چشم
ببخشید خلاصه !
با تشکر
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
سپاهی هستی؟
ايول خيلي حال دادي الان ميرم ميگيرم راستي كجا برم ؟ اينترنتي يا مخابرات؟خوب و بدش رو بايد كساني بگن كه تجربه دارن. در ضمن سرويس هاي مخابرات نامحدود هستن در نتيجه ديگه دانلود شبانه روزانه نداره.
متقاضیان استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت میتوانند به مراکز مخابراتی محل خود مراجعه و پس از بررسی شرایط خطوط خود اقدام به ثبتنام و استفاده از این سرویس کنند.
همچنین مشترکان تهرانی که هماکنون عضو خدمات اینترنتی سایت مخابرات تهران هستند نیز میتوانند با مراجعه به سایت و با ورود نام کاربری و رمز عبور اقدام به ثبتنام کنند.
متقاضيان دريافت ADSL با ارائه كارت شناسايي و فيش خط تلفن مورد نظر توسط مركز مخابراتي مربوطه احراز هويت شده و با پر كردن يك فرم، درخواست خود را ثبت ميكنند. همچنین قرار است از هفته آینده برای آن دسته از مشترکان غیرعضو سایت مخابرات تهران نیز سامانه ثبتنام اینترنت راهاندازی شود.
..............................
نه متاسفانه !![]()
سلام
ADSL من امروز مثل اینکه وصل شده ... اونجا چک کردند درست بود .. جلوی چشم خودم ... حالا خودم اومدم خونه دیدم نمیشه !
روش کار اونها اینه که یک کانکشن Broadband میسازند و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنند و تمام ...
مدلی که اونجا تست کردند باهاش TP LINK 8811 طرح جدید سفید رنگه ... من قهوه ای اش رو دارم ... فکر کنم روش اونها اینه که از کانکشن های دیفالت روی مودم استفاده میکنند و مودم من اون کانکشن مورد نظر رو نداره ...
کسی از شما به صورت دستی کانفیگ کرده تا من رو بتونه راهنمایی کنه ؟!
من بلد بودم يادم رفتهکسی از شما به صورت دستی کانفیگ کرده تا من رو بتونه راهنمایی کنه ؟!يادمه خيلي ساده بودش يه آي پي ميزدي مي رفتي داخل مودم اونجا تنظيماتش بود چيز عجيب قريبم زياد نداش شرمنده بيشتر از اين نميتونم كمك كنم
![]()
اول از همه بهت تبريك مي گم سرويس ت راه افتاده. بله دوست عزيز من كانفيگ كردم من در اين تاپيك مفصل توضيح دادم لطفا به آخرين پست پايين اين صفحه مراجعه كن:
هر وقت استفاده كردي بيا اينجا و تجربت رو مطرح كن تا ببينيم چه سرويسي بهت دادن. 128 گرفتي ديگه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 26-01-2010 at 23:59.
سلام
ADSL من امروز مثل اینکه وصل شده ... اونجا چک کردند درست بود .. جلوی چشم خودم ... حالا خودم اومدم خونه دیدم نمیشه !
روش کار اونها اینه که یک کانکشن Broadband میسازند و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکنند و تمام ...
مدلی که اونجا تست کردند باهاش TP LINK 8811 طرح جدید سفید رنگه ... من قهوه ای اش رو دارم ... فکر کنم روش اونها اینه که از کانکشن های دیفالت روی مودم استفاده میکنند و مودم من اون کانکشن مورد نظر رو نداره ...
کسی از شما به صورت دستی کانفیگ کرده تا من رو بتونه راهنمایی کنه ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen_sir; 27-01-2010 at 00:06.
فکر کنم اینجا به روش خودشان گفته باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)