HelloOX2 رو ریختم مشکل حل شد .![]()
HelloOX2 رو ریختم مشکل حل شد .![]()
سلام . نقشه جدیدتر تهران نسبت به 3 ماه قبل اومده ؟؟؟ نقشه کاملی از ایران چی وجود داره واسه دانلود ؟ تو سایت خود نوکیا نمیتونم دانلود کنم ! اگر جایه دیگه آپلود شده ممنون میشه لینکش رو بدید .
چرا دوست عزیز ساپورت می کنه![]()
نرم افزار بسیار جالبی هست. خصوصا برای تهرانی ها. اگه نقشه شهر های دیگه رو هم داشت خیلی بهتر می شد. الگه امکان
راهبری صوتی رو فعال کنید و فارسی رو دانلود کنید قشنگ بهتون میگه مثلا 300 متر جلوتر از کدوم خروجی به چه طرفی بپیچید.
تازه حالت های مختلف رانندگی و قدم زدن و ... رو هم داره.مزیتش نسبت به گوگل مپ همین امکان راهبری صوتیش هست.البته
گوگل مپ هم امکانات خودشو داره. بدون gps مکانتون رو میگه و اگه بزنید satelite view عکس های ماهواره ای خیلی جاها رو
می تونید مشاهده کنید.
دوستان روشی هست که تو ovi maps بشه سایر شهر ها رو هم به دقت تهران نقشش رو داشت ؟
باید خود نوکیا با آپدیتهای بعدی اضافه کنه...بعید می دونم برای اضافه کردن نقشه راهی باشه.
من نقشه هاي نوکيا ovi رو براي جاده هاي ايران با نقشه هاي گارمين براي ايران مقايسه کردم .... يه جاهايي گارمين بهتره يه جاهايي نوکيا ovi ...
مثلا براي شمال ايران گارمين کاملتره ...
براي مرکز ايران با هم برابري ميکنن...
براي تهران ، ovi بهتره
سلام به همه شما
من n78 دارم ميشه كامل برام توضيح بدين بايد چه كار كنم؟
ممنون ميشم
بالاخره براي N78 بايد كدومو نصب كرد؟ FP1 يا FP2
اينكه من موقع ناوبري (Navigation) يهو پيغام مي گيرم كه بايد مجوز (لايسنس) تهيه كنم با كرك حل مي شه؟ تمايل زيادي به كك كردن گوشيم ندارم و الان اين Ovi Map به جز مساله ناوبري (كه زود ازش خارج مي شه) مشكل ديگه اي نداره. ممنون مي شم جواب بدين
گوشيت FP2 هستش...
شما اين OVI مپ نوکيا تو اين تاپيک رو نصب کن ... مشکل لايسنس حل ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)