بله اومده فکر میکنم حدود 450 باشه قیمتش
بله اومده فکر میکنم حدود 450 باشه قیمتش
با سلام
دوست عزیز این جا مطرح کنید
آخرین قیمت انواع iPod ها
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز من يك سر رفتم پاساژ علائدين و موضوعات جالبي رو ديدم كه يكيش مربوط به آيفون هست اينجا مطرح ميكنم
براي قيمت به چند مغازه سر زدم كه اينطور شد :
اولي گفت 32 گيگ رو بهت ميدم 1220 به مغازه ي بعدي رفتم طرف گفت چند قيمت داري ؟
منم گفتم 1100
گفت من بهت ميدم 1 تومنگفتم مگه لاكه ؟ گفت نه آنلاك فكتوري هست
با تعجب پرسيدم 16 گيگ چند ؟ گفت 850
سريع اومدم بيرون و يك طبقه بالارفتم و وارد يك مغازه شدم قيمت پرسيدم گفت 32 گيگ 1180 بعد گفتم فلاني ميده 1 تومناونم گفت برو همين الان بخر بيار من 1100 ازت ميخرم . من متعجب از مغازه خواستم بيام بيرون كه صدام كرد و گفت منم از اون 1 تومني ها دارم ميخواي
ديدم داره جالب ميشه برگشتم و گفتم جدا ؟
گفت آره
بعد شروع كردم باهش صحبت كردن و گفت ببين يك سري جديد وارد بازار شده كه پك و جعبش فرق داره و قيمتش پايين تره
بعد جعبش رو نشون داد و خيلي عجيب بود قطر جعبه خيلي كم بود حدود 2 سانت و فقط گوشي و شارژر توش بود .روي جعبه هيچ نوشته و عكسي هم نبود . كاملا مشكي يكدست بود
براي من جالب بود![]()
اگر کسی بخواد برای من از امریکا بیاره قیمتش چقدر میشه
تو خود سایتش زده 199 دلار خوب این اگر بیاد ایران انلاک کنیم میشه استفاده کرد (ظاهرا باید 199 با هزینه ماه اول جمع کنیم 199 + 36 برابر با 235) درسته
دوست عزیر من از امریکا خودم خریدم اما مشکل می دونی چیه؟ بیاد 325$ جریمه بدی چون در صورتی بهت 199 می دن که 2 سال قرارداد ببندی من وقتی از apple store سال پیش خریدم 125 دلار جریمه بود اما الان شده 325 دلار یعنی شما باید 199 دلار پول گوشی بدی بهد 325 دلارجریمه بعد پول یک ماه هزینه مکالمه و یک ماه اینترنت اینها همه اجباریه!تازه tax و اینهام هست
چيني كه نبوده؟![]()
یعنی اگه نخوای از apple store خرید کنی لازم نیست 325 دلار جریمه بدی ؟
من میدونستم ایفون تو امریکا این قدره ولی قضیه جریمه و اینا رو نمیدونستم![]()
بابا اینجا مگه تاپیک آخرین قیمت آیفون نیست؟این بحثها چیه؟بی زحمت قیمت آیفون 4 32GB هم لاک و هم آنلاکشو بدین.
قيمت آنلاك در تاريخ 13 آبان
1120 دفينه
قيمت لاك رو ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)