تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 39 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 389

نام تاپيک: بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که قبلا هم عرض کردم تو بانه از 1300 تا 1450 قیمت میدن و البته موجود هم هست 42 اینچ (بدون گارانتی ). قیمت 2 تومن رو حدس میزنیم که تو تهران باشه ( با گارانتی )
    سپاس
    ممنونم دوست عزیز...

آخه دیدم توی اونیکی تاپیک قیمت 2 تومن دادین ، شک کردم !

ممنونم...

2. 2 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Art Line's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دوستان كسي مي دونه در تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك فرق بين مدلهاي C,S,G,V چيه ؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .

4. 3 کاربر از Art Line بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مدلهای 2009:
    سری C همشون 720p هستن
    سری S همشون 1080p هستن ولی پلاسمای معمولی.
    سری G تو ایران فقط سایز 42 اینچ داره 1080p هست و نئو پی دی پی هست (مصرف برق کمتر درخشش بالاتر)
    سری V تو ایران فقط سایز 50 به بالا 1080p هست و نئو پی دی پی و DCC.

6. 14 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Art Line's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مدلهای 2009:
    سری C همشون 720p هستن
    سری S همشون 1080p هستن ولی پلاسمای معمولی.
    سری G تو ایران فقط سایز 42 اینچ داره 1080p هست و نئو پی دی پی هست (مصرف برق کمتر درخشش بالاتر)
    سری V تو ایران فقط سایز 50 به بالا 1080p هست و نئو پی دی پی و DCC.
    خيلي لطف كرديد كه جواب داديد .
    پس با توجه به گفته هاي شما اگه خواسته باشيم 42 اينچ انتخاب كنيم سري G انتخاب خوبي مي تونه باشه ؟
    و يه سوال ديگه : براي مصرف خانگي پلاسما بهتره يا ال سي دي و چرا پلاسما چندان طرفدار نداره ؟
    Last edited by Art Line; 02-08-2010 at 23:38.

8. 5 کاربر از Art Line بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پلاسماها به دلیل بازتولید مشکی قوی و کنتراست عالی, رنگهای طبیعی و همینطور وضوح حرکتی بالا بین طرفدارهای Core فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری طالبان زیادی داره ولی این پنلها خالی از اشکال نیستن مصرف برق بالا و تولید نشدن اونها در سایزهای کمتر از 42 اینچ (مگر در موارد معدودو انگوشت شمار) همینطور درخشش تصویر کمتر اونها نسبت LCD ـها در محیطهای پرنور باعث شده که این پنلها در اغوا کردن مشتریها پشت ویترین مغازه ها با مشکل مواجه بشن... ولی دلیل اصلی فروش کمتر اونها نسبت به LCD ـها در سطح جهانی به مسئله سایز این پنلها بر میگرده که در سایزهای پائین به ندرت تولید میشن...
    البته پلاسماهای NeoPDP نسبت به نسل قبل پلاسماها از درخشش بیشتری برخوردارن و تا حدودی با LCD ـها از نظر میزان درخشش تصویر برابری میکنن ولی این موضوع درخشش بیشتر برای محیطهای پرنور مسئله هست و در زیر نور معمول خونه ها کنتراست مسئله مهمتری هست که نقطه برتری پلاسماها در همین مسئله هست.
    Last edited by *Alucard*; 02-08-2010 at 21:07.

10. 14 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از توضیح بسیار خوب جناب *Alucard* عزیز...

پس با توجه به گفته اي شما اگه خواسته باشيم 42 اينچ انتخاب كنيم سري G انتخاب خوبي مي تونه باشه ؟
    اگه خریدتون برای پلاسما قطعی شد ، به مدل V20 پاناسونیک هم توجه کنید ! الان توی بانه سایز 42 اینچ این مدل قیمتی بین 1.300 تا 1.450 داره ! که با توجه به کنتراست و کیفیت بالا تری که نسبت به G10 داره ، ارزش خریدش خیلی خیلی بیشتره ! V20 از مدل های سال 2010 هستش...

همگی موفق باشید...

12. 8 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان گلم سلام
    من دیروز دوباره رفتم جمهوری ( پاتوقمه دیگه ) ،
    میخواستم یه بار دیگه VT20 رو از نزدیک ببینم . بگذریم از این که یه بیست دقیقه ای منو جلوی خودش میخکوب کرده بود لامصب . دو تا سؤال :
    1- مدلی که قراره به ایران بیاد VT20 هستش و نه VT25 . رنگ VT20 طوسیه و رنگه VT25 تقریبا مشکیه (خوشگل تر از VT20 هستش )
    ولی مدلی که تو مغازه ها هستش و میگن VT20 رنگش مشکیه و میگن همینو عرضه میکنن . من که سر درنیاوردم!!!
    2- تو سایت پاناسونیک نوشته که یه جفت عینک داخل پک تلویزیون هستش ( one pair نوشته ) در صورتیکه فروشنده میگفت فقط یک دونه عینک همراهشه و اگه شما عینک اضافی بخواین باید 150000 تومن هزینه کنید . به نظرتون مدلای آسیایی کلا اینجورین یا اینکه تو کشور عزیزمون دارن یکیشو کش میرن ؟!!!
    ضمنا زمان تحویل مدلای 2010 به نمایندگیها رو گفتن بیسم مرداد تا هفته اول شهریور و قیمت VT20 هم بیشتر از 3500 نخواهد بود (چیزیه که نمایندگی مرکزی میگفت .... بعدا منو دار نزنید حالا )
    یه مورد دیگه که البته یه خورده بیربطه : یکی از نمایندگیهای الجی LX9500 سایز 46 گذاشته بود که البته فروشی نبود ولی قیمتش 3950 اعلام شده و از هفته آینده میفروشن .
    اگه بخوائیم با VT20 مقایسه ش کنیم : VT20 = بنز S کلاس ............ LX9500 = جاسوئیچیه همون بنز S کلاس
    سپاس

14. 7 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

11

دوستان گلم سلام
    من دیروز دوباره رفتم جمهوری ( پاتوقمه دیگه ) ،
    میخواستم یه بار دیگه VT20 رو از نزدیک ببینم . بگذریم از این که یه بیست دقیقه ای منو جلوی خودش میخکوب کرده بود لامصب . دو تا سؤال :
    1- مدلی که قراره به ایران بیاد VT20 هستش و نه VT25 . رنگ VT20 طوسیه و رنگه VT25 تقریبا مشکیه (خوشگل تر از VT20 هستش )
    ولی مدلی که تو مغازه ها هستش و میگن VT20 رنگش مشکیه و میگن همینو عرضه میکنن . من که سر درنیاوردم!!!
    2- تو سایت پاناسونیک نوشته که یه جفت عینک داخل پک تلویزیون هستش ( one pair نوشته ) در صورتیکه فروشنده میگفت فقط یک دونه عینک همراهشه و اگه شما عینک اضافی بخواین باید 150000 تومن هزینه کنید . به نظرتون مدلای آسیایی کلا اینجورین یا اینکه تو کشور عزیزمون دارن یکیشو کش میرن ؟!!!
    ضمنا زمان تحویل مدلای 2010 به نمایندگیها رو گفتن بیسم مرداد تا هفته اول شهریور و قیمت VT20 هم بیشتر از 3500 نخواهد بود (چیزیه که نمایندگی مرکزی میگفت .... بعدا منو دار نزنید حالا )
    یه مورد دیگه که البته یه خورده بیربطه : یکی از نمایندگیهای الجی LX9500 سایز 46 گذاشته بود که البته فروشی نبود ولی قیمتش 3950 اعلام شده و از هفته آینده میفروشن .
    اگه بخوائیم با VT20 مقایسه ش کنیم : VT20 = بنز S کلاس ............ LX9500 = جاسوئیچیه همون بنز S کلاس
    سپاس
    دوست عزیز تو انگلیسی برای شمارش یه سری اشیا مثل عینک - قیچی - شلوار و ... اون ها رو به صورت جمع به کار می برن (چون دوتا لنز/تیغه/پاچه دارن) مثلا
    They are my glasses که به فارسی میگیم : این عینک منه
    واحد شمارش ش هم Pair هست (شما به کلمه One توجه کن)
    one pair of glasses = یک عدد عینک (معادل فارسی)

: VT20 = بنز S کلاس ............ LX9500 = جاسوئیچیه همون بنز S کلاس
    این ادبیاتت منو کشته

16. 3 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من vt20 دیدم قیافش با vt25 هیچ فرقی نداره قیافه v20 با vt20 |25 فرق میکنه ولی اون دوتا که شکل همن.

18. 3 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورد تفاوت ظاهری VT20 با VT25 من این جمله رو پیدا کردم :
    VT20 is brushed stainless steel (bezel) while the VT25 has a dark burnished brass bezel
    تو این سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپاس

20. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •