تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 27 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

داره خودمونی میشه troy200489's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کدنس که یه چیز دیگه هس 718 هم بد نیس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه اول از همه بگم من اصلا هیچی از سیستم ماشین هالیم نیست
    ماشین 141 ه از کیفیت صدای ضبط ماشین زیاد راضی نیستم اگه بخوام کیفیت صدای ضبطم یکمی از لحاظ bass و شفافیت بهتر بشه چیکار کنم؟
    یکمی بهتر بشه برام کافیه به نظرتون راهی هست که زیاد هزینه نداشته باشه مثلا با60-70 تومن بشه تا حدی راضی بود تا بعدا که پول دستم گرفت یه سیستم خوب ببندم
    در ضمن می شه یکی بم بگه
    1-یونیت چیه ؟
    2-می شه فقط یک امپری فایر 4 بانده اضافه کرد و اصلا باندهای و ضبط رو عوض نکرد

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ماشین 141 ه از کیفیت صدای ضبط ماشین زیاد راضی نیستم اگه بخوام کیفیت صدای ضبطم یکمی از لحاظ bass و شفافیت بهتر بشه چیکار کنم؟
    یکمی بهتر بشه برام کافیه به نظرتون راهی هست که زیاد هزینه نداشته باشه مثلا با60-70 تومن بشه تا حدی راضی بود تا بعدا که پول دستم گرفت یه سیستم خوب ببندم
    در ضمن می شه یکی بم بگه
    1-یونیت چیه ؟
    سلام
    با این اوصاف شما فقط یه جفت باند بندازی حلهنیازی به آمپلی یا چیز دیگه هم نیست با همین هزینه هم یه باند خوب گیرت میاد.
    در مورد سوال دومت نه امکان پذیر نیست چون توان فابریکا بیشتر از این نیست.
    موفق باشی
    Last edited by esi222; 04-10-2010 at 16:58.

4. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن می شه یکی بم بگه
    1-یونیت چیه ؟
    سلام,خوب عیبی نداره ما اینجا دور هم جمع شدیم برای کمک به همدیگه.
    بله راهش اضافه کردن یک جفت باند 718(معمولی باشه نه از سری ای اکس به این خاطر میگم که معمولی مقاومتش 4 اهمه ولی ای اکس 3 اهم هست و توی دراز مدت به آمپ پخشت آسیب میرسونه) هست و هر وقت هم خواستی می تونی یِک آمپ 2 کانال بندازی روش که اونموقع صداش خیلی بهتر میشه.
    هدیونیت همون پخش یا به اصطلاح ظبط هست.
    نه ببین توان باندهای فابریک اونقدر کمه که اصلآ ارزش اضافه کردن آمپلی رو نداره و خود پخش تا حد ممکن جوابشون رو میده اما خوب ضعیف هستن و کاریش نمیشه کرد جز اضافه کردن همون باند.

6. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی که راهنمای می کنید باور کنید خیلی وقته میخوام سیستم ببندم چون خودم وارد نیستم و کسی هم سراغ نداشتم که وارد باشه اصلا سمتش نرفتم حالا با کمک شماها امیدوارم منم بتونم بالاخره تو ماشین یه چیزی گوش بدم چندتاسوال ابتدایی دیگه هم داشتم چون زیاده و همشون برام مهمه شماره گذاری می کنم که شما هم به صورت شماره گذاری جواب بدید ممنون می شم
    1- 718 که گفتید بخرم برندش چیه؟؟ منظورمه اینه که pionner یا ....چیه!!؟ مدلشو دقیق بگید همون مدل معمولی 4 اهمش که می گید بهتره.
    2-قیمتش چنده و ساخت کجاست؟ چقدر دستمزد نصب می گیرن؟
    3-از کجا بفهمم تقلبی نیست
    4-این 718 کی می گید یعنییک هدیونیت + 4 تا باند صدا که جایگزین همون باندهای فابریک می شن؟؟ درست متوجه شدم؟
    5-اندازه ابعاده باندهاش چقدره یعنی به راحتی جایگزین اسپیکر های اورجینال پراید می شه؟؟فکر کنم 6در9 بود

6.راستش من یک سیستم برای ماشین می خوام که اگه صدا رو تا ته ببرم به هیچ عنوان bass صداش خورد نشه و نخوام برای هر اهنگ که عوض می شه هی bass صداش رو از هدیونیت کم کنم و تیونر رو زیاد ..با این توضیحاتی که دادم 718 به دردم می خوره؟؟
    چون ماشین یکی از دوستام این طوری بود
    7..من قبل اینکه این سوال رو اینجا مطرح کنم از یک اسپرتی پرسیدم سیستم چی ببندم گفت 6975 برات می بندم با یک امپلی فایر و هدیونیت می شه رو هم 220 تومن...به نظرتون از لحاظ قیمتی با انصاف بوده که برم پیشه همین 718 ببنده؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرسی که راهنمای می کنید باور کنید خیلی وقته میخوام سیستم ببندم چون خودم وارد نیستم و کسی هم سراغ نداشتم که وارد باشه اصلا سمتش نرفتم حالا با کمک شماها امیدوارم منم بتونم بالاخره تو ماشین یه چیزی گوش بدم چندتاسوال ابتدایی دیگه هم داشتم چون زیاده و همشون برام مهمه شماره گذاری می کنم که شما هم به صورت شماره گذاری جواب بدید ممنون می شم
    1- 718 که گفتید بخرم برندش چیه؟؟ منظورمه اینه که pionner یا ....چیه!!؟ مدلشو دقیق بگید همون مدل معمولی 4 اهمش که می گید بهتره.
    2-قیمتش چنده و ساخت کجاست؟ چقدر دستمزد نصب می گیرن؟
    3-از کجا بفهمم تقلبی نیست
    4-این 718 کی می گید یعنییک هدیونیت + 4 تا باند صدا که جایگزین همون باندهای فابریک می شن؟؟ درست متوجه شدم؟
    5-اندازه ابعاده باندهاش چقدره یعنی به راحتی جایگزین اسپیکر های اورجینال پراید می شه؟؟فکر کنم 6در9 بود

6.راستش من یک سیستم برای ماشین می خوام که اگه صدا رو تا ته ببرم به هیچ عنوان bass صداش خورد نشه و نخوام برای هر اهنگ که عوض می شه هی bass صداش رو از هدیونیت کم کنم و تیونر رو زیاد ..با این توضیحاتی که دادم 718 به دردم می خوره؟؟
    چون ماشین یکی از دوستام این طوری بود
    7..من قبل اینکه این سوال رو اینجا مطرح کنم از یک اسپرتی پرسیدم سیستم چی ببندم گفت 6975 برات می بندم با یک امپلی فایر و هدیونیت می شه رو هم 220 تومن...به نظرتون از لحاظ قیمتی با انصاف بوده که برم پیشه همین 718 ببنده؟؟
    سلام
    1-کنوود kfc-hq718

2-قیمتش حدود 70 80 تومن هست حتمآ هم باید پشتش زده باشه ساخت اندونزی.دستمزد نصب هم اگر بخوای طاقچه mdf بزاری یک15-20 تومنی ولی اگر بخوای بدونه طاقچه ببندی 8-10 تومنی میشه.

3-فقط گولت نزنن که برچسب پشتش آبی باشه باید حتمآ سیاه باشه و اندونزی باشه(در ضمن به عکس زیر نگاه کن باید مثل این باشه).

4-خوب نه 718 فقط یک جفت باند هست + پخش فابریک خود ماشین که من توصیه می کنم باندهای جلو رو قطع کنی و سیم باندهای عقب رو بزنی به 718 ها چون وقتی ولوم بدی سریع صدای خرخر باندهای فابریک در میاد و کیفیتو میاره پایین همون یک جفت 718 رو که وصل کنی صداش خیلی زیاده.

5-نه خیلی بزرگتر از بتند فابریک پراید هست اینا اندازشون 7x10اینچ هست که هر اینچ 2.54 سانتی متر هست و باید طاقچه رو بدی ببرن برات تا صدای خوبی بده.

6-ببین بستگی به تنظیمات پخشت داره که چون پخشت فابریک هست نباید زیاد انتظاری ازش داشته باشی ولی با این حال از لحاظ بیس خود 718 کم نمیاره مگر اینکه آمپ پخشت براش کم باشه که هست(اگر زیاد طالب بیسی یک آمپ 2 کانال کنوود 5203 بزار روش 50-60 تومنه که البته برای آمپ هم باید پخشت رو عوض کنی چون امپ خور نیست)
    .

7-خیلی ارزون گفته ولی شدنیه.
    ازش بپرس آمپ و هدیونیت رو چی در نظر گرفته(در ضمن توی بیس 718 قوی تر از 6975 هست چون سایزش بزرگتره و 6975 صدای تیوترهاش خیلی تیزه نسبت به 718)
    .

9. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی که دقیق جواب دادی عکس هم گذاشتی ممنون..
    ولی این 718 متاسفانه به درد من نمی خوره چون همش 1 بانده جالب نیست که همه صدا از یک باند پخش بشه صدای منو عادت ندارم پس تکلیف موزیک های surround srs چی می شه!یا توقع کمتر همون استریو..دیگه هیچ بازی با باندهای مختلف نداره..
    من تو خونه یک سیستم صدا 5+1 دارم برندشم logitech هست اصلا 1 باند راضیم نمی کنه
    اینم که باید تاقچه عقب بریده بشه و اینکه باند رو اونجا تعبیه می کنن مشکل دارم اگه پراید معمولی بود مشکلی نبود ولی 141 طرح صندوق عقبش به تاقچه وصله موقع باز کردن صندوق تصورش رو کن ...از طرفی بعضی مواقع تاقچه ماشین رو بر می دارم که جا بیشتر بشه ... امیدوارم متوجه منطورم شده باشید نمی دونم به جز این یک مورد پیشنهاد دیگه ای ندارین؟؟؟
    6975 هم همینطوره باید تاقچه رو ببرن؟؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی این 718 متاسفانه به درد من نمی خوره چون همش 1 بانده جالب نیست که همه صدا از یک باند پخش بشه صدای منو عادت ندارم پس تکلیف موزیک های surround srs چی می شه!یا توقع کمتر همون استریو..دیگه هیچ بازی با باندهای مختلف نداره..
    اینم که باید تاقچه عقب بریده بشه و اینکه باند رو اونجا تعبیه می کنن مشکل دارم اگه پراید معمولی بود مشکلی نبود ولی 141 طرح صندوق عقبش به تاقچه وصله موقع باز کردن صندوق تصورش رو کن ...از طرفی بعضی مواقع تاقچه ماشین رو بر می دارم که جا بیشتر بشه ... امیدوارم متوجه منطورم شده باشید نمی دونم به جز این یک مورد پیشنهاد دیگه ای ندارین؟؟؟
    رفيق منم 141 دارم .
    رفتم Mdf انداختم با 2 تا باند. بعد از گذشت 1 ماه دو طرف تاقچه(قست هاي پلاستيكي كه تاقچه روش قرار ميگيره)
    كلا خورد شد.
    خلاصه اصلا جونه نگه داشتن تاقچه MDF رو نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببین دوست من این 718 که میگم یک جفت هست یعنی 2 تا دونه!این عکسو ببین ماله خودمه:
    در ضمن ماله من آمپلی دارن و من که خیلی راضیم صداش خیلی توپه

در ضمن این باند هم تیوتر داره و هم میدرنج و هم ووفر پس صدا تفکیک میشه و اصلآ قابل مقایسه با باند فابریک نیست(من پیشنهاد میکنم شما حتما صداش رو یک تست بگیر).

بله 6975 هم همینطوره:

در ضمن دوست عزیز من تجربه 141 رو نداشتم و منظورتون رو متوجه میشم ولی بهتره با نصابها مشورت کنید ولی روی طاقچه هاچ بک 2 تا 718 دیدم با 2 تا ساب که بدون مشکل کوبیدن.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اون قسمت آبی رنگ که دورش خط قرمز کشیدید چیه تو عکس پشت از کنوود ؟؟؟؟؟؟
    قیمتش چنده این 718 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •