تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس دهنده اينترنت شما در قزوین کدام است ؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • صبانت

14 28.57%
  • قزوین نت (پیشگامان کویر)

6 12.24%
  • شاتل

17 34.69%
  • پارس آنلاین

11 22.45%
  • فن آوا

1 2.04%
صفحه 17 از 32 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 320

نام تاپيک: اینترنت استان قزوین

داره خودمونی میشه Emad-1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان متأسفانه این مخابرات پدر مارو هم درآورد بعد از اینکه طرح نامحدودشو حذف کرد. که اونم الان معلوم میشه این کار سیاستش بود که تو این 2 سال این شرکت های خصوصی رو از دور خارج کنه که موفق هم بود.

من هرجا میرم میگن پورت خالی نداریم یعنی مخابرات به هیچکدومشون پورت نمیده (آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین رو پرسیدم).

چند روز پیش رفتم از صبانت گرفتم اینا هم بدجور کلاه بردارن ماشالا... اسمش مثلا طرح نامحدوده، 5 گیگ با سرعت 2 مگابایت میدن، که دو روزه همه رو دانلود میکنی تموم میشه میره، بعدش سرعت دانلود از 4-5 بالاتر نمیره، یعنی گوگل هم نمیتونی باز کنی دیگه .. خلاصه که بد وضعی شدس...

دوستان خواهشا هرکی راه کاری واسه این اینترنت خراب شده داره مطرح کنه. اگه شرکتی باشه طرح کاملا نامحدود ارائه بده پولش هم در حد ماهی 30 تومن باشه که خیلی عالیه
    Last edited by Emad-1992; 26-10-2014 at 11:55.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته که غیر از مخابرات هیچ ISP دیگه ای نمیتونه به فیبر نوری سرویس بده !!!!!!؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان متأسفانه این مخابرات پدر مارو هم درآورد بعد از اینکه طرح نامحدودشو حذف کرد. که اونم الان معلوم میشه این کار سیاستش بود که تو این 2 سال این شرکت های خصوصی رو از دور خارج کنه که موفق هم بود.

من هرجا میرم میگن پورت خالی نداریم یعنی مخابرات به هیچکدومشون پورت نمیده (آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین رو پرسیدم).

چند روز پیش رفتم از صبانت گرفتم اینا هم بدجور کلاه بردارن ماشالا... اسمش مثلا طرح نامحدوده، 5 گیگ با سرعت 2 مگابایت میدن، که دو روزه همه رو دانلود میکنی تموم میشه میره، بعدش سرعت دانلود از 4-5 بالاتر نمیره، یعنی گوگل هم نمیتونی باز کنی دیگه .. خلاصه که بد وضعی شدس...

دوستان خواهشا هرکی راه کاری واسه این اینترنت خراب شده داره مطرح کنه. اگه شرکتی باشه طرح کاملا نامحدود ارائه بده پولش هم در حد ماهی 30 تومن باشه که خیلی عالیه
    در مورد سرویس نا محدود ، شرکت های (آسیا تک ، پارس آنلاین ، شاتل ) گفتن که این سرویس رو اصلا پیشنهاد نمیکنیم . چون کم سرعته
    مشکل دیگه اینه که همه این شرکت ها میگن واسه مرکز قدس پورت خالی نداری ، حداقل 1 ماه باید تو نوبت باشید
    فعلا مجبورم از مخابرات 1 ماهه گرفتم، سرعت 256 1 ماهه 3 گیگ حجم دانلود . سرعت دانلود 37 کیلو بیت . تو 8 روز 3 گیگ دیگه نیز حجم خریدم (افتضاحه) بازم به اینترنت 3G ایرانسل که در که سرعت دانلود در کمترین تایم 700 هست .
    صبا نت هم که همیشه بهونه میاره . یعنی همشون همینن

درسته که غیر از مخابرات هیچ ISP دیگه ای نمیتونه به فیبر نوری سرویس بده !!!!!!؟؟؟؟؟
    تا پارسال که اینطور بود و فقط مخابرات واسه فیبر نوری سرویس میداد

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد سرویس نا محدود ، شرکت های (آسیا تک ، پارس آنلاین ، شاتل ) گفتن که این سرویس رو اصلا پیشنهاد نمیکنیم . چون کم سرعته
    مشکل دیگه اینه که همه این شرکت ها میگن واسه مرکز قدس پورت خالی نداری ، حداقل 1 ماه باید تو نوبت باشید
    فعلا مجبورم از مخابرات 1 ماهه گرفتم، سرعت 256 1 ماهه 3 گیگ حجم دانلود . سرعت دانلود 37 کیلو بیت . تو 8 روز 3 گیگ دیگه نیز حجم خریدم (افتضاحه) بازم به اینترنت 3G ایرانسل که در که سرعت دانلود در کمترین تایم 700 هست .
    صبا نت هم که همیشه بهونه میاره . یعنی همشون همینن
    شبانه رایگام کدوم ISP میده؟

تا پارسال که اینطور بود و فقط مخابرات واسه فیبر نوری سرویس میداد
    یعنی منی که فیبر نوری هستم دیگه اصلا از هیچ ISP دیگه ای نمیتونم سرویس بگیرم !!؟؟؟

داره خودمونی میشه amir_fatal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

کسی سرویس نامحدود شرکت فن آوا استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟ قطعی داره؟
    تعرفهاش امروز گرفتم خوب بود

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی سرویس نامحدود شرکت فن آوا استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟ قطعی داره؟
    تعرفهاش امروز گرفتم خوب بود
    من ندارم ولی تعریفشو شنیدم که خوب سرویس میده و پشتیبانی خوبی داره.
    من ساکن تاکستانم که متاسفانه تاکستان سرویس نمیده وگرنه از همین میخواستم بگیرم

7. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_fatal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

آسیاتک چطوره؟ میگن فن آوا محدودیت نداره برای دانلود درسته؟ چون الان همه شرکتا محدودیت گذاشتن به اون حد برسه سرعت نصف میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آسیاتک چطوره؟ میگن فن آوا محدودیت نداره برای دانلود درسته؟ چون الان همه شرکتا محدودیت گذاشتن به اون حد برسه سرعت نصف میشه
    آسیاتک رو من اطلاعی ندارم شاید دوستان بدونن.
    اما درمورد محدودیت فن آوا اینکه اینم مثل بقیه تا یه ترافیکی که توی تعرفه ش کرده سرعت واقعیه اما بعد اون کمتر میشه.حالا اینکه تا چقد کمتر میشه رو اطلاعی ندارم.

تعرفه های نامحدود فن آوا :

10. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Emad-1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

فن آوا 256، 10 گیگ بنظرتون می ارزه ؟ چون قیمتش که از 256، 5 گیگ صبانت کمتره ! دفتر مرکزی فن آوا رو آدرسشو دارید ؟

بعد یه چیز دیگه، پارس آنلاین تو سایتش زده تعرفه های نامحدود بعد از تموم شدن حجم تعیین شده سرعت اسمی میشه، واقعا راسته ؟ یا مثل صبانت کلاهبرداریه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Emad-1992; 28-10-2014 at 02:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فن آوا 256، 10 گیگ بنظرتون می ارزه ؟ چون قیمتش که از 256، 5 گیگ صبانت کمتره ! دفتر مرکزی فن آوا رو آدرسشو دارید ؟
    آره به نظر چیز خوبیه.از بقیه فکر کنم بهتر باشه.
    دفترش تو فردوسی پاساژ فردوسی (اسم پاساژ یادم نیست مرکزی بود یا فردوسی،همون جدیده که جلوش ماشین جایزه گذاشته) طبقه ششم.
    بعد یه چیز دیگه، پارس آنلاین تو سایتش زده تعرفه های نامحدود بعد از تموم شدن حجم تعیین شده سرعت اسمی میشه، واقعا راسته ؟ یا مثل صبانت کلاهبرداریه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    اگه اینجوری باشه که عالیه ولی به نظر تبلیغاته الکیه
    من که مشکل فیبر نوری دارم پارس آنلاین ساپورت نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •