تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 500 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان
    1- يك مورد در رابطه با macbook pro ذهنمو مشغول كرده.بالاخره نفهميديم تو تايپ فارسي چقدر ممكنه مشكل ايجاد بشه؟
    به نام خدا

با سلام به شما دوست عزیز ،

هیچ مشکلی نداره! سیستم عامل snow leopard به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکنه!

اگر منظورتون جای حروف هست ، که مشکلی نیست ، میشه درستش کرد!

اگر کسی هم مشکل داشت ، بگید من براش توضیح میدم! چه کار کنه که جای حروف درست شه!

2- اين ويندوز كرك شده اي كه روي مك بوك ميريزيم مشكلي ايجاد نميشه؟(مثلا mac غير اوريجينال 40 درصد از كارآييش كم ميشه.در مورد ويندوز چطور؟(تا حالا به اين فكر نكرده بودم كه چه قدر از كارآيي ويندوز از بين ميره)
    نه ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه!

ببین نصب مک بروی PC غیر قانونی ست! اصلا مک اورجینال که جز بروی سیستم های اپل بروی PC نصب نمیشه!

یرای همین ه، که گروههایی (مثل ideneb ، ipc ، iaktos و...) اومدند و مک رو بهقول خودشون -- کردند! و تونستند رو PC نصب کنند! در صورتی که به نظر من این مکینتاش نیست! بلکه هکینتاش ه!! پس اصلا قابلیت های مک رو نداره!

سیاست های شرکت اپل و یا بهتر بگم شخص استیو جابز ، کاملا انحصار طلبانه ست و اجازه ی نصب مک روی PC رو به هیچ عنوان نمیدند! همانطور که iphone os که به نوعی مک 10.4 ه ، فقط روی آیفون جواب میده!

اما نصب ویندوز در کنار مکینتاش ، کاملا قانونی ه! و یکی از قابلیت های Mac OS X ه! پس جای هیچ مشکلی نیست!
    از این بگذریم ، شما هر وقت نخواستی ، به راحتی پاک کردن یک نرم افزار در ویندوز می تونید ویندوز رو توسط مک حذف کنید!

3- در سايتي به يك مطلبي برخوردم.از نظر اين دوست گراميمون اين لپ تاپ به درد من مهندس نميخوره.اصولا يا بايد پولم از پارو بالا بره يا گرافيستي چيزي باشم كه برم سراغ مك! نظر علماي سايت چيه؟
    خیلی برای این افراد متاسفم ، چون خودشون رژیم دارند! و این رژیم رو به همه می خوان القا کنند! اینها پیشی اند! توجه نکنید!

مک برای کار های گرافیکی عالیه ، اما دلیل نمیشه که تو کار های دیگه کم بیاره ، من خودم با نصب ویندوز 7 در کنار مک ، با ویژوال استودیو ، برنامه نویسی میکنم و با مک بقیه کار ها !

تو این 5 سالی که با مک و سیستم های اپل کار کردم ، یه چیز ی رو به طور تجربی متوجه شدم اونم اینه که ، محصولات اپل هیچ وقت کم نمیارند!

مثلا همین آیفون ، به من میگفتند "امید برای چی اینقدر پول گوشی ای میدی که حتی بلوتوث نداره؟؟"

شاید تا امروز ، هر کی با آیفون من کار کرده باشه میفهمه که آیفون هیچ وقت کم نمیاره و به راحتی با iBluenova مشکل بلوتوث هم نداره!

اول از همه تکلیف خیلی ها رو باید روشن کنم که بهترین نوع لپ تاپ مک هست که بر خلاف تصور خیلی ها در ایران که اونو اصلن به درد بخور نمیدونن , بسیار زیبا , بسیار با کیفیت , بسیار با قدرت و در عین حال گرون قیمت هست و جزو کامپیوترهای لوکس در جهان به شمار میره . ولی چه کسانی نیازمند خرید کامپیوترهای مک هستن ؟
    خیلی خلاصه افرادی که کار تخصصی اونها گرافیک و عکاسی و تدوین فیلم و چاپ پوستر و تبلیغات و .. هست و با نرم افزارهای اختصاصی مثل فتوشاپ کار میکنن , انتخاب اول و آخرشون مک هست . مک بالاترین پرفرمانس رو بر روی برنامه های گرافیکی داره سوای اینکه میشه حتا ویندوز رو هم در کنار مک داشت و از هر دوی اونها استفاده کرد . بجز اینها کیفیت بسیار بالای لپ تاپ های مک و زیبایی و ظرافت و سادگی کار با اونها هر کسی رو وسوسه میکنه به خرید یک مک بوک یا مک بوک پروی جذاب ! تنها مانعی که وجود داره این هست که اگه شما از نرم افزارهای مخصوص ویندوز استفاده اختصاصی میکنین و چنین نرم افزارهایی برای مک وجود ندارن و همینطور در کشوری مثل ایران هستین که از هر 20 نفر 30 نفر با مک آشنایی نداره (!) بهتر هست که دور مک رو خط بکشین مگه اینکه حرفه تخصصی شما مربوط به گرافیک باشه یا پولتون از پارو بالا بره ! برای نمونه تایپ فارسی در مک هنوز کمی با اشکال همراهه و یا کسانیکه بطور حرفه ای با برنامه Word Office کار میکنن نمیتونن روی مک از قابلیت های اون استفاده کنن برای زبان فارسی و برنامه های جانبی ای هم که برای فارسی نویسی ارائه شده همچنان بدون اشکال نیستن ! و یا اگر اهل موسیقی باشین , باید با برنامه ناهنجار iTune کنار بیایین !! ولی اینها هم مانع نمیشن که از قابلیت های حرفه ای مک به سادگی رد بشیم .. درسته که میشه روی مک ویندوز هم نصب کرد و ازش بطور عادی استفاده کرد ولی مشکل اینه که وقتی برنامه های سنگین رو روی ویندوزی که روی مک نصب شده اجرا میکنیم , با حرارت زیادی روبرو میشیم که حرارت بالا و کند شدن سیستم یعنی کم شدن عمر یک لپ تاپ !!! در ضمن ذکر این نکته هم لازمه که بدونین مک در خاورمیانه هیچ نماینده رسمی واقعی نداره و قیمتش در ایران از تمام دنیا گرون تر هست و در ضمن وسایل جانبی گرون قیمتی هم داره و برنامه های موجود برای مک به زیادی ویندوز نیست به همین خاطر تنها افرادی که کارشون بطور تخصصی گرافیک و رشته های مرتبط به اون هست حذب مک میشن !!!

لينك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ببخشید ها ، ولی این حرفها چرت و پرت محض ه!

90% نرم افزار های ویندوز ورژن مک دارند ، اونهایی هم که ندارند مشکلی نیست ، اگر هم نخواستید با بوت کمپ ویندوز بریزید ، خب مجازی می ریزید ، اینطوری در محیط مک نرم افزار های ویندوز رو اجرا میکنید!

4 - اين لپ تاپ هاي سوني كه با corei7,5,3 جديدا به ليست قيمت نقش اضافه شدن خيلي اغواكننده هستن.(امكانات بيشتر.رزولوشن بهتر و قيمتهاي معقولانه تر) چيكار كنيم با اينا؟با كلي زحمت فكر سوني رو گذاشته بودم كنار و روي مك بوك متمركز شده بودم .مك بوك هاي با corei از جولاي وارد بازارميشن.ولي من كه پردازش هاي سنگين در اون حد انجام نميدم كه دلمو براي core i ها خوش كنم.شما نظرتون چيه؟
    ميدونم كه apple يه چيز ديگست.ولي چيكاركنيم كه عقل بعضي مواقع بر خلاف احساس عمل ميكنه.
    پشاپيش سپاسگزارم.مخصوصا از جناب microsoft 24 كه با سعه صدر زحمات فراواني در اين تاپيك ميكشن.

ببینید ، منم اول در مورد پردازنده های جدید اینتل مثل شما فکر می کردم !

اما شما یه نکته رو فراموش کردین!

اونم اینه که پردازنده ی Core i7 الان تو بازار گرونترین پردازنده ست!

پس چه جوریه لپ تاب های سری F سونی ، اینقدر ارزونند!

جواب خیلی ساده ست ، هر دو Core i7 اند اما این کجا و آن کجا !!!!!!!

Core i7 ی که رو لپ تاب های موجود تو بازار ه ، حتی قدرت Core 2 Duo رو ندارند!!!!

اگر برتون عجیبه! می تونید یکم تحقیق کنید!

من با سری F کار کردم! و به این نتیجه رسیدم که مثل همیشه بازار داره رو تبلیغات می چرخه!

__________________________________________________ _______________

خب این فقط سئوال شما نیست ، برای مثال دوست خوبم علیرضا خان هم قبل از شما با پیغا خصوصی پرسیده بود!

پاسخ من صریح و واضح ه! ببینید!

نقل قول نوشته شده توسط Microsoft24
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا
    سلام امید جان
    روز و شبت خوش

حالت خوبه دوست من ؟

الان پست شما رو همین دور و بر ها دیدم که نوشته بودید تغییری تا جولای درکار نیست و صبر کردن بی فایده است.
    واقعاً قرار نیست تا جوولای سری جدید مک بوک معرفی بشه ؟
    چون من اردیبهشت امسال بودجه ام برای خرید یه MB986LL/A کامل میشه و اگه بدونم تو جولای قراره سری جدید معرفی بشه می تونم چند ماه صبر کنم.
    ولی اگه واقعاً قرار نیست ، همین اردیبهشت می خرم. چون باید بخرم چراکه هم نیاز به یه لپ تاپ دارم هم دیوونه ی مک بوک پرو ام.

حالا جریان چیه ؟؟
    ببین ، جولای (خرداد) امکان آپگرید مک بوک پرو وجود داره! اما قرار نیست دیزانش عوض بشه و یا...! فقط آپگرید!

و به احتمال زیاد استفاده از پردازنده های جدید اینتل!

اما یک نکته رو فراموش نکنید ،

پردازنده های جدید اینتل (Core i7 و Core i5 و Core i3) که الان کلی تبلیغات براش میشه ، همچین آش دهنسوزی نیستند!

مثلا پردازنده ی Core i7 ی که رو لپ تاب قرار میگیره! با اونی که رو دسکتاپ ه ، از زمین تا آسمون فرق میکنه!

چون دمای زیادی تولید میکنه! و امکان خنک سازی آن با سیستم خنک کننده ی لپتاب وجود ندارد!

پس ، MB986LL/A که از پر دازنده ی Core 2 Duo با هسته ی سری T به مراتب از Core i7 ، Core i5 ، Core i3 بهتره!

اینو منم باورم نمیشد! تا اینکه این پردازنده رو لپتاب تست کردم!

از نظر رم و گرافیکم هم ، شک دارم آپگرید شه! چون ماژوال 8گیگ رم مک بوک پرو 800$ میاره رو قیمت!

به نظر من ، ریسک شو بپذیر!(همیشه بزگترین ریسک ، نکردن ریسکه!)

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

به نام خدا

با سلام به شما دوست عزیز ،

هیچ مشکلی نداره! سیستم عامل snow leopard به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکنه!

اگر منظورتون جای حروف هست ، که مشکلی نیست ، میشه درستش کرد!

اگر کسی هم مشکل داشت ، بگید من براش توضیح میدم! چه کار کنه که جای حروف درست شه!

نه ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه!

ببین نصب مک بروی PC غیر قانونی ست! اصلا مک اورجینال که جز بروی سیستم های اپل بروی PC نصب نمیشه!

یرای همین ه، که گروههایی (مثل ideneb ، ipc ، iaktos و...) اومدند و مک رو بهقول خودشون -- کردند! و تونستند رو PC نصب کنند! در صورتی که به نظر من این مکینتاش نیست! بلکه هکینتاش ه!! پس اصلا قابلیت های مک رو نداره!

سیاست های شرکت اپل و یا بهتر بگم شخص استیو جابز ، کاملا انحصار طلبانه ست و اجازه ی نصب مک روی PC رو به هیچ عنوان نمیدند! همانطور که iphone os که به نوعی مک 10.4 ه ، فقط روی آیفون جواب میده!

اما نصب ویندوز در کنار مکینتاش ، کاملا قانونی ه! و یکی از قابلیت های Mac OS X ه! پس جای هیچ مشکلی نیست!
    از این بگذریم ، شما هر وقت نخواستی ، به راحتی پاک کردن یک نرم افزار در ویندوز می تونید ویندوز رو توسط مک حذف کنید!

خیلی برای این افراد متاسفم ، چون خودشون رژیم دارند! و این رژیم رو به همه می خوان القا کنند! اینها پیشی اند! توجه نکنید!

مک برای کار های گرافیکی عالیه ، اما دلیل نمیشه که تو کار های دیگه کم بیاره ، من خودم با نصب ویندوز 7 در کنار مک ، با ویژوال استودیو ، برنامه نویسی میکنم و با مک بقیه کار ها !

تو این 5 سالی که با مک و سیستم های اپل کار کردم ، یه چیز ی رو به طور تجربی متوجه شدم اونم اینه که ، محصولات اپل هیچ وقت کم نمیارند!

مثلا همین آیفون ، به من میگفتند "امید برای چی اینقدر پول گوشی ای میدی که حتی بلوتوث نداره؟؟"

شاید تا امروز ، هر کی با آیفون من کار کرده باشه میفهمه که آیفون هیچ وقت کم نمیاره و به راحتی با iBluenova مشکل بلوتوث هم نداره!

خیلی ببخشید ها ، ولی این حرفها چرت و پرت محض ه!

90% نرم افزار های ویندوز ورژن مک دارند ، اونهایی هم که ندارند مشکلی نیست ، اگر هم نخواستید با بوت کمپ ویندوز بریزید ، خب مجازی می ریزید ، اینطوری در محیط مک نرم افزار های ویندوز رو اجرا میکنید!

ببینید ، منم اول در مورد پردازنده های جدید اینتل مثل شما فکر می کردم !

اما شما یه نکته رو فراموش کردین!

اونم اینه که پردازنده ی Core i7 الان تو بازار گرونترین پردازنده ست!

پس چه جوریه لپ تاب های سری F سونی ، اینقدر ارزونند!

جواب خیلی ساده ست ، هر دو Core i7 اند اما این کجا و آن کجا !!!!!!!

Core i7 ی که رو لپ تاب های موجود تو بازار ه ، حتی قدرت Core 2 Duo رو ندارند!!!!

اگر برتون عجیبه! می تونید یکم تحقیق کنید!

من با سری F کار کردم! و به این نتیجه رسیدم که مثل همیشه بازار داره رو تبلیغات می چرخه!

__________________________________________________ _______________

خب این فقط سئوال شما نیست ، برای مثال دوست خوبم علیرضا خان هم قبل از شما با پیغا خصوصی پرسیده بود!

پاسخ من صریح و واضح ه! ببینید!
    منظورت اینه core i7 اپل فرق میکنه با sony یعنی قوی تره؟
    و اینکه i5 , i7 واسه اپل قیمتش چنده؟ و کی میاد؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

نه ! منظور امید جان این بود که CPU هایی که در حال حاظر در مک بوک پرو ها استفاده میشه (و از هسته ی سری T هستند) قوی تر از i3, i5 و i7 هستند !

5. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون از تاپیک پربارتون و معرفی بسیار خوب و دقیق لپ تاپهای اپل

عرض کنم که میخواستم فردا برم برای خرید MC227LL/A و داشتم اطلاعات جمع می کردم که به این تاپیک برخوردم

به نقش زنگ زدم گفت موجود ندارم ولی احتمالا برم حضوری پایتخت با گارانتی یا بدون گارانتی گیر میارم. فقط گارانتی رو برای این میخوام که اگه اتفاقی برای لپ تاپ، LED یا هر چیزیش بیوفته حتی در قبال دریافت پول شرکت گارانتی کننده تعمیراتش رو قبول میکنن

فقط سوالی که از دوستان داشتم این بود که آیا این لیبل آکبندی اپل خیلی رو جعبه واضحه یا نه؟ میشه یه عکسی چیزی از جعبه آکبند بذارید که ما هم موقع خرید دقت کنیم؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

نه ! منظور امید جان این بود که CPU هایی که در حال حاظر در مک بوک پرو ها استفاده میشه (و از هسته ی سری T هستند) قوی تر از i3, i5 و i7 هستند !
    خب الان بهترین لپ تاپ اپل چیه؟؟؟؟؟
    برا اولین باره که میخوام اپل بگیرم ......

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

منم كاملا شرايط عليرضا جان رو دارم . پس با اين صحبت ها صبر كردن هيچ فايده اي نداره !!!!!!!!

راستي آقا اميد در مورد ديزاين مطمئنيد كه تغيير نمي كنه ؟؟؟

ولي به نظر من اپل حتما گرافيكو آپگريد مي كنه

9. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همه
    اینجا می تونین محتوای جعبه ی مک بوک پرو رو ببینید . همچنین یه مقایسه ی ظاهری هم بین سایز های مختلف مک بوک پرو ها هم می تونید داشته باشید.
    ولی اینجا لیبل اپل تو تصویر ها مشخص نیست
    کد:
    رامین جان بستگی به بودجه ی شما داره . بهترین لپ تاپ خوب مسلماً اونیه که بالاترین کانفیگ رو داشته باشه که ارزش هزینه اش رو به نظر من نداره (CPU : 3.06 --- RAM : 8GB 1066 -- Storage : SSD 256 احتمالاً) که فقط رم 8 گیگی 800 هزار تومن خرج بر می داره !

خوب از نظر من بهترین مدل مک بوک پرو ای که می تونه پاسخ نیازهای من رو بده MB986LL/A هست
    مشخصاتش:
    CPU : 2.8GHz
    Memory : 4GB 1066
    Storage : 500GB 5400rpm
    Graphic Card : nVidia 9400M & 9600GT with 256MB dedicated memory
    Display : 15.4" LED
    و بقیه ی چیز میزا که با گارانتی 2،620،000 تومن و بدون گارانتی دورو بر 2،500،000 هست.

مدل 13" مک بوک پرو ها طرفدار بیشتری داره و این به خاطر قیمت مناسبشه.
    شما بررسی کن ببین کدوم مدل با کدوم مشخصات و سایز به دردت می خوره
    موفق باشی

در ضمن CPU مک بوک پرو های 15 و 17 اینچی هسته ی T دارن و 13 اینچیش هسته ی P داره
    هسته ی T بهتره !

11. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

سلام به همه
    اینجا می تونین محتوای جعبه ی مک بوک پرو رو ببینید . همچنین یه مقایسه ی ظاهری هم بین سایز های مختلف مک بوک پرو ها هم می تونید داشته باشید.
    ولی اینجا لیبل اپل تو تصویر ها مشخص نیست
    کد:

رامین جان بستگی به بودجه ی شما داره . بهترین لپ تاپ خوب مسلماً اونیه که بالاترین کانفیگ رو داشته باشه که ارزش هزینه اش رو به نظر من نداره (CPU : 3.06 --- RAM : 8GB 1066 -- Storage : SSD 256 احتمالاً) که فقط رم 8 گیگی 800 هزار تومن خرج بر می داره !

خوب از نظر من بهترین مدل مک بوک پرو ای که می تونه پاسخ نیازهای من رو بده MB986LL/A هست
    مشخصاتش:
    CPU : 2.8GHz
    Memory : 4GB 1066
    Storage : 500GB 5400rpm
    Graphic Card : nVidia 9400M & 9600GT with 256MB dedicated memory
    Display : 15.4" LED
    و بقیه ی چیز میزا که با گارانتی 2،620،000 تومن و بدون گارانتی دورو بر 2،500،000 هست.

مدل 13" مک بوک پرو ها طرفدار بیشتری داره و این به خاطر قیمت مناسبشه.
    شما بررسی کن ببین کدوم مدل با کدوم مشخصات و سایز به دردت می خوره
    موفق باشی

در ضمن CPU مک بوک پرو های 15 و 17 اینچی هسته ی T دارن و 13 اینچیش هسته ی P داره
    هسته ی T بهتره !
    ببخشید منظور منم تو همین قیمتها بود مسلماً هرچی بیشتر پول بدی چیزه خفن تری میگیری
    قیمیتی که من مد نظرمه تا 2500000 حالا یه زره بالاتز اشکال نداره و سایزش هم 15 inch
    پس یعنی این مدلی که شما گفتین از سری i بهتره دیگه؟ بخرمش ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ببینید اپل هنوز سراغ پردازنده های Core i7 ، Core i5 و یا Core i3 نرفته!

اما تا حالا باخودتون فکر کردید ، که چرا :

پردازنده ی Core i7 ی که الان گرونترین پردازنده ی بازار جهانیه! چطوری میشه لپ تابی با این پردازنده اینقدر ارزون باشه!!!!

از طرفی دمای بالای این پردازنده ، چه جوری با یک فن خنک میشه!

خب من بهتون میگم! هر دو با نام Core i7 عرضه شدند اما این کجا و آن کجا!

من نمی خوام ، بیخودی براتون تبلیغات کنم ! اما اگر دوست دارید متفاوت بیندیشید ، برید سراغ اپل!

به کانفیگ فکر نکنید ، فقط متفاوت بیندیشید!

14. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض RE

ببخشید منظور منم تو همین قیمتها بود مسلماً هرچی بیشتر پول بدی چیزه خفن تری میگیری
    قیمیتی که من مد نظرمه تا 2500000 حالا یه زره بالاتز اشکال نداره و سایزش هم 15 inch
    پس یعنی این مدلی که شما گفتین از سری i بهتره دیگه؟ بخرمش ؟
    خب ، به نظر من خرید مک بوک پرو 17" ، شاید منطقی نباشه! اما تو 15" ها MB986LL/A بالاترین کانفیگ رو داره!

زیبایی در کنار اوج قدرت:

Apple MacBook Pro MB986LL/A

Part Number: MB986LL/A
    Processor: Intel® Centrino2 T9600 2.8 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
    Memory (RAM): 4096MB DDR3 SDRAM
    Hard Drive: 500GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
    Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
    Battery: 73-watt-hour lithium-polymer
    Display: 15.4'' WXGA+ LED-backlit Glossy display (1440x900)
    Graphics: NVIDIA GeForce 9600M GT with 512MB DDR3 and NVIDIA GeForce 9400M 256MB DDR3 shared with main memory
    LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
    Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
    Speaker: Built in stereo speakers
    BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
    I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
    Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
    Precision aluminum unibody,SD card slot
    Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
    Weight: 2.49 Kg

قیمت هم 2,550,000 تومن ، با گارانتی الماس پایتخت!

16. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •