تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 1049 اولاول ... 713141516171819202127671175171017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یه سوال دیگه: مگه عمل آپ اسکلینگ توسط خود TV انجام نمیشه؟
    پس این Upscaling 1080P که روی DVD player من نوشته دیگه چیه؟
    وقتی به دستگاهی که Upscaling انجام میده به TV وصل بشه عمل Upscaling در TV دور زده میشه و خود به خود از کار میوفته.
    دستگاه شما هم رزولوشن فیلمهای DVD رو به 1080p آپ اسکیل یا بزرگنمایی میکنه البته این با پخش ویدئوهایی که رزولوشن Native 1080p یا واقعی دارن فرق میکنه.
    Last edited by *Alucard*; 11-01-2010 at 22:36.

2. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

*Alucard*جان ممنون میشم جواب ما رو هم بدی...

این کار با کابل HDMIصورت میگیره یا با کابل دیگه هم میشه Upscaling رو منتقل کرد؟(چون TV ما که 1080iHDTVرو ساپورت میکنه )می خواستم ببینم الان که وردی HDMIنداره (شکل مستطیله)کاری میشه کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من تصمیم به خرید سینمای خانگی پایونیر دارم ولی بین 3 مدل 787 و 272 و777 گیر کرده ام
    خوب من برای تلویزیون پاناسونیک s10 می خوام وباهاش ایکس باکس و فیلم های hd هم نگاه میکنم
    می خواستم با توجه با اختلاف قیمت زیاد بین این 3 مدل تفاوت اساسی انها چیست
    بودجش برای من مهمه ولی اگه 272 کار را راه بندازه چه بهتر
    و یه سوال دیگه
    از کجا می تونم پایونیر گیر بیارم با گارانتی
    اگر جناب الوکارد و امیر و سایر اساتیدجواب سوال من را تخصصی بدهند خیلی ممنون میشوم
    مرسی

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من تصمیم به خرید سینمای خانگی پایونیر دارم ولی بین 3 مدل 787 و 272 و777 گیر کرده ام
    خوب من برای تلویزیون پاناسونیک s10 می خوام وباهاش ایکس باکس و فیلم های hd هم نگاه میکنم
    می خواستم با توجه با اختلاف قیمت زیاد بین این 3 مدل تفاوت اساسی انها چیست
    بودجش برای من مهمه ولی اگه 272 کار را راه بندازه چه بهتر
    و یه سوال دیگه
    از کجا می تونم پایونیر گیر بیارم با گارانتی
    اگر جناب الوکارد و امیر و سایر اساتیدجواب سوال من را تخصصی بدهند خیلی ممنون میشوم
    مرسی
    دو لینک زیر رو ببینید در رابطه با 777 و تفاوت با مدل های بالاترش 787 و پایین تر 282 و... صحبت کردم ,با توجه به اینکه شما ایکس باکس داری و برای وصل کردنش به سینما خانگی و تجربه صدای دالبی نیاز به ورودی optical داری . مدل 787 انتخاب بسیار مناسب تری هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ami R 940; 12-01-2010 at 19:02.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مطمئنی از SRT فارسی پشتیبانی میکنه ؟
    فعلا هیچ پخش کننده ای SRT و MKVرو پشتیبانی نمی کنه

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

وقتی به دستگاهی که Upscaling انجام میده به TV وصل بشه عمل Upscaling در TV دور زده میشه و خود به خود از کار میوفته.
    دستگاه شما هم رزولوشن فیلمهای DVD رو به 1080p آپ اسکیل یا بزرگنمایی میکنه البته این با پخش ویدئوهایی که رزولوشن Native 1080p یا واقعی دارن فرق میکنه.

خیلی ممنون از راهنماییت.
    آپ اسکلینگ DVD player قویتره یا تلویزیون؟نکنه کیفیتش پایین تر باشه
    اگر کیفیت آپ اسکلینگ DVD PLAYER کمتر باشه میشه کاری کرد که عمل آپ اسکلینگ فقط توسط خود تلویزیون انجام بشه؟
    DVD PLAYER من LH777 LG هست و رزولیشن HD رو نمیتونه پلی کنه ولی در مورد حجم چی؟
    اگه من به جای DVD های مرسوم(DVD 5 ) یه DVD 9 یا حجم بالاتر که HD نباشه بذارم تو دستگاه میتونه بخونتش؟(با رزولیشن 720 در 576 )
    DVD های double layer رو چی؟میتونه بخونه؟تو کاتالوگش چیزی ننوشته بود.

خیلی ممنون میشم اگه شما یا دوستان دیگه راهنمایی کنین.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

این مدل فیلیپس بلوتوث نداره ؟ درسته ؟
    کسی تست کرده که 3375 یا 3578 فیلیپس بهتره یا 787 پایونیر ؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

*Alucard*جان ممنون میشم جواب ما رو هم بدی...

این کار با کابل HDMIصورت میگیره یا با کابل دیگه هم میشه Upscaling رو منتقل کرد؟(چون TV ما که 1080iHDTVرو ساپورت میکنه )می خواستم ببینم الان که وردی HDMIنداره (شکل مستطیله)کاری میشه کرد؟
    دوست عزیز من فکر میکنم مشکل شما به دلیل 4:3 بودن نسبت تصویرتون هست شما بیشتر باید به دنبال گزینه های zoom و یا تغییرات نسبت تصویر در تلویزیون و یا DVD پلیرتون باشید البته ممکن هست که بتونید رزولوشن خروجی DVDپلیر رو هم تغییر بدین برای این کار میتونید به دفترچه راهنمای پلیر رجوع کنید و ببینید آیا این گزینه رو در اختیار کاربر قرار میده یا نه.

خیلی ممنون از راهنماییت.
    آپ اسکلینگ DVD player قویتره یا تلویزیون؟نکنه کیفیتش پایین تر باشه
    اگر کیفیت آپ اسکلینگ DVD PLAYER کمتر باشه میشه کاری کرد که عمل آپ اسکلینگ فقط توسط خود تلویزیون انجام بشه؟
    DVD PLAYER من LH777 LG هست و رزولیشن HD رو نمیتونه پلی کنه ولی در مورد حجم چی؟
    اگه من به جای DVD های مرسوم(DVD 5 ) یه DVD 9 یا حجم بالاتر که HD نباشه بذارم تو دستگاه میتونه بخونتش؟(با رزولیشن 720 در 576 )
    DVD های double layer رو چی؟میتونه بخونه؟تو کاتالوگش چیزی ننوشته بود.

خیلی ممنون میشم اگه شما یا دوستان دیگه راهنمایی کنین.
    معمولا Upscaling پلیرها قویتر از تلویزیونها هست تو منوی بعضی پلیرها گزینه ای برای تغییر رزولوشن وجود داره اگر مقدار این گزینه ها رو کمتر از رزولوشن 1080p انتخاب کنید اونوقت Upscaler پنل کار میوفته(در صورتی که رزولوشن پنل Full HD باشه)
    عدم توانایی پلیر شما در پخش رزولوشنهای HD ارتباطی به حجم DVD هایی که دستگاه میخونه نداره اگر روزلوشن فیلمی به اندازه ای باشه که پلیر شما بتونه پخش کنه تفاوتی نداره روی DVD دو لایه یا یک لایه رایت شده باشه چون 99 درصد پلیرهای امروزی با انواع DVD ـها سازگاری دارن.

10. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

معمولا Upscaling پلیرها قویتر از تلویزیونها هست تو منوی بعضی پلیرها گزینه ای برای تغییر رزولوشن وجود داره اگر مقدار این گزینه ها رو کمتر از رزولوشن 1080p انتخاب کنید اونوقت Upscaler پنل کار میوفته(در صورتی که رزولوشن پنل Full HD باشه)
    عدم توانایی پلیر شما در پخش رزولوشنهای HD ارتباطی به حجم DVD هایی که دستگاه میخونه نداره اگر روزلوشن فیلمی به اندازه ای باشه که پلیر شما بتونه پخش کنه تفاوتی نداره روی DVD دو لایه یا یک لایه رایت شده باشه چون 99 درصد پلیرهای امروزی با انواع DVD ـها سازگاری دارن.

اون دکمه تغییر رزولیشن تو منو پلیر من هست ولی دیگه خیالم راحته که آپسکلینگ پلیر قویتره و میذارم رو همون 1080P بمونه.
    3 . 4 تا فیلم( DVD9 ) توپ هم امروز گرفتم که رزولیشنش 720*576 هست امیدوارم بدون مشکل پخش کنه.
    دمت گرم رفیق ALUCARDکارت درسته.
    Last edited by hummer_1990; 14-01-2010 at 23:23.

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز من فکر میکنم مشکل شما به دلیل 4:3 بودن نسبت تصویرتون هست شما بیشتر باید به دنبال گزینه های zoom و یا تغییرات نسبت تصویر در تلویزیون و یا DVD پلیرتون باشید البته ممکن هست که بتونید رزولوشن خروجی DVDپلیر رو هم تغییر بدین برای این کار میتونید به دفترچه راهنمای پلیر رجوع کنید و ببینید آیا این گزینه رو در اختیار کاربر قرار میده یا نه.
    تلویزیون ما 16:9هست اما این مشکل رو نمیدونم چه طور حل کنم؟!!کابل تبدیل HDMIبه چیز دیگه ای وجود نداره؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •