تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 23 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 229

نام تاپيک: بلاخره استدیو 1555 خریدم

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

این وایرلس من در xp به خوبی و حتی خودکار بدون کوچکترین تغییرات کانکت میشه و با سرعت بالا دانلود میکنه

ولی در سون و ویستا معلوم نیست چجوری کانکت میشه هر کار می کنم چیزی پیدا نمیکنه؟؟؟؟

چجوری در سون و ویستا با وایرلس کانکت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از gog2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این وایرلس من در xp به خوبی و حتی خودکار بدون کوچکترین تغییرات کانکت میشه و با سرعت بالا دانلود میکنه

ولی در سون و ویستا معلوم نیست چجوری کانکت میشه هر کار می کنم چیزی پیدا نمیکنه؟؟؟؟

چجوری در سون و ویستا با وایرلس کانکت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من ویندوز سون نصب کردم همون موقع اتمام نصب ویندوز وایر لس رو شناخت اصلا نیاز به نصب درایور برای وایر لس نشد

4. این کاربر از bynam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

من ویندوز سون نصب کردم همون موقع اتمام نصب ویندوز وایر لس رو شناخت اصلا نیاز به نصب درایور برای وایر لس نشد

خاب مال منم همون اول شناخت ولی باهاش به اینترنت نمیتونم وصل بشم

6. این کاربر از gog2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امروز ایرانسل میگفت وایرمکسش رو راه انداخته : تست زدین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گفته با وای فای هم میشه {بدون مودم}
    آیا این نوت بوک وای فای داره
    کدوم نوت بوک ها وای فای دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

گفته با وای فای هم میشه {بدون مودم}
    آیا این نوت بوک وای فای داره
    کدوم نوت بوک ها وای فای دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    بهتر بود میپرسیدی کدوم نوت بوک وای فای نداره
    الان دیگه روی تمام نوت بوک های جدید وای فای هست...

داره خودمونی میشه nimaalfa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام !
    دوست عزيز تازه امروز صبح وايمكس لانچ شده و اگه كسي از قبل همه اطلاعات لازم براي ثبت نام رو داشته باشه و امروز صبح ساعت 7 ميرفته اقدام ميكرده براي ثبت نام وايمكس با در نظر گرفتن اينكه حداقل سه روز كاري طول ميكشه كه وايمكس وصل بشه ميشه نتيجه گيري اخلاقي كرد كه الان هيچ كسي وايمكس ايرانسل نداره !
    واسه اينكه از بحث اصلي دور نشيم بگم كه والا منم در تحقيقات خودم به همين لپ تا پ 1555 رسيدم با توجه كانفيگ خوب و بالاي كه داره ولي با توجه به اينكه بعضي از دوستان ميگم مثلا وايو با cpu پايينتر ممكنه از اين لپ تاپ با cpu ي بالاتر عملكرد بهتر و سريعتري داشته باشه (در شرايط مساوي) ! اليته استباط من اينه كه يعضي افراد توي اين سايت تعصب دارن نسبت به سوني يا به دليل اينكه خودشون سوني دارن و يا به دليل ديگه !!! اينو هر آدم بيطرفي ميتونه درك كنه ! اليته يكم طبيعيه ولي منصفانه نيست ! راستش تا خود آدم پشت چند تا سيستم نشينه نميتونه خوب تفاوت رو احساس كنه ! حالا من از دوستان عزيز ميخوام بدون در نظر گرفتن مدل لپ تاپ خودشون (!) نظرشون رو بگن كه آيا مثلا سوني با cpu پايينتر ميتونه از دل با cpu بالاتر عملكرد بهتري داشته باشه ؟! و اگه باشه اين برتري چقدره يعني cpu 2.8 dell studio 1555 با چه cpu اي از سوني برابري ميكنه ؟!! نظر خودم اينه كه ممكنه در شرايط مساوي يا نزديك بهم سوني برتري داشته باشه قبولش سخته كه با اختلاف cpu بين اين دو مدل بگن cpu سوني بهتره با توجه به اينكه تكنولو‍زي هر دو cpu يكيه ! راستي كسي با 1555 بازي سنگين انجام داده ؟! نياز به كول پد داره ؟!
    پيشاپيش ممنون !

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

یعنی با این وایمکس مثل وایرلس میشه کانکت شد؟؟؟؟ خاب یوزرنیم و پسوردشو از کجا بیاریم؟؟؟؟

در مورد مقایسه سونی با دل با یک سی پی یو یکسان خاب مصلا سونی قوی تره ولی قیمتش سر به فلک میزاره من در سونی سی پی یو 2.8 ندیدم ولی وقتی 2.5 در بیاد 3 میلیون تومان پس 2.8 حتما 4 میلیون قیمتشه؟؟؟

اینکه سی پی یو ضعیف تر سونی از دل قوی تره خاب باید دید کدوم رو با کدوم مقایسه می کنید مثلا سی پی یو 1.8 سونی از 2.8 دل قوی تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1؟؟؟؟

باید دید تا چقدر تفاوت یکسان است مثلا 2.6 سونی اگه با 2.8 دل برابری کنه شاید بشه گفت منطقی است ولی بیشتر از این با عقل جور در نمیاد ولی بازم میگم قیمت خیلی مهمه

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در مورد مقایسه سونی با دل با یک سی پی یو یکسان خاب مصلا سونی قوی تره ولی قیمتش سر به فلک میزاره من در سونی سی پی یو 2.8 ندیدم ولی وقتی 2.5 در بیاد 3 میلیون تومان پس 2.8 حتما 4 میلیون قیمتشه؟؟؟

دوست من كاملا قيمت هات اشتباه است . با 1600000 مي توني سوني با سي پي يوي 2.8 بگيري

داره خودمونی میشه nimaalfa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بله حق با دوست بالاييست !
    اتفاقا يه مدل سوني هست با cpu 2.5 كه اسمش دقيق يادم نيست قيمتش هم بود 1230000 تومن كه با توجه به صحبتهاي دوستان منو به شك انداخت كه كدوم مدل بهتره !‌ دوست عزيز شما كه ميگي cpu سوني مصلا (شايدم مسلما) از يك cpu دل در شرايط مساوي قويتره ميتونم بپرسم از كجا اين فهميدي ؟! يا از كجا خوندي يا دليل علميش چيه ؟!

پي نوشت : مثل اينكه پستهاي قبلي من توي اين سايت پاك شدن ! البته اصلا مهم هم نيست !
    Last edited by nimaalfa2000; 24-01-2010 at 02:13. دليل: حذف يك space اضافه در متن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •