دوستان یه مودم وایرلس معرفی کنید که :
1-بشه روش پسورد گذاشت.
2-از دو سه تا دیوار رد بشه و تا حدودا 15 متر جواب بده.
3-بشه بدون روشن بودن pc و فقط با روشن کردن مودم با گوشی استفاده کرد. 4-قیمتش هم تا 40 حداکثر 50 تومن.
تشکر.
دوستان یه مودم وایرلس معرفی کنید که :
1-بشه روش پسورد گذاشت.
2-از دو سه تا دیوار رد بشه و تا حدودا 15 متر جواب بده.
3-بشه بدون روشن بودن pc و فقط با روشن کردن مودم با گوشی استفاده کرد. 4-قیمتش هم تا 40 حداکثر 50 تومن.
تشکر.
Last edited by Rhodes; 11-07-2011 at 21:40.
پیشنهاد من برای بالایی D-LINK DSL-2640U=42000
میشه از tp-link هم مدلی رو بگی؟
تشکر.
TP-LINK TD-W8901G=41000
قیمت کف بازار
سلام
هر دو مودم خوبی اند نسبت به هم تفاوت آنچنانی ندارن که تو کیفیت کار تاثیر بزاره Linksys WAG160N آنتن داخلی و ظاهر زیباتری داره و نرم افزارش هم کاربر پسندتر هست
روی همه مودم های وایرلس امکان گذاشتن پسورد هست
اینکه از دو سه تا دیوار رد بشه بستگی به این داره که فاصله چقدر باشه 15 متر با سه تا دیوار زیاده ،ممکنه آنتن داشته باشید ولی خیلی ضعیف ولی اگر روزنه هایی باشه که امواج رد بشن مشکلی تو این فاصله نیست
بهتر tp link بگیرید چون کیفیت آنتنهاش بسیار خوب هست پیشنهاد من td-w8901g چون اگر به مشکل برخوردی میشه آنتنش رو عوض کنی و یک آنتن 8dbi بزاری
مدل 8101 هم هست ولی قابلیت تعویض آنتن رو نداره
اقا این مودمای ایرانسلو میشه از جاهای دیگه بخریم یا در انحصار خودشه؟
دوستان من يک مودم وايرلس با مارک MSI گرفتم مدل M3490 به قیمت40، کسی اطلاعاتی در موردش داره؟ روش نوشته ADSL2+ و روتر، يک پورت يو اس بی و يک اترنت، کسی ميدونه حدودا چه تعداد کامپيوتر رو با وايرلس همزمان جواب ميدن اينا؟ چطور ميشه تعداد کاربران رو محدود کرد که مثلآ فقط دوتا سيستم بتونن همزمان وصل باشن؟
مورد دیگه اينکه وقتی جستجو کردم برای فریمور جدیدش هرچی گشتم مودمی به اين نام پیدا نکردم که براش فریمور جدید دانلود کنم برای آپدیت!!!
لطفا اگر کسی ميتونه راهنمايی کنه...
Last edited by Faridx; 14-07-2011 at 01:29.
دوستان بی زحمت یه مودم خوب معرفی کنید که بشه بهش هارد اکسترنال وصل کرد و به اشتراک گذاشت (میخوام موزیک و ویدیو رو تو خونه share کنم ) ترجیحاً adsl باشه که همه کارا با یه دستگاه راه بیوفته . ممنون
منظورتون مودمی هست که مستقیم بهش هارد وصل بشه؟دوستان بی زحمت یه مودم خوب معرفی کنید که بشه بهش هارد اکسترنال وصل کرد و به اشتراک گذاشت (میخوام موزیک و ویدیو رو تو خونه share کنم ) ترجیحاً adsl باشه که همه کارا با یه دستگاه راه بیوفته . ممنون
دقیقا دوست عزیز. حالا اگه پرینتر usb هم بشه وصل کرد که دیگه معرکه میشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)