بچه ها من یه جا گیر کردم :
اوایل چپتر پنجم اونجا که وارد یه روستا میشیم و یه مردی هم هستش اونجا . بعد از زیر زمین یه جونور هایی میان که قلب همدیگرو در میارن میخورن .
اونارو که کشتیم چی کار باید بکنیم ؟
بچه ها من یه جا گیر کردم :
اوایل چپتر پنجم اونجا که وارد یه روستا میشیم و یه مردی هم هستش اونجا . بعد از زیر زمین یه جونور هایی میان که قلب همدیگرو در میارن میخورن .
اونارو که کشتیم چی کار باید بکنیم ؟
منظورت از جونور همون اسکلتهاست؟اگه آره وقتی میترکونیش استخوناش میریزه رو زمین و دوباره درست میشن و میان دوباره باهات میجنگند.خب.اونجا دقیقا وقتی استخونشون ریخت رو زمین با اون صلیبت بصورت شلاقی بکوب زمین تا استخونها پخشو پلا بشن.همین
راستی خونتون کجاست؟تهران؟میخوام بیام ازت god of war ghost of spartaو بگیرم![]()
شما باید اول اون هیولاها رو بزنید بعد مجسمه ای که پهلوی حفره ای که ازشش میان بیرون هست رو به کمک اون پیرمرده بندازید تا حفره بسته شه.
بالاخره این ابر اثر هم تموم شد
واقعا نمی دونم چرا این بازی مورد کم لطفی خیلیا قرار گرفته در حالی که بسیار سر تر از Enslaved هست
بازی عالی بود
چند تا ایراد داشت که اونا هم ناچیز بودن ، مهمترین ایرادش اسمش بود ! می تونستن به جای کسلوانیا یه اسم دیگه بزارن چون هیچ ربطی به کسلوانیا نداره
ولی Enslaved نسبت به این آشغاله ولی نمی دونم چرا خیلیا اونو بیش تر دوس دارن !
کلا پیشنهاد می کنم هر کی بازی نکرده بازی کنه که یکی از بهترین اکشن های نسله
Last edited by ali_ranger22; 30-10-2010 at 22:24.
منم نمیدونم تا بازی مثل Enslaved هست یه عده بیکارن میرن کسلوانیا بازی میکنن : دیولی Enslaved نسبت به این آشغاله ولی نمی دونم چرا خیلیا اونو بیش تر دوس دارن !
قربون شکلت برم نظر شخصی که میدونی چیه مثلا من خودم اصلا با این بازی حال نکردم خیلی نچسب بود برام اما بلعکس با اون میمون مو قشنگ Enslaved خیلی حال کردم 3 بار تمومش کردم !
کسلوانیا رو خودم انتظار داشتم خیلی جذبم کنه اما نمیدونم چرا اصلا با گیم پلیش حال نکردم بازی خوبیه خیلی هم خوبه کلی هم طرفدار داره اما من یکی اصلا باهاش حال نکردم تو این نسل فقط با DarkSiderS به شدت حال کردم و بس ! البته خیلی هم شبیه هم نیستن کلا گفتم .
علی جان درسته این بازی فوق العادست
البته من فعلا chapter 1 رو وقت کردم تمام کنم که اون boss که تو یخ بود واقعا عظیم بود
ولی این بی انصافیه که میگی enslaved اشغاله
اونم یک فوق بازی هست که امتیاز ها و Feedback های خیلی بالایی گرفته
و اصلا تو یک سبک و اتمسفر نیستن که بخوان مقایسه بشن
من این بازی را فعلا تا پایان چپتر پنجم انجام دادم و Enslaved را هم تموم کردم .
اون طور که کاملا مشخصه این بازی واقعا باشکوه و با عظمت هست ، بعضی از صحنه های بازی اینقدر جذاب ساخته شده که ناخودآگاه محو تماشای منظره های بازی میشیم . موسیقی بازی هم که بی نظیره .
ولی با این حال با توجه به این که هر دوی این بازی ها را تو یک روز گرفتم اما قدرت جذب کنندگی Enslaved بیشتر بود طوری که یک هفته هست تمومش کردم ولی اینو شاید تا دو هفته دیگه هم نتونم تمام کنم .
دوستان چپتر10 قسمت اول
بعد از اینکه اون یارو که میره تو تابوت میکشی یه کلید بهت میده که اون دسته دراز میشه و میری به قسمتی که 2 تا کلید میخواد
اونجا اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.
بورو برس ته اون غاره و با مشت بزن خوردش کن :
(فاصله هارو بردار)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم نمیدونم تا بازی مثل Enslaved هست یه عده بیکارن میرن کسلوانیا بازی میکنن : دی
قربون شکلت برم نظر شخصی که میدونی چیه مثلا من خودم اصلا با این بازی حال نکردم خیلی نچسب بود برام اما بلعکس با اون میمون مو قشنگ Enslaved خیلی حال کردم 3 بار تمومش کردم !
کسلوانیا رو خودم انتظار داشتم خیلی جذبم کنه اما نمیدونم چرا اصلا با گیم پلیش حال نکردم بازی خوبیه خیلی هم خوبه کلی هم طرفدار داره اما من یکی اصلا باهاش حال نکردم تو این نسل فقط با DarkSiderS به شدت حال کردم و بس ! البته خیلی هم شبیه هم نیستن کلا گفتم .دلیلش اینه که گیمر امروزی پیچیدگی رو دوس نداره، معما رو دوس نداره، پیچیدگی داستانی رو دوس نداره، بازی سخت رو دوس نداره، می خواد بازی کنه و همه را راحت جر بده و بازی رو سریع تموم کنه و Enslaved اینو به گیمرا میده ! بخاطر همین خیلیا دوسش دارنعلی جان درسته این بازی فوق العادست
البته من فعلا chapter 1 رو وقت کردم تمام کنم که اون boss که تو یخ بود واقعا عظیم بود
ولی این بی انصافیه که میگی enslaved اشغاله
اونم یک فوق بازی هست که امتیاز ها و Feedback های خیلی بالایی گرفته
و اصلا تو یک سبک و اتمسفر نیستن که بخوان مقایسه بشن
وقتی میگم Enslaved در برابر این آشغاله از روی احساسات نمی گم واقعا، من خودم اول Enslaved رو تموم کردم و حالش رو بردم بعد رفتم سراغ کسلوانیا و به این نتیجه رسیدم که Enslaved هیچی نیست !
چه از نظر محیط های بازی در نظر بگیریم، چه بحث تکنیکی و هنری، چه معما ها (من خودم معما دوس ندارم ولی واقعا معمای Music Box این بازی رو می پرستم، یکی از بهترین و یونیک ترین معماهایی بود که دیدم) از همه نظر این بازی برتر هست
دلیل این که خیلیا با کسلوانیا حال نکردن رو می تونم به کند بودن اوایل بازی و کلا طولانی بودن بازی ربط بدم، ولی بعد از به مدتی بازی واقعا روند تندی می گیره و نمی شه ولش کرد
کلا Enslaved یه بازی ساده است که سازنده هاش حتی زحمت نکشیدن یه ذره پیچیدش کنن، نه باس فایت درست حسابی، نه کمبو های خوب، آبجکت های تکراری هم که زیاد داشت، وقتی یه بازی اکشن امروزی نمی زاره بپری یعنی چی !!؟ فقط جاهایی که لازمه میشه پرید و این مضحکه ! ؛ Enslaved بازی خوبیه نمی گم بده ولی در برابر کسلوانیا هیچی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)