امروز با گذرگاه تماس گرفتم گفت 128 نامحدود همون 55000 تومن است با این اوصاف چون ساتیا هم 55000 تومن میده فکر کنم از ساتیا بگیرم بهتره حداقل دیگه هزینه نصب دوباره نمیدیم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز با گذرگاه تماس گرفتم گفت 128 نامحدود همون 55000 تومن است با این اوصاف چون ساتیا هم 55000 تومن میده فکر کنم از ساتیا بگیرم بهتره حداقل دیگه هزینه نصب دوباره نمیدیم.
به هر حال با این اوصاف من دارم با ART1 سرعت 1 مگ می گیرم و به نظرم با توجه به شرایطش خیلی میصرفه
دوستان همه عاقل هستند و هوشمندانه انتخاب می کنن
سلام
دوستان یک خبر خوب
امروز یکی از معاونت های وزارت مخابرات اعلام کرده با سرمایه گذاری در زمینه اینترنت از شهریور ماه محدودیت سرعت اینترنت را بر می دارن
( احتمالا سرمایه گذاری در زمینه سیستم های کنترلی روی اینترنت کردن تا خیالشون راحت بشه بعد محدودیت سرعت را بردارن خواه ناخواه یک روز باید این کار را می کردن تا قیامت که نمی تونستن سرعت را در حد 128 نگه دارن مخصوصا تو دنیای امروز که همه چیز به صورت جهشی پیشرفت می کنه مثلا چند روز پیش تو اخبار بود که شرکت یوتل ست تا آخر سال 2010 یک ماهواره به نام کا ست به فضا می فرسته که کارش فقط تهیه پهنای باند اینترنت پرسرعت تا سرعت 100 مگا بایت بر ثانیه برای اروپاست و اولین ماهواره از این نوعه که کارش را اول سال 2011 شروع می کنه )
دوستان مخابرات اراک بالاخره adsl را آورد؟
(باید از کدوم بخش بپرسیم ؟)
تا اونجایی که می دونم مخابرات قم داره سرویس می ده
.................................................. .................................................. ................
نه هنوز گویا چند تا استان دارن خدمات رو ارائه می دن و بقیه منتظزن ببینن که واکنش کاربرا چیه تا اونها هم اقدام کنند!!! فعلا باید منتظر موند.............
عزيز جان حالت خوبه؟!
مثه اينكه يادت رفته اينجا جمهوري اسلامي ايرانه!!
سلام
آقا این سیستم Credit مربوط به ADSL گذرگاه جهانی چیه؟
آقا اصلا چرا اینجوری می زنه؟
من 6.80M مصرف کردم؛ بعد میاد جلوش می زنه 7.63 CREDIT USED?
یعنی چی؟
اینجوری که اعتبار آدم زود تموم میشه؟
یکی توضیح بده فرق Credit used با BYTES IN چی است؟(فقط در مورد سرویس گذرگاه جهانی) لطفا دوستانی راهنمایی فرمایند که خودشان ADSL گذرگاه دارند تا بتونم از تجربشون استفاده کنم.
آیا این کلک و حقه شرکت است تا زودتر اِکانت تموم شه؟
لطفا دقیق و کامل توضیح دهید چون خودشون که درست حسابی که جواب نمی دن.
مرسی.
.................................................. .................................................. .......................
این که میگی برای اینترنت های محدود هستش!؟؟؟؟ از همین پهنای باندی ها.؟؟؟ بیشتر توضیح میدی
بله. 128 با 5 گیگ محدودیت.
مثلا با نرم افزار هم حجم دانلودیم همون BYTES IN که در لوگ اکانت نشون میده ولی CREDIT بیشتری می زنه.
ساده تر بگم ستون چپ یک کانکشن BYTES IN زده 6.80 ولی CREDIT USED را زده 7.63.
؟؟؟؟
دوست عزيز منظور از credit مصرفي شما مجموع بايت هاي ورودي و خروجي شماست يعني Bytes in , Bytes out
شما فقط حجم ورودي به سيستم خود را در نظر گرفتيد اما بايد مقدار اطلاعات ارسالي را نيز به آن اضاف كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)