تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 33 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

تجهیزات لازم.

قیمت: کمی تا حدودی مجانی
    کیفیت: برای من عالی, شما رو نمیدونم.
    تا حد ممکن داشتن یک CPU خوب در لپ تاپ یا پی سی. چراشو بعدا توضیح میدم.
    داشتن مدومی که بتونه ارتباط Wi-Fi رو در خونه ایجاد کنه. کابلی رو امتحان نکردم اما به گمونم میشه.
    کدک های نصب شده ی کافی و لازم برای دکود کردن فایل های تصویری و صوتی.

طرز کار...

کامپیوتر شما از طریق برنامه هایی که برای این کار وجود دارند در یک شبکه خونگی DLNA را درست میکنه. و کامپیوتر شما بعنوان یک سرور که فقط خودتون میتونید ازش استفاده کنید عمل میکنه. البته به همسایه ها هم میشه فرستاد اما با کنترلی که انجام میدید میتونید دسترسی را قطع کنید.
    وقتی بطور مثال PS3 را روشن کردید خودش DLNA Server رو پیدا میکنه و منوهای Video, Music,Pics, Youtube , RSS و غیره رو میتونید ببینید. PS3 در اصل نمیتونه فایل های MKV یا Flv را پخش کنه اما وقتی داخل این منو که فولدر های شیر شده ی کامپیوتر شما رو نشون میده یکی از فایل ها با همچین فرمتی را انتخاب کنید براحتی میتونید اون رو در PS3 خودتون ببینید. چون عمل دکود کردن رو در اصل کامپیوتر شما انجام میده و بعد تصویر رو از طریق DLNA به PS3 میفرسته.

متوجه شدید

اگر بخواید میتونم یک تاپیک جداگانه بزنم و آموزش این کار رو همراه با برنامه ای که جهت این کار لازمه قرار بدم. چون این تاپیک مربوط به یک چیزه دیگه است و جواب و سوالها قاطی میشه.
    دوست من, یونس جان مشکلش ارتباط پیدا نکردن بین pc و tv برای ایجاد همین DLNA هست .

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

تجهیزات لازم.

قیمت: کمی تا حدودی مجانی
    کیفیت: برای من عالی, شما رو نمیدونم.
    تا حد ممکن داشتن یک CPU خوب در لپ تاپ یا پی سی. چراشو بعدا توضیح میدم.
    داشتن مدومی که بتونه ارتباط Wi-Fi رو در خونه ایجاد کنه. کابلی رو امتحان نکردم اما به گمونم میشه.
    کدک های نصب شده ی کافی و لازم برای دکود کردن فایل های تصویری و صوتی.

طرز کار...

کامپیوتر شما از طریق برنامه هایی که برای این کار وجود دارند در یک شبکه خونگی DLNA را درست میکنه. و کامپیوتر شما بعنوان یک سرور که فقط خودتون میتونید ازش استفاده کنید عمل میکنه. البته به همسایه ها هم میشه فرستاد اما با کنترلی که انجام میدید میتونید دسترسی را قطع کنید.
    وقتی بطور مثال PS3 را روشن کردید خودش DLNA Server رو پیدا میکنه و منوهای Video, Music,Pics, Youtube , RSS و غیره رو میتونید ببینید. PS3 در اصل نمیتونه فایل های MKV یا Flv را پخش کنه اما وقتی داخل این منو که فولدر های شیر شده ی کامپیوتر شما رو نشون میده یکی از فایل ها با همچین فرمتی را انتخاب کنید براحتی میتونید اون رو در PS3 خودتون ببینید. چون عمل دکود کردن رو در اصل کامپیوتر شما انجام میده و بعد تصویر رو از طریق DLNA به PS3 میفرسته.

متوجه شدید

اگر بخواید میتونم یک تاپیک جداگانه بزنم و آموزش این کار رو همراه با برنامه ای که جهت این کار لازمه قرار بدم. چون این تاپیک مربوط به یک چیزه دیگه است و جواب و سوالها قاطی میشه.
    ممنون
    خوشحال میشم تاپیک رو ایجاد کنی! شاید خیلی ها مشکل من رو داشته باشند!
    بردش چقدره؟ منظورت از تا حدودی مجانی چقدر هست؟! و کلی سوال دیگه، تو تاپیکت خواهم پرسید!

دوست من, یونس جان مشکلش ارتباط پیدا نکردن بین pc و tv برای ایجاد همین DLNA هست .
    مرسی مسعود جان!
    من فکر میکنم مشکل از Socket Lan ال سی دی منه! شاید سخت افزار مشکل داره! منم چون از بانه گرفتم..گارانتی اینا نداره! شاید با این DLNA حل بشه!

شاد باشید
    Last edited by Legend; 19-03-2010 at 23:46.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون
    خوشحال میشم تاپیک رو ایجاد کنی! شاید خیلی ها مشکل من رو داشته باشند!
    بردش چقدره؟ منظورت از تا حدودی مجانی چقدر هست؟! و کلی سوال دیگه، تو تاپیکت خواهم پرسید!

مرسی مسعود جان!
    من فکر میکنم مشکل از Socket Lan ال سی دی منه! شاید سخت افزار مشکل داره! منم چون از بانه گرفتم..گارانتی اینا نداره! شاید با این DLNA حل بشه!

شاد باشید
    چشم عزیز.

سال نو شما و همه ی دوستان مبارک.

فعلا امروز با خانواده خوش باشید و عید را چشن بگیرید. فردا, پس فردا همدیگر رو میبینیم.

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با درود فراوان خدمت مدیران و کاربران عزی و گل سایت
    نوروز باستانی رو به همتون تبریک میگم

بنده قبل از عید با اجازتون یه b690 خریدم
    با مطالبی که توی این سایت خوندم واقعا به نظرم ال سی دی خوبی اومد
    خلاصه یه سینما خانگی هم دادن بهمون و آوردیمش خونه

من یه سری فیلم 720p و 1080 دانلود کرده بودم
    یه سری ها رو نشون داد اما مثلا یه فیلم 1080 که 17 گیگ هم بود (فیلم 2012) صداش رو ارور میداد که کدکش نیست
    بعد از چند روز دستی بهش نزدما دوباره تست کردم خوند. امروز دیدم بازم نمیخونه اما غروب بازم خوند
    خلاصه بازی در میاره و اذیتم میکنه
    پسوند TS رو نوشته پخش میکنه
    اما یه افتتاحیه یوروویژن رو با پسوند تی اس دارم که ارور تصویر میده
    یعنی VIDEO DATA رو میگه ساپورت نمیکنم
    یه سری فایلها هم که مثلا همین AVI هستن مینویسه رزلوشن رو ساپورت نمیکنه (رزلوشنون زاد فرق نمیکنه ها توی پی سی)
    فیلم های ایرانی رو هم که از نت میگیرم که پسوندشون WMV هستش پخش نمیکنه (در حالی که توی دفترچش نوشته باید ساپورت کنه)

این از مشکل اول من که خوب یه خورده برام آذار دهنده هستش

اما مشکل دوم
    من روز بعد که ال سی دی رو خریدم رفتم یه20متر کابل درجه یک شبکه گرفتم اما نتونستم شبکه کنم

یعنی یه سری چیزا که توی تاپیک بود خوندما مثل آیپی ها و دیگر مشخصاتی که باید وارد کنم اما نشد
    وقتی توی تنظیمات تلویزیون تست شبکه رو میزنم نوشته مک آدرس ضربدر زده
    توی پی سی هم همون برنامه رو نصب کردم (نرم افزار همراه ال سی دی)
    میتونید یه راهنمایی توپول کنید این اول سالی ما رو خوشحال کنید

اگر جای سوال اولم اینجا نیست در تاپیک مخصوص خودش جواب بدی و لینکشو بهم بدید تا برم و ببینمش
    با سپاس فراوان و آرزوی سالی خوش برای همه پارسی زبانان

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با درود فراوان خدمت مدیران و کاربران عزی و گل سایت
    نوروز باستانی رو به همتون تبریک میگم

بنده قبل از عید با اجازتون یه b690 خریدم
    با مطالبی که توی این سایت خوندم واقعا به نظرم ال سی دی خوبی اومد
    خلاصه یه سینما خانگی هم دادن بهمون و آوردیمش خونه

من یه سری فیلم 720p و 1080 دانلود کرده بودم
    یه سری ها رو نشون داد اما مثلا یه فیلم 1080 که 17 گیگ هم بود (فیلم 2012) صداش رو ارور میداد که کدکش نیست
    بعد از چند روز دستی بهش نزدما دوباره تست کردم خوند. امروز دیدم بازم نمیخونه اما غروب بازم خوند
    خلاصه بازی در میاره و اذیتم میکنه
    پسوند TS رو نوشته پخش میکنه
    اما یه افتتاحیه یوروویژن رو با پسوند تی اس دارم که ارور تصویر میده
    یعنی VIDEO DATA رو میگه ساپورت نمیکنم
    یه سری فایلها هم که مثلا همین AVI هستن مینویسه رزلوشن رو ساپورت نمیکنه (رزلوشنون زاد فرق نمیکنه ها توی پی سی)
    فیلم های ایرانی رو هم که از نت میگیرم که پسوندشون WMV هستش پخش نمیکنه (در حالی که توی دفترچش نوشته باید ساپورت کنه)

این از مشکل اول من که خوب یه خورده برام آذار دهنده هستش

اما مشکل دوم
    من روز بعد که ال سی دی رو خریدم رفتم یه20متر کابل درجه یک شبکه گرفتم اما نتونستم شبکه کنم

یعنی یه سری چیزا که توی تاپیک بود خوندما مثل آیپی ها و دیگر مشخصاتی که باید وارد کنم اما نشد

اگر جای سوال اولم اینجا نیست در تاپیک مخصوص خودش جواب بدی و لینکشو بهم بدید تا برم و ببینمش
    سلام احسان جان
    خوبی پسر ؟
    در مورد کدک صدا متاسفانه این تلویزیون DTS رو نمیتونه ساپورت کنه
    این تاپیک رو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کمک بزرگی بهت میکنه
    در مورد WMV هم باید ببینید کدکش چیه ولی در کل یکم با WMV هم بازی در میاره ولی Ts رو کامل پخش میکنه
    یعنی من که مشکلی نداشتم
    در مورد مشکل دوم هم اگر این تاپیک روبخونی به راحتی میتونی شبکه رو راه بندازی
    سوالی بود در خدمتم

7. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اردلان گل
    سپاس از پاسخت

اما آپگرید تلویزیون من قدیمیه
    با آپگرید حل میشه؟
    مشکل من پسوند نیست
    گاهی اوقات از کدک های تصویری و گاهی صوتی و گاهی رزلوشن ایراد میگیره
    مثلا فیلم کاسینو رویال 007 رو دارم به صورت HD که میذارم صداش همون اول گیر میکنه و (تق تق تق تق تق تق ...) همینطوری میشه و تصویر هم به همین سبب بعد از چند ثانیه گیر میکنه
    اینه که میگم شاید با آپگرید حل بشه
    من از سام سرویس خریدم . نمایندگی م میگه تا بعد از عید بهت آپگریدشو میدم اما آشنا هستش گفت اگه تونستی بگیری آپگریدشو بزن .

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

ببین وقتی Network test میزنی اولین گزینه (مک آدرس) حتی اگر هیچ کابلی به تلوزیون وصل نباشه هم نباید X بخوره چون مک آدرس در واقع اسم منحصر بفرد یک کارت شبکه هست ببین روبروی مک آدرس چی نوشته؟
    شاید مشکلت مثل مشکل یه سری از دوستان باشه اینجا صفحات اول همین تاپیکو رو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه جلوش به صورت FF:FF:FF:FF:FF:FF نوشته باید با نمایندگی تماس بگیرین که اونا هم یا مادربرد رو عوض میکنن یا به صورت نرم افزاری حلش میکنن

10. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[
    با سلام و خسته نباشیدو تبریک سال نو خدمت دوستان ، من تو منوی مخفی قسمت Panell Auto Setting را اشتباها ساسس کردم و دیگر نمیتوانم آنرا به حالت اولیه باز گردانم لطفا راهنمایی نمایید.Failore
    دوم اینکه تنظیمات پیشرفته در منوی تلویزیون غیر فعال است آیا در TVشما هم همینطور است؟
    بخاطر تعطیلی سال نو نتونستم کابل LAN تهیه کرده و بنده هم در مورد اینترنت تستی کرده باشم اگه اشکال داشتم مزاحم شما میشم و از راهنمایی های شما استفاده خواهم نمود البته اگر مزاحم نباشم و شما مرا بجمعتان قبول نمایید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشیدو تبریک سال نو خدمت دوستان ، من تو منوی مخفی قسمت Panell Auto Setting را اشتباها ساسس کردم و دیگر نمیتوانم آنرا به حالت اولیه باز گردانم لطفا راهنمایی نمایید.Failore
    دوم اینکه تنظیمات پیشرفته در منوی تلویزیون غیر فعال است آیا در TVشما هم همینطور است؟
    بخاطر تعطیلی سال نو نتونستم کابل LAN تهیه کرده و بنده هم در مورد اینترنت تستی کرده باشم اگه اشکال داشتم مزاحم شما میشم و از راهنمایی های شما استفاده خواهم نمود البته اگر مزاحم نباشم و شما مرا بجمعتان قبول نمایید...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان من چندسوال شاید ابتدائی دارم . در ضمن تمام تاپیک رو به طور کامل خوندم !

من LED مدل 46B7000 دارم و میخوام که با کامپیوترم شبکه کنم .

سوالات :

1. این مدل LED حافظه داخلیش 2 گیگ هستش . سوالم اینه که مثلا من وقتی یک فیلم Full HD با حجم 25 گیگابایت رو Share کردم این حجم کجا میره ؟ یعنی در اصل این Sharing یعنی این حجم رو میفرسته به حافظه داخلی تلویزیون ؟ اگه آره که سوال دوم هم میپرسم و اگه نه پس کجا میره ؟

2. اگه حجم به حافظه تلویزیون میره که دیگه جا نمیشه ! 2 گیگ کجا و 25 گیگ کجا ! پس این وسط نیاز به یه هارد اکسترنال میشه درسته ؟ اگه درسته من باید باید کابل LAN رو از پشت کامپیوتر بفرستم به هارد اکسترنال و از هارد اکسترنال باز با یه کابل LAN دیگه بزنم به پشت تلویزیون ؟ درسته ؟ اگه درسته سوال بعدی !

3. اگه سوال دومم رو درست گفته باشم پس باید هارد اکسترنال 2 خروجی برای زدن کابل LAN داشته باشه . میخواستم ببینم همچین هاردی هستش که 2 خروجی LAN یا بیشتر داشته باشه ؟

4. وقتی یه فیلم رو از کامپیوتر به تلویزیون Share میکنم ، بعد از Share کردن باید کامپیوتر روشن بمونه و یا نه اگه خاموش بشه فرقی نمیکنه ؟

در آخر بگم من از شبکه کلاً تعطیلم ! مرسی که وقت میزارین و جواب میدین .

مخلصیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •