرایسیس 2 با اون گرافیک و گیم پلیش 8.5 میده و به اینم 8.5 !
امیدوارم گرافیک بازی Hitman absolution که سازنده ش همین square enix هست دیگه اینجوری نباشه.
گیم پلی بازی هم بد نیست.
از دوربین سوم شخصش راضیم ولی از دوربین اول شخص نه![]()
نمیدونم چرا هر بازی ای میسازن باید یه جاش بلنگه !
دوربین اول شخص بازی اصلا طبیعی نیست ! البته شاید خیلی ها از این نوع دوربین خوششون بیاد ولی من دوس ندارم.
من دوس دارم دوربین مث کرایسی 2 باشه ... یعنی از چشم پلایر نشون بده و شما از زاویه ی چشم بتونی هیکل پلایر هم ببینی![]()
وقتیم که آبجکت بر میداره هیچ دستی وجود نداره و آبجکت رو هواس![]()
وقتیم اکشن میکنی انگار با اشاره ی چشم اون اکشن انجام میشه و هیچ حرکت دستی در کار نیس
وقتی پشت سر گاردها میری و میخوای با q روشون حرکت بزنی یه دفعه گارد کاملا ثابت میمونه و انگار که منتظره یکی از پشت بهش حمله کنه ! و انگار نه انگار که قبلا داشته یه کاری میکرده. سریع حرکتش عوض میشهاین از جذابیت حرکات اکشن بازی کم کرده
![]()
البته من فقط ضعفای بازی از نظر خودم رو تا الان گفتم ولی در کل بازی خوب و سرگرم کننده ایه
مخصوصا اگه رو آخرین درجه ی سختی بازی کنید بیشتر حال میده![]()
من با PC بازی میکنم!
کشفش کردم!Middle mouse بید!
Iron Sight !
![]()
با توجه به سبک بازی اصلا نیازی به گرافیک خوف نیست
البته از این نکته نگذریم که کلا انیمیشن چهره ها ضعیف هستش
در ضمن این بازی باید با امثال مس افکت مقایسه بشه نه با کرایسیس 2 یا COD و...
دموش كه جالب نبود !! خود بازيم مثه همونه عينا ؟؟
به نظر من گرافیک این در حد Mass Effect 2 که چند سال پیش اومد !با توجه به سبک بازی اصلا نیازی به گرافیک خوف نیست
البته از این نکته نگذریم که کلا انیمیشن چهره ها ضعیف هستش
در ضمن این بازی باید با امثال مس افکت مقایسه بشه نه با کرایسیس 2 یا COD و...
اگه منظورت مقایسه ی منه من فقط از نظر دوربین اول شخص با کرایسیس مقایسه کردم !
کلا گفتم با این نوع دوربین ها حال نمیکنم.
چقدرم تو بازیش زر انگلیسی میزنن منم هیچی نمیفهمم
خب دموی بازی رو دیدی معلومه که خود بازیم عین همونهدموش كه جالب نبود !! خود بازيم مثه همونه عينا ؟؟
اتفاقا من از دموش خوشم اومد که منتظر بودم این بازی بیاد
من فکر میکردم این بازی سبک deus ex رو عوض کرده ولی الان که دقت میکنم میبینم square enix دقیقا سبک قبلی این بازی رو حفظ کرده.
بازیش برای کسایی خوبه که انگلیسی زیاد حالیشونه !
یه کم واسم خسته کننده شده![]()
Last edited by 3Dmajid; 31-08-2011 at 12:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)