تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 83 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 823

نام تاپيک: سایپا 111

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماشین قابل قبولیه!
    اون طور هم دیگه غیر قابل تحمل نیست!
    واسه رده قیمتی خودش،تکه!

2. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    من امروز 2 تا ثبت نام کردم سفید و نوک مدادی.....
    نمایندگی فرحزادی تهران /نمایندگی خوبی هست....؟؟؟
    البته تحویل 30 روزه که اونطور که مسئولش میگفت نهایتا" 10 روز دیگه خودرو ها رو تحویل میدن....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نوک مدادیش 9100 در اومد؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز 2 تا ثبت نام کردم سفید و نوک مدادی.....
    نمایندگی فرحزادی تهران /نمایندگی خوبی هست....؟؟؟
    البته تحویل 30 روزه که اونطور که مسئولش میگفت نهایتا" 10 روز دیگه خودرو ها رو تحویل میدن....
    سلام دوسته عزیز
    شما واسه رنگ سفیدش چقدر دادی؟
    بهترین رنگش کدومه؟

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

نوک مدادیش 9100 در اومد؟

نه عزیز نوک مدادیش شد 8985000 تومن.....
    سلام دوسته عزیز
    شما واسه رنگ سفیدش چقدر دادی؟
    بهترین رنگش کدومه؟

سفیدش هم شد 8805000 تومن
    رنگ هم یه چیز سلیقه ایه....
    من خودم سفیدش رو میپسندم....
    برای کسب اطلاعات بیشتر میتونی به این روم مراجعه کنی....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جسارت خدمت دوستان نباشه ذکر چند نکته برای خریداران 111 خالی از لطف نیست:
    111 از نظر موتور و شاسی و امکانات رفاهی هیچ فرقی با نسیم یا همون هاچ بک نداره، تنها تفاوت در تزیینات داخلی و چند آپشن بسیار کوچک خلاصه شده که هر طور حساب کنیم ارزش 1.5 میلیون اضافه بها رو نداره.
    مصرف میانگین این ماشین در هر صد کیلومتر 7.5 به بالاست و تا 9 لیتر هم افزایش پیدا می کنه.
    اما نکته بسیار مهم به خصوص برای شهرستانیها:
    لوازم و قطعات این مدل به علت تازه تولید بودن در قسمتهایی که با پراید معمولی متفاوته بسیار کمیابه و در صورت موجود بودن بسیار گرانتر.
    پس بین اپسیلون تنوع و این همه هزینه حالا هر کدام رو که مایلید انتخاب کنید!

8. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

البته هاچ بک هم این اواخر 8200 بود. با حساب ای بی اس شاید هم خیلی بد نباشه اما به هر حال پراید هست و همون بدنه ی ضعیف که به نظر من مهمترین چیزه. پس اگه خرید نقدی باشه به نظر من هم ارزش نداره در واقع به نظر خود سایپا هم نمی ارزه برا همین این همه شرایط پیش فروش متنوع داره.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جسارت خدمت دوستان نباشه ذکر چند نکته برای خریداران 111 خالی از لطف نیست:
    111 از نظر موتور و شاسی و امکانات رفاهی هیچ فرقی با نسیم یا همون هاچ بک نداره، تنها تفاوت در تزیینات داخلی و چند آپشن بسیار کوچک خلاصه شده که هر طور حساب کنیم ارزش 1.5 میلیون اضافه بها رو نداره.
    مصرف میانگین این ماشین در هر صد کیلومتر 7.5 به بالاست و تا 9 لیتر هم افزایش پیدا می کنه.
    اما نکته بسیار مهم به خصوص برای شهرستانیها:
    لوازم و قطعات این مدل به علت تازه تولید بودن در قسمتهایی که با پراید معمولی متفاوته بسیار کمیابه و در صورت موجود بودن بسیار گرانتر.
    پس بین اپسیلون تنوع و این همه هزینه حالا هر کدام رو که مایلید انتخاب کنید!

دوست عزیز هنوز ماشین نگرفتیم فکر قطعات؟
    الان ماشین یک سال و نیم گارانتی داره و تو این مدت همه چیزش رو سایپا عوض میکنه.
    و بعد از اون هم اولا که قطعاتش میاد و ثانیا که هر مشکلی پیش اومد حتی بدون گارانتی با صرف هزینه از خود سایپا میشه تهیه کرد.

در ضمن لذتی که با صندلی ریو میبریم فکر میکنم به عیباش ارزش داشته باشه.
    داشبوردشم که قشنگ شده.
    در مورد مصرف هم روی شیشه ماشین زده صدی 6.89 ! حالا این 9 رو از کجا آوردین من نمیدونم! یعنی اندازه ی سمند...
    شما ترمز ABS رو آپشن کوچیک حساب میکنین؟

آخرش هم من نمیدونم چرا خیلی از آدما تهیه قطعه برای ماشین جزو ملاک هاشون برای انتخاب هست. شایدم من اشتباه میکنم.
    به هر حال موفق باشین.

11. 2 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اتفاقا فکر کنم اصلا رنگ سفید بهش نمیاد,, اما بر عکس 132رنگ سفیدش فوق العادست
    111فقط 3رنگ داره سفید نقره ای و نوک مدادی که دو رنگ اخر 100تومان گرون تره
    اپشن هایی که روشه رووی پراید دیگه نیست در ضمن قابلیت نصب ایربگ هم داره که فکر کنم حدود9,500در بیاد!

(دانستنی های 111)

برچسب انرژی از حرف b به c تنزل کرده ومصرف یه جزئی بالا رفته که نشان از سنگین تر شدن اتاق داره
    با باز و بسته کردن دربهای جلو به وضوح متوجه قرص شدن اونها میشیم
    و هم چنین در زیر ماشین در قسمت کفی به جای یک یال شاسی کوتاه تقریبا 50 سانتی(متدادل در پراید های معمولی) یک شاسی سرتا سر در کف اتاق تعبیه شده و مقداری تغیییرات دیگه در قسمتهای مختلف اتاق جهت ایمنی بهتر این خودرو ایجاد شده )
    در قسمت تزئینات جلو داشبرد-رودریها- وصندلی خودرو نسبت به سابق کلا عوض شده مخصوصا که پشتی اون کمی بلند تر شده
    و روکشهای معمول تو بازار براش کمی کوتاه هست همونجا حواسشون جمع باشه بزارا چند دقیقه ماشین روشن باشه حتی کولر هم بگیرن اگه مشکل داشت همون جا ارجا بدن
    شتابش به نظر میاد یه جزئی کم شده باشه ولی باز نمیشه نظر داد چون ماشین صفر تا یه 5000تایی راه نره وقطعات (گیربکس وموتور) خوب باهم مچ نشه دقیق مشخص نمیشه
    دقیقا اهرم جلو برای تنظیم ارتفا جلوو اهرم عقب هم برا تنظیم ارتفا عقب در صندلی ریویی!اين اهرم ها كه به صورت فلكه مانند هست قسمت جلو و عقب كفي صندلي رو در سطح عمود بالا و پائين ميكنه اين كه خيلي واضحه مثل صندلي ريو
    کولر قویی تری نسبت به پراید های دیگه داره

در سایت کاشان تولید میشه که مکان ساختش با پراید های دیگه فرق داره
    داشبورد حتما باید با واکس چند روز یکبار اغشته بشه تا نرم بشه
    __________________________________________________ __________________________________
    ريو و سايپا 111 آپشن به بازار مي آيد
    خودروهاي ريو، سايپا 111 و صبا، بصورت آپشن دار به بازار کشور عرضه خواهد شد
    مجتبي هنري مدير روابط عمومي شركت مهندسي بازرگاني خودرو سايپا(ستکو)، در گفتگو با خبرنگار موج، با بيان اين مطلب گفت: در راستاي سياست هاي گروه سايپا و براي رفاه حال مشتريان و در پاسخ به نياز آن دسته از متقاضياني كه خواهان خودروهاي آپشن هستند، اين خودروها از طريق نمايندگان منتخب سايپا در سراسر كشور عرضه و وارد بازار خواهد شد.
    وي با بيان اينکه در فاز اول اين طرح خودرو پرايد هاچ بك(DM) بصورت آپشن عرضه مي شد، اظهار داشت: در فاز جديد مراحل نصب اقلام آپشن سه خودرو مذكور قبل از تحويل به مشتري و ارسال به نمايندگي در محل فروش سايپا انجام مي شود. همچنين مطالعاتي نيز در دست بررسي است تا در آينده نزديك ديگر محصولات سايپا شامل اين فرآيند شود.
    هنري از آمادگي شرکت ستکو براي فعال کردن نمايندگان فروش سايپا که خواهان ورود به عرصه فروش محصولات آپشن هستند، خبر داد.
    مدير روابط عمومي شرکت ستکو ادامه داد: در اين فاز پس از بررسي هاي صورت گرفته و با در نظر گرفتن تمام شرايط سعي شد علاوه بر پنج قلم آپشن انتخابي قبلي شامل رينگ و لاستيك، راديو و ضبط با قابليت هاي مختلف همچون DVD, USB ,SD ,TV و ساير قابليت ها، دزدگير و قفل مركزي، اقلام ديگري همچون سنسور و دوربين دنده عقب به همراه مانيتور روي آئينه، روكش صندلي چرم، آئينه بغل اسپرت، چراغ هاي جلو و عقب اسپرت و ... به آن اضافه شود.
    وي اظهار اميدواري کرد تا با توجه به مطالعات و بررسي هايي كه با رويكرد مشتري مداري در حال انجام است در آينده نزديك و در فاز بعدي تنوع اقلام بيشتري حاصل شود.
    هنري از ورود تمامي فعالان و تامين کنندگان قطعات آپشن و استاندارد براي همکاري در پروژه محصولات آپشن سايپا استقبال کرد و گفت: در انتخاب اقلام مذكور، به نكاتي همچون كيفيت، قيمت مناسب و نيز خدمات پشتيباني آن توجه خاص شده است.
    مدير روابط عمومي شرکت ستکو با توجه به اينكه همواره قيمت مناسب خودرو يكي از دغدغه هاي اصلي مردم و نيز مديران گروه خودروسازي سايپا است، بيان کرد: حداقل افزايش قيمت در ارائه محصولات آپشن سايپا لحاظ شده است و در آينده نزديك نيز با افزايش تيراژ توليد اين گونه خودروها، كاهش قيمت بيشتري را تجربه خواهيم کرد.
    هنري در پايان همچنين از رويکرد جديد شركت مهندسي بازرگاني خودرو سايپا براي حضور پر رنگ تر در نمايشگاه هاي خودرو کشور خبر داد بطوريکه اين شرکت در دو نمايشگاه خودرو همدان و مشهد حضور موفق و تاثيرگذاري را پشت سر گذاشت.

13. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

2

دوست عزیز هنوز ماشین نگرفتیم فکر قطعات؟
    الان ماشین یک سال و نیم گارانتی داره و تو این مدت همه چیزش رو سایپا عوض میکنه.
    و بعد از اون هم اولا که قطعاتش میاد و ثانیا که هر مشکلی پیش اومد حتی بدون گارانتی با صرف هزینه از خود سایپا میشه تهیه کرد.

در ضمن لذتی که با صندلی ریو میبریم فکر میکنم به عیباش ارزش داشته باشه.
    داشبوردشم که قشنگ شده.
    در مورد مصرف هم روی شیشه ماشین زده صدی 6.89 ! حالا این 9 رو از کجا آوردین من نمیدونم! یعنی اندازه ی سمند...
    شما ترمز ABS رو آپشن کوچیک حساب میکنین؟

آخرش هم من نمیدونم چرا خیلی از آدما تهیه قطعه برای ماشین جزو ملاک هاشون برای انتخاب هست. شایدم من اشتباه میکنم.
    به هر حال موفق باشین.

حق دارید خب.
    قدیمیا می گفتن:
    گذر پوست به دباغ خونه می افته
    بیا سایپا ببینم حرف از کدوم قطعه و کدوم گارانتی می زنی؟؟!! کی قراره براتون زرتو زورت قطعه عوض کنه!!!!؟؟؟
    مصرف صدی 6 و خورده ایم بعد خریدنش متوجه میشی چقدر درسته یا غلط.!
    اما عقل حکم می کنه حرف کسیو که روزی 50 تا پرایدو جمع و جور می کنه گوش کنی
    گرچه بازم قدیمیا گفتن:
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند!

15. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •