يا limited service ميگه فكر كنم.يعني چي؟
يا limited service ميگه فكر كنم.يعني چي؟
فکر کنم میگه محدودیت سرویس یا دسترسی..البته شایدم گوشی رو حالت 3g هست که نمیتونه تشخیص بده شبکه رو...
دقیق نمیدونم...بقیه آندروید بازها بهتر میدونن...
داداش گوشی رو مطمئنی که لاک نیست؟!وقتي گوشي رو روشن ميكنم مينويسه limited device .يعني چي؟مشكل از چيه؟
اینی که نوشته خوب یعنی اینکه دستگاه محدوده...سیم کارت رو درست انداختی؟! کلا هیچ کاری نمیکنه؟...از این لاک بودن مطمئن شو!!!
قیمتش برام خیلی عجیبه...اخرین قیمت های من 540-50 بوده...شما تقریبا 50 تومن ارزون تر خریدی!!!
مبارک باشه...
نه همه كار ميكنه شماره ميگيره زنگ ميخوره.همه چيش رديفه.فقط اولش كه ميخواد بالا بياد حدود 2-3 ثانيه اين پيغام مياد بعدش ميره.
البته خودم حدس ميزنم اولش كه ميخواد روشن بشه چون آنتن گوشي هميشه چند ثانيه طول ميكشه كه فول بشه اين پيغام limited service رو ميده.براي شما اينطور نيست؟
ببخشید اگه به نسخه 2.2 ارتقا پیدا کنه بازم از فارسی ساپورت میکنه؟ من میخوام بخرم اما ساپورت فارسی واسم مهمه. مزیتاش نسبت به X10 چیه؟ میخوام بدونم که با داداشم بخوام بحث کنم بلد باشم جوابشو بدم!
خوب این گوشی رو نمیشه مزیت خاصی براش به نسبت ایکس ذکر کرد! حداقل من چون ایکس ده رو داشتم،به شخصه این گوشی رو از ایکس 10 سر نمی دونم...(البته نظرات من پر حاشیه هستن و نظر دوستان متخصص با من کلی فرق داره!!)ببخشید اگه به نسخه 2.2 ارتقا پیدا کنه بازم از فارسی ساپورت میکنه؟ من میخوام بخرم اما ساپورت فارسی واسم مهمه. مزیتاش نسبت به X10 چیه؟ میخوام بدونم که با داداشم بخوام بحث کنم بلد باشم جوابشو بدم!
در کل شما میتونی مطمئن باشی که گوشیت اپدیت میشه(چیزی که توی ایکس 10 امیدی بهش نیست!)
یا مثلا رام های کوک شده و اینا....
راستش چیز خاصی به نظرم نمیرسه که بهت بگم....
اون نسخه ی 2.2 الان براش هست،شما بهتره سوال در مورد 2.3 بپرسی!! که به زودی براش ارائه میشه و 100% فارسی هم همراهش هست..(البته توسط کوکر های ایرانی بهش اضافه میشه!)
سلام دوستان
این قضیه سری جدید و سری قدیم که برا htc desire hd میگن جریانش چیه ؟؟؟(میگن سری قدیم مشکل داره . چه مشکلاتی داره ؟؟)
راههای تشخیص سری جدید از قدیم چیه ؟؟؟
و سوال اصلیم اینه که برای htc desire هم این قضیه هست ؟؟؟
با تشکر![]()
دوستان منم desire گرفتم گذاشتم تنگه آیفون 3جی..!
البته می خواستم گالاکسی بگیرم که گیرم نیومد و یه جورایی عجله ای و اجبار شد..حالا زیاد مهم نیست
از گاجره مشهد گرفتم...مهندسای نرم افزارش گفتن باید 18 تومان دیگه هم بدی واست برنامه بریزیم ولی من ندادم گفتم آقا نمی خوام...چه کاریه!: دی
ولی فکر کنم اشتباه کردم...
نه sms فارسی داره نه کیفیت فیلمبرداریش مطلوبه..!
نسخه 2.1 هم هست..
چه کنم...برم 18 تومان بدم یا خودمم میتونم کارای نرم افزاریشو انجام بدم..؟!
راستی اینو الان میشه تا چه ورژنی ارتقاء داد ؟!کاره خودمه یا اینم باید بدم بیرون؟!
+
کلآ دیزاین گوشی خیلی منو گرفت..واقعآ باهاش حال کردم
mozart هم دیدم ..خیلی طراحی خلاقانه و قشنگی داشت...زیاد تو اندازه با هم فرقی نداشتن فقط اون خشگل تر بود و ویندوز 7 داشت که کمی ریسکه الان بخوای رو ویندوز 7 اطمینان کنی.
Last edited by B.3.S.T; 24-12-2010 at 00:43.
آقا مبارکت باشه . چند گرفتی؟ با گارانتی ؟ منکه هنوز اندرویدی نشدم ولی مطمینم با توجه به مطالب اینجا و یا فروم همسایه هر چی بخوای برای گوشیت پیدا میشه.
گاجره رو میگی؟ مهندس؟ از اونا 1100 هم بخری میخوان روش آنتی ویروس نصب کنن!!![]()
الان رام بر پایه ی gingerbread یا همون 2.3 هم اومده اما باگهای زیادی داره و stable نیست .به نظر من بهترین گزینه استفاده از کاستوم رام های 2.2 هست که بسته به سلیقه ی خودتون و امکانات رام میتونین گزینه های مختلف رو انتخاب کنین.من خودم رام های leedroid و cyanogen رو ترجیح میدم .فارسی ساز هم واسه فرویو میتونین از فارسی ساز مرتضوی توی این لینک استفاده کنین:نه sms فارسی داره نه کیفیت فیلمبرداریش مطلوبه..!
نسخه 2.1 هم هست..
چه کنم...برم 18 تومان بدم یا خودمم میتونم کارای نرم افزاریشو انجام بدم..؟!
راستی اینو الان میشه تا چه ورژنی ارتقاء داد ؟!کاره خودمه یا اینم باید بدم بیرون؟!
به نظر من نیازی نیست گوشی رو بدین بیرون , فقط یکمی وقت بذارین همه ی این کارها رو میتونین خودتون به راحتی انجام بدین, ضمن اینکه بالاخره باید یک بار شروع کنین فلش کردن رو تا ورژن های جدید که میاد هربار مجبور نشین گوشی رو ببرین بیرون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)