تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 27 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 265

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به آکواریوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها نظر من کلا عوض شد و میخوام مثل این یک سال گذشته بازم گوشتخوار نگه دارم
    تانکم کوچیکه ...
    اسکار رو که حتما باید نگه دارم
    دیگه غیر از اسکار چی پیشنهاد میکنین ؟ ( که با هم سازگار باشن و قیافشون هم خوب باشه )
    خودم یه زمانی پنکوسی - پیرانا و ردتیل داشتم که متاسفانه همشون مردن ( پنکوسی با ردتیل که اصلا غذا نمیخوردن ! )
    میخوام یه اسکار بگیرم + 3-4 تا ماهی دیگه از نوع های دیگه ( ار هر کدوم یکی ) حالا چی پیشنهاد میکنین ؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز اسکات خوبه و قشنگ اما تا چند هفته اول و بعضا گاهی اوقات یه عادت بد داره که همش باله های اسکار رو میخوره پنکوسه بامبو - پیرانا - ردتیل هم نخر چون اگه بعدا قصد فروش داشته باشی مخصوصا پیرانا رو نمی خرن اما اگه قصدت نگهداری و سبکت خشنه پیرانا عالیه مخصوصا گروهی ماکرو هم خوبه سعی کن ماهیات رو کوچیک بگیری و بزرگ کنی اینکار چند حسن داره اگه بمیرن پول کمتری دادی ودر ضمن از بچه گی میتونی یه ماده رو باشون بزرگ کنی تو اکواریومت رو شلوغ نکن و سعی کن پیراناهات جفت نباشن چون ممکنه تخم ریزی کنن اونوقت دمار ماهیات رو در میارن بهشونم جگر نده چون اب زود کثیف میشه سینه مرغ بهتره سعی کن زیاد به گوشت عادتشون ندی چون دیگه غذاهای دیگه رو نمی خورن

2. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز اسکات خوبه و قشنگ اما تا چند هفته اول و بعضا گاهی اوقات یه عادت بد داره که همش باله های اسکار رو میخوره پنکوسه بامبو - پیرانا - ردتیل هم نخر چون اگه بعدا قصد فروش داشته باشی مخصوصا پیرانا رو نمی خرن اما اگه قصدت نگهداری و سبکت خشنه پیرانا عالیه مخصوصا گروهی ماکرو هم خوبه سعی کن ماهیات رو کوچیک بگیری و بزرگ کنی اینکار چند حسن داره اگه بمیرن پول کمتری دادی ودر ضمن از بچه گی میتونی یه ماده رو باشون بزرگ کنی تو اکواریومت رو شلوغ نکن و سعی کن پیراناهات جفت نباشن چون ممکنه تخم ریزی کنن اونوقت دمار ماهیات رو در میارن بهشونم جگر نده چون اب زود کثیف میشه سینه مرغ بهتره سعی کن زیاد به گوشت عادتشون ندی چون دیگه غذاهای دیگه رو نمی خورن
    نه خودم هم نمیخوام جفت بگیرم
    فقط تکی ( اونم سایز متوسط رو به کوچیک )
    پس شد : 1 اسکار - 1 پیرانا )
    دیگه چی بگیرم ؟
    2-3 تای دیگه هم میخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ماکرو - پرت فیش (حتما بگیر هم قرمزش هست هم زردش) - سوروم - افرا
    اینا همه با هم میسازن

5. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینا همه با هم میسازن
    ماکرو مگه گیاهخوار نبود !؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ماکرو مگه گیاهخوار نبود !؟
    نه گوشتخواره اما با گیاه خوار ها هم معمولا میسازه

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

بچه ها نظر من کلا عوض شد و میخوام مثل این یک سال گذشته بازم گوشتخوار نگه دارم
    تانکم کوچیکه ...
    اسکار رو که حتما باید نگه دارم
    دیگه غیر از اسکار چی پیشنهاد میکنین ؟ ( که با هم سازگار باشن و قیافشون هم خوب باشه )
    خودم یه زمانی پنکوسی - پیرانا و ردتیل داشتم که متاسفانه همشون مردن ( پنکوسی با ردتیل که اصلا غذا نمیخوردن ! )
    میخوام یه اسکار بگیرم + 3-4 تا ماهی دیگه از نوع های دیگه ( ار هر کدوم یکی ) حالا چی پیشنهاد میکنین ؟
    ممنون

نه خودم هم نمیخوام جفت بگیرم
    فقط تکی ( اونم سایز متوسط رو به کوچیک )
    پس شد : 1 اسکار - 1 پیرانا )
    دیگه چی بگیرم ؟
    2-3 تای دیگه هم میخوام
    - ابعاد تانکت لطفا و اینکه چند وقته آکواریوم داری ( تجربه ت ) ؟
    - چرا ماهی ها رو تکی نگه می داری ؟ اگر دلیل خاصی نداره ( سلیقه ایه ) که پیشنهاد میکنم ( بازم بسته به اندازه تانکت ) ماهی های مختلفی از خانواده سیچلاید ها انتخاب کنی .
    خود من همین کار رو میکنم ولی از نوع جفت . آخه دلم میسوزه میبینم تنهاست ! تازه از جنب و جوش ماهی هم کم میشه .
    به هر حال ...
    پیشنهادم اینه که ماهی هایی که از نظر رنگ بندی مستعد زیبا و زیباتر شدن هستند رو انتخاب کنی که هم از رشدشون لذت ببری ( که اصولا هر کسی که عاشق نگهداری ماهی باشه از رشد کم ارزش ترین ماهی هم لذت می بره ) هم در نهایت یه ماهی با ارزش و چشم نواز داشته باشی ( خصوصیتی که کمتر تو پنگوسی و ردتیل و پرانا میشه دنبالش بود )
    خود من اینا رو تجربه کردم و پیشنهاد میدم ( البته با توجه به سایز تانک و تجربه ت ) :
    بالزانی : ( خودم یه کوچیکشو دارم ) :

فرانتوزا : ( خودم دارم ) :

پراکسیموس : ( 2 تا خودم دارم ) :

حالا کنار اینها اسکار هم یدونه ( یا جفت ) داشته باشی مشکلی نداره فقط سایزش کمی بزرگتر از اینایی که اسم بردم . تازه میشه انواع کت یا پولی رو ضمیمه لیست کرد .

سیچلاید های دیگه هم هستند ولی یا کم پیدا هستند یا کمی دردسر ساز .
    ...
    اما چند تا پیشنهاد دیگه : خودم اسکات های گرین رو به صورت گله ای نگه می داشتم . 10 تا داشتم ( کوچیک ) . باهوش . پر جنب و جوش و حرکت دسته جمعی . و در انتها با ارزش .
    گله ی پیرانا هم داشتم . ( پیراناها گله ای وحشی میشن ) . طوری که ملخ میدادم میخوردن ! زنده زنده !
    حالا میل خودته . انتخاب زیاده .
    Last edited by lahij_web; 11-01-2011 at 13:53.

9. 4 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

اینا همه با هم میسازن
    مرسی دادا
    ...
    قبلا هم گفتم در نظر داشته باش ماکرو ها کمی بزرگ بشن ( حتی در مواقعی با توجه به سایز تانک و دکور همون کوچیکیشون ) فقط دنبال هم میکنن و میزنن همو و خیلیاشون از دست فقط یکیشون ! پنهون میشه و میرن رو اعصاب .
    سوروم ها فوق العاده هستن . واقعا لذت میبری از داشتنشون . ( خودم تجربشون کردم که میگم ) آرام و دوست داشتنی . اما باید ببینی کی کنارشونه چون اذیتشون میکنن .
    سوروم ( معروف به سبز ) :

آفرا هم قشنگه ... ولی خوب رنگ بندی زیادی نداره . بازم پیشنهاد های قبلیم رنگ بندی فراوونی دارن .
    Last edited by lahij_web; 11-01-2011 at 13:55.

11. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1 - تانکم کوچیکه 50*30*25 ( همین حدودا تقریبا ) تجربه هم زیاد نیست ( 1 سال )
    2 - چون کوچیکه و منم میخوام متنوع باشه از هر کدوم میخوام یکی باشه که تنوع بیشتر باشه
    3 - این ماهی هایی که شما گفتی یه خورده کم یابن فکر نکنم گیر بیان ( همون ماهی هایی که این دوستمون گفت به نظرم خوب باشن )
    فعلا اینا رو میگیرم :
    اسکار
    پیرانا
    پرت

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

2 - چون کوچیکه و منم میخوام متنوع باشه از هر کدوم میخوام یکی باشه که تنوع بیشتر باشه
    3 - این ماهی هایی که شما گفتی یه خورده کم یابن فکر نکنم گیر بیان ( همون ماهی هایی که این دوستمون گفت به نظرم خوب باشن )
    فعلا اینا رو میگیرم :
    اسکار
    پیرانا
    پرت
    سلام کا پیرو حرف دوست عزیزم lahij_web منم حرفاشو تایید میکنم ولی تو این سایز تانکی که داری اسکار اذیت میشه ممکنه رشدشم بسوزه البته نه تنها اسکار بلکه معمولا همه ماهیها اندازه تانک در رشدشون ماثره

14. این کاربر از khozestaniam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

فعلا اینا رو میگیرم :
    اسکار
    پیرانا
    پرت
    سلام دادا
    1-خب وضع خیلی فرق کرد !
    2-تانک کوچیک تنوع زیادی رو طلب نمیکنه دوست خوبم . حداقل درباره گوشتخوارها و خانواده سیچلاید ها بخصوص .
    3-کم یاب نیستن ! همشونو دارم الان !
    با این سایز نگه داشتن اسکار و پیرانا و پرت انتخاب خوبی نیست . لاقل در کنار هم .
    ترکیب مناسبی به تانکت نمیده .
    من جای شما بودم 2 تا گرین ترور تر و تمیز و با کیفیت ! میگرفتم و سعی میکردم زیبا و زیباترشون کنم .
    بازم هر چی خودت صلاح میدونی

16. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •