تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 34 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 331

نام تاپيک: 2010 FIFA World Cup South Africa

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من بازی رو گرفتم البته برای ایکس باکس 360 بسیار بازی قشنگیه کلی دمو بهش اضافه شده و نام مربی و چهره مربی به بازی اضافه شده البته گیم پلی بازی مثل فیفا 10 است ، یک تغییرات کوچکی هم کرده چیزی که به چشم میاد در ضربات پنالتی هست که زمین تا آسمون عوض شده کاملاً باید در ضربات دقت کرد وگرنه آرزوی یک ملت به باد میره
    بازی رو میتونی هم از جام جهانی اغاز کنی و هم از مرحله مقدماتی در هر قاره مثل ما که 3 تیم در قاره آسیا برداشتیم و راه دراز جام جهانی رو رفتیم ذر طول مسابقات اول برات بازی دوستانه می گذاره بعد مسابقات شروع میشه که میتونی تیمت رو در رنکینگ فیفا بالا ببری وهمینطور یک صفحه اینترنت مجازی میاد که میشه تیمهای قاره دیگر رو ببینی و نحوه صعودشون رو مشاهده کنی
    تیم ملی ایران با بازیکنها و لباس اصلیش هست مربیشم افشین قطبی که دموهایی هست که میتونی اون رو ببینی مثل گل زدن و گل خوردن که افشین خان عکس العمل نشون میده و..........
    روی هم رفته بهترین بازی فوتباله که دیدم و همچنین صدای تماشاچیان و گزارش گر عالیه اگر چیزی به ذهنم اومد بعداً میگم
    این طور که تعریف کردی لازم شد حتما رایت کنم
    راستی از نظر ارائه تلویزیونی تغییر کرده ؟
    منظورم نمایش دوربین ها و inttro و تعداد replay های گل ها و صحنه های مهم هست
    یا نه مثل همون FIFA 10 هست ؟

منو بندی بازی چی ؟
    هنور هونطوریه ؟
    منظورم FONT ها و سایزش هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این طور که تعریف کردی لازم شد حتما رایت کنم
    راستی از نظر ارائه تلویزیونی تغییر کرده ؟
    منظورم نمایش دوربین ها و inttro و تعداد replay های گل ها و صحنه های مهم هست
    یا نه مثل همون FIFA 10 هست ؟

منو بندی بازی چی ؟
    هنور هونطوریه ؟
    منظورم FONT ها و سایزش هست
    ای بابا تو چه دلی داری ها امروز من برای این بازی 5 ساعت داشتم این در و اون در میزدم خب رایت کن ببین چه شاهکاریه
    نمایش دوربین ها تغییر کوچکی کرده ولی دموهاش زیاد شده بعدشم من زیاد اهل ریپلی زدن نیستم
    منوی بازی عوض شده با لگوها ی جام جهانی یک بخشی هم گذاشتن که میتونی خودت کاپیتان تیم کشورت باشی

3. 3 کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم امروز این بازی را برای psp و xbox360 گرفتم ولی فعلا فقط نسخه 360 را بازی کردم .
    گرافیک کمی نسبت به فیفا 10 بهتر شده و کلا بازی حال و هوای جالبی داره . نکته جالب اینجا بود که ایران را انتخاب کردم و رفتم که با ایران به جام جهانی صعود کنم .
    بعد از هر برد سرود ایران پخش میشد و همچنین اسامی بازیکنانی مثل مهدوی کیا ، کرمی ، خلیلی ، آندرانیک و ... را هم گزارشگر میگفتش .

5. 4 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

منم امروز این بازی را برای psp و xbox360 گرفتم ولی فعلا فقط نسخه 360 را بازی کردم .
    گرافیک کمی نسبت به فیفا 10 بهتر شده و کلا بازی حال و هوای جالبی داره . نکته جالب اینجا بود که ایران را انتخاب کردم و رفتم که با ایران به جام جهانی صعود کنم .
    بعد از هر برد سرود ایران پخش میشد و همچنین اسامی بازیکنانی مثل مهدوی کیا ، کرمی ، خلیلی ، آندرانیک و ... را هم گزارشگر میگفتش .
    میگم بازیش به طور رسمی ریلیز شده ؟؟؟

چقدر طول میکشه تا برسه به وطن ؟؟؟

گزارشگرش همون گزارشگر فیفا10 X360 هست ؟؟؟ خیلی از صداش خوشم میاد

دارم میمیرم از انتظار !!!
    Last edited by A.N.A.P; 28-04-2010 at 21:20.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم بازیش به طور رسمی ریلیز شده ؟؟؟

چقدر طول میکشه تا برسه به وطن ؟؟؟
    به طور رسمی دیروز منتشر شد .
    الان دیگه رسیدن بازی به وطن از طول کشیدن گذشته .
    اولین لینک هایی که منتشر بشه 2 ساعت بعدش خیلی ها بازی رو دانلود کردن و نهایتا یک روز بعد هم تمام مغازه ها بازی را آوردن .
    دیگه از طول کشیدن و این حرف ها گشته .

8. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اين هم سايتي براي خريد الكترونيك بازي : 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی میدونه چرا برا PC نیومده ؟ من از 2002 اینو رو PC بازی میکردم. عجب نامردایی هستن

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

13

کسی میدونه چرا برا PC نیومده ؟ من از 2002 اینو رو PC بازی میکردم. عجب نامردایی هستن
    سلام؛

دوست عزیز همونطور که از 2 ماه پیش مشخص شده بود، به دلیل خواسته EA بازی به روی پلتفرم PC منتشر نخواهد شد!

12. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

دیشب بازی رو گرفتم و زیاد وقت نشد بازی کنم... یه دو تا بازی کردم ولی باید بگم بازی واقعا بهتر از فیفا 10 شده... یه سری نکات که تو بازی دیدم رو میگم چون مطمئن هستم وقت نمیشه یه نقد از بازی جمع و جور کرد

گیم پلی بازی تغییرات خوبی داشته مثلا دیگه دروازه بانا زیاد جلو نمیان تو تک به تک ها تا به راحتی چیپ گل بخورن... تو دوتا بازی یه دونه چیپ هم نشد گل بزنم...
    بازی سریعتر هم شده که با اینش زیاد موافق نیستم چون اون حال و هوای واقعیت رو از دست میده تا حدودی.

سیستم جدید پنالتی هم خلاقیت خیلی جالبی بود از سوی سازندگان فیفا.. دیگه اکثر پنالتی ها گل نمیشن بلکه اگه دقت نکنین اکثرشون خراب میشن... مطمئن اگه دفعه اول پنالتی بزنین به سبک این سیستم جدید پنالتی آشنا نباشن ضربه تون خراب میشه.

عمده ترین چیزی که تو بازی به چشم میاد و بهبود پیدا کرده گرافیک هستش... واقعا بازی چشم نواز و زیبا شده... چمن خیلی واقعی تر شده و همچنین نورپردازی بازی.... چهره ها هم واقعی تر به نظر میان

انیمیشن های مربوط به مربیان خیلی جالب وتاثیر گذار هستش... مثلا من بازی اول آلمان رو برداشتم و تیم حریف هم فرانسه بود. قبل شروع بازی وقتی که وارد استادیوم میشین کاملا جو رو حس میکنین... موزیک زیبای بازی و همچنین ودئو های اقبل شروع بازی و باران کاغذ رنگی آدم رو تحت تاثیر قرار میده. همون اول بازی دومینیک و لو اومدم با هم دست دادن و یه خوش و بشی کردن. بازی با پخش سرود ملی هر دو تیم شروع داشت به سمت شروع شدن می رفت. اول بازی یه ضربه زدم خورد به تیرک بعدش لو رو نشون داد که افسوس می خورد... از اون ور یه آفساید داور گرفت که دومینیک بعدش نشون داد که در حال اعتراض بود. همچنین یه سری انیمیش جدید هم به بازی اضافه شده مثه صحنه های اعتراضی بازیکنان نسبت به هم وقتیکه یه پاس رو خراب میکنن.
    تماشا گران هم بهتر و واقعی تر شدن و شما بیشتر اونا رو تو بازی میبینین... مثلا وقتی تیم عقبه شما اونا رو در حال اعتراض با افسوس میبینید..
    صدا گذاری بازی هم واقعا عالی هستش... تشویق ها و موزیک های زیبا و گزارشگری عالی اون حس زنده بودن بازی رو به شما میده و همچنین پخش سرود های تیم های ملی اینا رو کامل میکنه... مثلا وقتی تیم ایران رو برداشتم و با کره بازی کردم و سرود ملی ایران رو پخش شد یاد بازی های مقدماتی جام جهانی افتادم..

بازی بهتر از فیفا 10 بود و به نظر اون موارد نقص و کمبود های فیفا 10 مثه گرافیک بازی رو پوشش دادن و اگه همینطور پیش بره و سازندگان pes فکر به حال بازیشون نکنن مطمئنا سال دیگه فیفا با قدرت خیلی بیشتری جلو میره و در آخر میشه گفت که بهترین بازی فوتبال کنونی همین 2010 FIFA World Cup South Africa هستش. نمره ی کلی من به بازی هم 8.8 هستش!

14. 16 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب gamespot هم به بازی 8.5 داد در مقابل نمره 9 از fifa 10
    که بیشترین ایراداتش رو به بخش Online گرفته

16. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •