به نام خدا
با سلام به شما دوست عزیز ،
هیچ مشکلی نداره! سیستم عامل snow leopard به طور کامل از زبان فارسی پشتیبانی میکنه!
اگر منظورتون جای حروف هست ، که مشکلی نیست ، میشه درستش کرد!
اگر کسی هم مشکل داشت ، بگید من براش توضیح میدم! چه کار کنه که جای حروف درست شه!
نه ، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه!2- اين ويندوز كرك شده اي كه روي مك بوك ميريزيم مشكلي ايجاد نميشه؟(مثلا mac غير اوريجينال 40 درصد از كارآييش كم ميشه.در مورد ويندوز چطور؟(تا حالا به اين فكر نكرده بودم كه چه قدر از كارآيي ويندوز از بين ميره)
ببین نصب مک بروی PC غیر قانونی ست! اصلا مک اورجینال که جز بروی سیستم های اپل بروی PC نصب نمیشه!
یرای همین ه، که گروههایی (مثل ideneb ، ipc ، iaktos و...) اومدند و مک رو بهقول خودشون -- کردند! و تونستند رو PC نصب کنند! در صورتی که به نظر من این مکینتاش نیست! بلکه هکینتاش ه!! پس اصلا قابلیت های مک رو نداره!
سیاست های شرکت اپل و یا بهتر بگم شخص استیو جابز ، کاملا انحصار طلبانه ست و اجازه ی نصب مک روی PC رو به هیچ عنوان نمیدند! همانطور که iphone os که به نوعی مک 10.4 ه ، فقط روی آیفون جواب میده!
اما نصب ویندوز در کنار مکینتاش ، کاملا قانونی ه! و یکی از قابلیت های Mac OS X ه! پس جای هیچ مشکلی نیست!
از این بگذریم ، شما هر وقت نخواستی ، به راحتی پاک کردن یک نرم افزار در ویندوز می تونید ویندوز رو توسط مک حذف کنید!
خیلی برای این افراد متاسفم ، چون خودشون رژیم دارند! و این رژیم رو به همه می خوان القا کنند! اینها پیشی اند! توجه نکنید!3- در سايتي به يك مطلبي برخوردم.از نظر اين دوست گراميمون اين لپ تاپ به درد من مهندس نميخوره.اصولا يا بايد پولم از پارو بالا بره يا گرافيستي چيزي باشم كه برم سراغ مك! نظر علماي سايت چيه؟
مک برای کار های گرافیکی عالیه ، اما دلیل نمیشه که تو کار های دیگه کم بیاره ، من خودم با نصب ویندوز 7 در کنار مک ، با ویژوال استودیو ، برنامه نویسی میکنم و با مک بقیه کار ها !
تو این 5 سالی که با مک و سیستم های اپل کار کردم ، یه چیز ی رو به طور تجربی متوجه شدم اونم اینه که ، محصولات اپل هیچ وقت کم نمیارند!
مثلا همین آیفون ، به من میگفتند "امید برای چی اینقدر پول گوشی ای میدی که حتی بلوتوث نداره؟؟"
شاید تا امروز ، هر کی با آیفون من کار کرده باشه میفهمه که آیفون هیچ وقت کم نمیاره و به راحتی با iBluenova مشکل بلوتوث هم نداره!
خیلی ببخشید ها ، ولی این حرفها چرت و پرت محض ه!اول از همه تکلیف خیلی ها رو باید روشن کنم که بهترین نوع لپ تاپ مک هست که بر خلاف تصور خیلی ها در ایران که اونو اصلن به درد بخور نمیدونن , بسیار زیبا , بسیار با کیفیت , بسیار با قدرت و در عین حال گرون قیمت هست و جزو کامپیوترهای لوکس در جهان به شمار میره . ولی چه کسانی نیازمند خرید کامپیوترهای مک هستن ؟
خیلی خلاصه افرادی که کار تخصصی اونها گرافیک و عکاسی و تدوین فیلم و چاپ پوستر و تبلیغات و .. هست و با نرم افزارهای اختصاصی مثل فتوشاپ کار میکنن , انتخاب اول و آخرشون مک هست . مک بالاترین پرفرمانس رو بر روی برنامه های گرافیکی داره سوای اینکه میشه حتا ویندوز رو هم در کنار مک داشت و از هر دوی اونها استفاده کرد . بجز اینها کیفیت بسیار بالای لپ تاپ های مک و زیبایی و ظرافت و سادگی کار با اونها هر کسی رو وسوسه میکنه به خرید یک مک بوک یا مک بوک پروی جذاب ! تنها مانعی که وجود داره این هست که اگه شما از نرم افزارهای مخصوص ویندوز استفاده اختصاصی میکنین و چنین نرم افزارهایی برای مک وجود ندارن و همینطور در کشوری مثل ایران هستین که از هر 20 نفر 30 نفر با مک آشنایی نداره (!) بهتر هست که دور مک رو خط بکشین مگه اینکه حرفه تخصصی شما مربوط به گرافیک باشه یا پولتون از پارو بالا بره ! برای نمونه تایپ فارسی در مک هنوز کمی با اشکال همراهه و یا کسانیکه بطور حرفه ای با برنامه Word Office کار میکنن نمیتونن روی مک از قابلیت های اون استفاده کنن برای زبان فارسی و برنامه های جانبی ای هم که برای فارسی نویسی ارائه شده همچنان بدون اشکال نیستن ! و یا اگر اهل موسیقی باشین , باید با برنامه ناهنجار iTune کنار بیایین !! ولی اینها هم مانع نمیشن که از قابلیت های حرفه ای مک به سادگی رد بشیم .. درسته که میشه روی مک ویندوز هم نصب کرد و ازش بطور عادی استفاده کرد ولی مشکل اینه که وقتی برنامه های سنگین رو روی ویندوزی که روی مک نصب شده اجرا میکنیم , با حرارت زیادی روبرو میشیم که حرارت بالا و کند شدن سیستم یعنی کم شدن عمر یک لپ تاپ !!! در ضمن ذکر این نکته هم لازمه که بدونین مک در خاورمیانه هیچ نماینده رسمی واقعی نداره و قیمتش در ایران از تمام دنیا گرون تر هست و در ضمن وسایل جانبی گرون قیمتی هم داره و برنامه های موجود برای مک به زیادی ویندوز نیست به همین خاطر تنها افرادی که کارشون بطور تخصصی گرافیک و رشته های مرتبط به اون هست حذب مک میشن !!!
لينك:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
90% نرم افزار های ویندوز ورژن مک دارند ، اونهایی هم که ندارند مشکلی نیست ، اگر هم نخواستید با بوت کمپ ویندوز بریزید ، خب مجازی می ریزید ، اینطوری در محیط مک نرم افزار های ویندوز رو اجرا میکنید!
4 - اين لپ تاپ هاي سوني كه با corei7,5,3 جديدا به ليست قيمت نقش اضافه شدن خيلي اغواكننده هستن.(امكانات بيشتر.رزولوشن بهتر و قيمتهاي معقولانه تر) چيكار كنيم با اينا؟با كلي زحمت فكر سوني رو گذاشته بودم كنار و روي مك بوك متمركز شده بودم .مك بوك هاي با corei از جولاي وارد بازارميشن.ولي من كه پردازش هاي سنگين در اون حد انجام نميدم كه دلمو براي core i ها خوش كنم.شما نظرتون چيه؟
ميدونم كه apple يه چيز ديگست.ولي چيكاركنيم كه عقل بعضي مواقع بر خلاف احساس عمل ميكنه.
پشاپيش سپاسگزارم.مخصوصا از جناب microsoft 24 كه با سعه صدر زحمات فراواني در اين تاپيك ميكشن.
![]()
ببینید ، منم اول در مورد پردازنده های جدید اینتل مثل شما فکر می کردم !
اما شما یه نکته رو فراموش کردین!
اونم اینه که پردازنده ی Core i7 الان تو بازار گرونترین پردازنده ست!
پس چه جوریه لپ تاب های سری F سونی ، اینقدر ارزونند!
جواب خیلی ساده ست ، هر دو Core i7 اند اما این کجا و آن کجا !!!!!!!
Core i7 ی که رو لپ تاب های موجود تو بازار ه ، حتی قدرت Core 2 Duo رو ندارند!!!!
اگر برتون عجیبه! می تونید یکم تحقیق کنید!
من با سری F کار کردم! و به این نتیجه رسیدم که مثل همیشه بازار داره رو تبلیغات می چرخه!
__________________________________________________ _______________
خب این فقط سئوال شما نیست ، برای مثال دوست خوبم علیرضا خان هم قبل از شما با پیغا خصوصی پرسیده بود!
پاسخ من صریح و واضح ه! ببینید!
نوشته شده توسط Microsoft24