سلام دوستان
من آخرین کرک بازیو میخواستم
خیلی ممنون
سلام دوستان
من آخرین کرک بازیو میخواستم
خیلی ممنون
من این بازی رو از اینترنت گرفتم ولی وقتی می خوام تو درایو مجازی بذارم اجراش نمی کنه. با هزار تا نرم افزار امتحان کردم همشون error میدن. با اینکiفایل هایی که دانلود کردم rar بودن و وقتی exteract کردم هیچ مشکلی نداشتن. باید چه کار کنم؟؟؟؟ کمک کنین.
نرم افزار هایی که امتحان کردم: nero,ultriso,demon tools,fantom,alchohol,isobuster,virtual cd
سلام بچه ها
من سیو های بازی فرار از زندان رو می خوام
تو یه مرحلش گیر کردم
لطفا اگه کسی داره بهم سریع کمک کنه![]()
سلام
بچه ها من سیو این بازیرو می خوام
کسی داره لطفا ؟
تنها نرم افزاری که فایل را باز میکنه اخرین ورژنdemon tools هست وبا ورژن های قبل باز نمیشه
با این ورژن باز میشهDAEMON Tools 4.35.5
خواهشآ تشکر یادتون نره.
راهنمای قدم به قدم بازی فرار از زندان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 5مگابایت زبان اینگلیسی می باشد
خواهشآ تشکر یادتون نره.![]()
من خودم سیو های فرار از زندان رو پیدا کردم ، فقط نمی دونم کجا باید کپی کنم.
کسی می دونه ؟
میگم بروبچ ، من تازه وسطای فصل یک فیلم هستم.دارم بازی رو ولی می ترسم اگه بازی کنم داستان لو بره.این طوری هست یا نه؟
دوستان اونجا که تو بازی یه کار گرد داه کار می کنه بعد یه پلیس میاد جلوش یه چیزی می گه میره بعد ما یواشکی میریم 2 تا دوربین هست اونجا 2 تا دوربین از کار میندازم بعد یه در هست که قفله به آشپزخونه در باز می کنم توی مپ نگاه می کنم باید از بی ن افرادی که اونجا عبور کنم ولی هیچ راهی نداره هی کار می کنم نمی شه (چپتر 2) همون جای که یه مرد آشپزه هی راه می ره می اد وایمسه جلوی اون یخپال دیواری بعد باز می ره بقیه هم سر کارن 2 نفر هم دارن با هم صحبت می کنن
با ید چیکار کرد؟
آره اگه بازی کنی داستان فیلم لو میره.به نظرم فصل 1 و تموم کن بعد بازیو انجام بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)