دوست عزیز منظورتون چیه که مسخره بود ؟
باید درگ کنید دیگه!
لینک جدید رو هم به زودی میزارم!
باید درگ کنید دیگه!
لینک جدید رو هم به زودی میزارم!
ببین هومن خان من ، موضوعات مربوط به اپل رو اینطوری طبقه بندی کردم ، هر سئوالی داشتی ، تو تاپیک مربوطه مطرح کن ، خودم شخصا جوابتو میدم!!!!!
نصب ویندوز (XP یا Vista یا se7en) بر روی کلیه ی سیستم های اپل :
نحوه ی فعالسازی " خواندن / نوشتن فرمت NTFS " ، در اسنو لئوپارد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
◄◄ Apple Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از افروم زیر هم ، می تونی آخرین ورژن کرک شده ی نرم افزار های مک رو دانلود کنی :
راستی ، اگر تعداد پست هات رو بالا ببری ، به زودی شما هم به گروه اضافه میشی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته برای بچه های "پرند" امکانات ویژه داریم!
آپدیت Combo کامل کامله!
اما درباره ی شما باید خدمتتون عرض کنم که :
شما اول باید 10.6.2 رو نصب کنید ، بعد 10.6.3 !
کسی از دوستان فیلترشکنی نداره که فیس بوک رو باز کنه؟
تا به حال هم من هرکدوم از لینک های فوتوشاپ رو دانلود کردم مشکل داشته!لطفآ لینک سایمش رو بذارین٬ممنون
با سلام به شما دوست عزیز ،
در این مورد باید خدمتتون عرض کنم که ، شما باید از U-l-t-r-a- - S-u-r-f در ویندوز استفاده کنید! چون فقط این فیس بوک رو باز میکنه!
چون سایت خودش ف-ی-ل-ت-ر-ه ، براتون رو چند تا سرور آپ کردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید ، بهترین راه اینه که تو سایت Adobe عضو شید بعد با لینک مستقیم از سرور خودشون بصورت Trail دانلود کنید!تا به حال هم من هرکدوم از لینک های فوتوشاپ رو دانلود کردم مشکل داشته!لطفآ لینک سایمش رو بذارین٬ممنون
دانلود که کردین به من پیغام خصوصی بدین تا سریالش رو بهتون بدم!
ممنون از جوابتون
من دنبال یه دانلود منیجر میگرد که اتوماتیک از فایرفاکس مستقیم دانلود کنه .
از Folx استفاده کنید :
من هارد اکسترنالمو که وصل میکنم بعضی وقتا سریع بالا میاد و میشناسه ولی بعضی وقتا نیم ساعت یا کمتر طول میکشه تا هارد بالا بیاد مشکل کجاست ؟؟؟![]()
داداش تو این فوروم نمیشه رجیستر کرد
سریال betterzip رو میخواستم
ممنون.
سلام امید
اگر با روش فوق یک پارتیشن برای خودم درست کنم این پارتیشن قابلیت read & Write رو هم برای ویندوز و هم برای مک خواهد داشت؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)