احسان جان اگه هستی جواب بده
من برای آنلاک 425 احتیاج به کولر دارم یا فن اورجینال خودش کافیه؟؟؟
احسان جان اگه هستی جواب بده
من برای آنلاک 425 احتیاج به کولر دارم یا فن اورجینال خودش کافیه؟؟؟
اگر اورکلاکش نکنی کافی هست یعنی در همون فرکانس 2.7 باید اجرا کنی
ولی اگر مثل بقیه دوستان می خوای تا حدود 3.5 اورکلاکش کنی(البته بعد از آنلاک کردن) تا از فنوم ها هم قویتر بشه باید حتما یک خنک کننده بهتر براش بگیری
باز هم تاکید می کنم که حتما استپینگ پردازنده بصورت XXCXX باشه یعنی حتما حرف سوم C باشه در غیر اینصورت چیزی برای آنلاک کردن نداره
دوست عزیز برای آنلاک یه هسته فکر نکنم به کولر نیاز باشه منم آنلاک کردم و تاثیری تو دما سی پی یوم نداشت در ضمن برای اینکه بینی کدوم بایوس رو باید استفاده کنی پست 1 رو یه دیدی بزن اگه نبود من اون مطلبو از سایت OVERCLOCK.NET نوشتم میتونی یه سر هم به این سایت بزنی![]()
سلام احسان جان
خوب حالا cpu همونجوری گرفتم الان برای آنلاک هسته چهارم و کش سوم باید چی کار
کنم ؟؟؟؟ کدوم گزینه باید برم؟؟؟
مشخصات مادربرد چی هست؟
شما نسخه بایاس مربوطه را آپدیت می کنی و بعد در تنظیمات بایاس گزینه ACC یا همون ADVANCE CLOCK CALIBRATION را می ذاری روی AUTO
احسان جان یه 770 بایوستار دارم با یه 785 اسزراک هر 2تاشون ddr3 هستند
به محض اینکهACC میزام روی auto سیستم دیگه روشن نمیشه
همین مشکل با 790xe3 بایوستارم دارم
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
ولی با ma780 giga یا 770 msi عین هلو انلاک میکنه
Last edited by amin_caragt2; 25-04-2010 at 14:41.
متاسفانه این دو تا برد را من نسخه بایاسش را ندارم
باید یک گشتی توی اینتر نت بزنید و ببینید با چه نسخه ای میکروکد ACC فعال میشه و همون نسخه را آپدیت کنید یا بشینید سر فرصت از اول تا آخرین نسخه بایاس را نصب کنید و امتحان کنید
این تاپیک پست 2 هم یکم قدیمی شده و باید در هفته جاری لیست سایر مادربردها را به اون اضافه کنم تا مشکلی برای دوستان پیش نیاد
احسان جان بعدش چی کار کنم .....
از کجا بفهمم که هسته و کشش آزاد شده ؟؟؟
دوست عزیز تو سایتOVERCLOCK .NET همه ی بایوسا رو گفته یه سری به اونجا بزنبعد با نرم افزار CPU-Z مشخص میشه که آنلاک شده یا نه
احسان جان
من میخوام از شیراز رد شم یک آدرس از مرکز خرید قطعات کامپیوتر بهم بده
میخوام گرافیک بخرم
قیمت 4770 و 240GT رو با مشخصات و برندش محبت کن بهم بده...ممنون
Last edited by lvl573; 26-04-2010 at 12:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)