البته از این به بعد که هیچ , حتی این اصل در دوربینهای دیجیتال هم صادق هست. مثلا یک دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی و حتی بالاتر کیفیتش پایینتر از یک SLR دوازده مگاپیکسلی هست.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
البته از این به بعد که هیچ , حتی این اصل در دوربینهای دیجیتال هم صادق هست. مثلا یک دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی و حتی بالاتر کیفیتش پایینتر از یک SLR دوازده مگاپیکسلی هست.
Last edited by noisymind; 04-05-2010 at 18:06.
10 دقیقه بررسی Wave
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند جا دیدم تو مشخصات ویو زده بود ام کی وی هم ساپورت می کنه،درسته؟i9000 چه طور؟چون برای آی 9000 ایمیلی که از طرف سامسوگ هاب به من رسید که اینو تایید می کرد.
تبلیغ تلویزیونی s8500 wave :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب صدایی ضبط میکنه !!!!!! ماله آی 8910 16 کیلوهرتز یعنی باید بی خیال ضبط صدای های بلند بشید . ماله نوکیا ها هم معمولا 32 کیلوهرتز . این دیگه واقعا ترکونده . 44.1 !!!!!!!!!!Channel positions : L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
ولی بیت ریتش چرا پایینه ؟ Overall bit rate : 2 169 Kbps : برای آی 8910 حداکثر 9500 هم میره !!
ما که یه عمره داریم به اینو اون میگیم این مسئله رو . همه کیفیت رو به مگاپیکسل میسنجند که واقعا اشتباست . مگاپیکسل فقط سایز عکس برداری و برای زوم بیشتر روی عکس کاربرد داره . این مثله همون فیلم برداری با فریم ریت بالا میمونه که مثلا یه دوربین با 10000 فریم در ثانیه و یکی با 30 فریم . شما در موقع دیدن فیلم تاثیری نمیبینید ولی موقع اسلو موشن کردن متوجه میشید که کدوم بهتر کار میکنه . مگاپیکسل هم موقع زوم کردن روی عکس معلوم میکنه که کدوم بهتره و گرنه در حالت عادی 3 مگاپیکسل با 12 فرقی نداره .البته از این به بعد که هیچ , حتی این اصل در دوربینهای دیجیتال هم صادق هست. مثلا یک دوربین کامپکت 14 مگاپیکسلی و حتی بالاتر کیفیتش پایینتر از یک SLR دوازده مگاپیکسلی هست
مسخره ترین حرفی رو هم که از همه میشنونم اینه که از من سوال میکنن آیا گوشیت 8 مگاپیکسلیه واقعیه !!!!!! که من تو دلم یه لب خندی میزنم و میگن آره ...
Last edited by mahyarSAMSUNG; 07-05-2010 at 11:55.
گل گفتی!مسخره ترین حرفی رو هم که از همه میشنونم اینه که از من سوال میکنن آیا گوشیت 8 مگاپیکسلیه واقعیه !!!!!! که من تو دلم یه لب خندی میزنم و میگن آره ...اینو از من هم خیلی پرسیدن!!!!
راستی در مورد صدا٬ یه چیزی برام عجیبه٬ الان من با برنامه GSpot ماله ویو و N86 رو گرفتم نتیجه این بود:
Wave:
N86:mp4a: MPEG-4 AAC LC
48000Hz 64 kb/s , mono (1/0)
خوب این یعنی ماله N86 بهتره؟!؟!؟ ماله N95 هم همین بود....mp4a: MPEG-4 AAC LC
48000Hz 96 kb/s , mono (1/0)
Last edited by Michael Ropy; 07-05-2010 at 12:40.
غیر ممکن بیتریتش اینقد باشه،چون نمونه های قبلیش 14.5 Mb/s بود.
چرا تو دی جی کالا کلا هیچ اثری از این گوشی نیست؟ حتی معرفیش هم نکرده که دلمون خوش باشه بعدا جلو اسمش به جای به زودی بزنه موجود!!
سلام .
فعلا SDK جهانیش ریلیز شده .
راستی سوتی GSMArena رو دیدینتو مشخصات گوشی زده Availaible و بعد تو اخبارش میزنه آخر ماه ریلیز میشه !
![]()
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)