سلام.
به نظر من هر بازی جذابیت خاص خودش رو داره.
این که بگی کدوم بهتره خودش یه بحث مفصلی داره.
من که کلا از سری بازی های Warriors خوشم میاد. (همشون باحاله)
![]()
سلام.
به نظر من هر بازی جذابیت خاص خودش رو داره.
این که بگی کدوم بهتره خودش یه بحث مفصلی داره.
من که کلا از سری بازی های Warriors خوشم میاد. (همشون باحاله)
![]()
همه رو باز کردم به غیر از Zhen Ji ! خودش گفته باید اون 6 تا Sorcerer ها و Cao Pi جعلی رو بکشی ولی من هر کاری میکنم Cao Pi نمیاد که نمیاد!!! میشه یه راهنمایی بکنید؟
سلام.
طریقه آزاد کردن Zhen Ji تو بازی Warriors Orochi:
مرحله: گروه Wei و مرحله 6x
برای آزاد کردن Zhen Ji باید یک افسر قدرتمند مثل تاداکاتسو رو انتخاب کنین. چون توی این مرحله باید سریع عمل کنید. (مهم نیست چه کسی رو انتخاب میکنید).
کمی که از زمان بازی گذشت و سربازان و افسران رو کشتید Kotaro تعداد 6 Sorcerer (جادوگر) به 6 مکان مختلف می فرستد.
شما باید به این 6 مکان رفته و خودتان جادوگران رو بکشید.
توجه*: نباید اجازه بدین که افسران دیگر جادوگران رو بکشند. و فقط شما باید اونها رو بکشید.
سپس Cao Pi جعلی آمده و به Zhen Ji حمله میکند. قبل از کشتن او باید تمامی Sorcerer ها رو کشته باشین. سپس Cao Pi رو بکشین.
اینجا باید سریع عمل کنید و پس از کشتن Cao Pi سریعا Kotaro و بقیه افسران رو بکشید و در آخر هم Dong Zhuo رو شکست بدین.
![]()
Last edited by SH-Extreme Gamer; 30-07-2011 at 00:09.
میشه آموزش باز کردن سلاح چهارم تمام کاراکتر ها رو بزارید؟
سلام.
سلاح چهارم همه یکم برام سخت میشه. چون به زبان انگلیسی هست.
سعی میکنم تا اونجایی که بتونم کمک کنم.
از مهم ها اول بگین. اسلحه چهارم کی رو میخواین؟
![]()
خب فعلا اگه Lu Bu , Tadakatsu Honda , Orochi رو بزارین عالی میشه.
سلام.
ببینم!!!!!!
نکنه منظورت بازی Warriors Orochi هست؟
اگه منظورت کاراکترهای Warriors Orochi هست میتونی اسلحه چهارم تمامی شخصیت ها رو توی حالت Hard یا Chaos در مراحل آخر بازی بدست بیاری.
ولی اگه منظورت Samurai Warriors 2 هست وضع فرق میکنه و بدست آوردنش سخت هست.
حالا منظورت کدومه؟
![]()
منظورم Warriors Orochi هست ولی مرحله ی Hard یا Chaos خیلی سخته حتی سربازای معمولی هم اگه دو یا سه ضربه بهت بزنن کارت تمومه چه برسه به باس هاش!!! راهی چیزی نیست بشه راحت تر بدستش آورد؟ (تازه اون کاراکترهایی که باهاشون میرن همه لولشون 99 هست).
سلام.
پس در این صورت راهی جز استفاده از ترینر نداری. میتونی از اینجا دانلود کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان من این بازی Samurai warriors2 رو تو اون قسمت ساختمون که کلی طبقه داره رو به گفته ی شما با تاداکاتسو فتم و حتی تا طبقه ی 85 هم رفتم درصورتی که شما میگفتین تو طبقه ی 71و76 میتونیم سه تا اسب ماکسیمم و کوجیرو و کتسوییه رو به دست بیاریم اما به دست نمیان لطفا یه راهنمایی کامل کنید در ضمن من موقع انتخاب و شروع بازی گزینهی 52f رو میزنم و ازدو نوع ترینر هم استفاده میکنم یکی ازترینر ها فقط خون و موسو رو بینهایت میکنه و اون یکی ترینر هم تقریبا همه چیز بازیرو -- میکنه حتی اجازه نمیده دشمنا روی زمین راه برن و اونارو فریز میکنه تا در جا بدوند.
کمکم کنید خواهش میکنم هم در این مورد و هم در مورد گرفتن سلاح چهارم تمام شخصیت ها ممنون میشم اگه کمکم کنید
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)