این وسط نوکیا خیاره دیگه؟
اون از سیمیبانش که اصلا به درد نمیخورد
اینم از مائمو که یه کم دیگه از رده خارجه
نرم افزار و سخت افزار هم مال یه شرکته
این وسط نوکیا خیاره دیگه؟
اون از سیمیبانش که اصلا به درد نمیخورد
اینم از مائمو که یه کم دیگه از رده خارجه
نرم افزار و سخت افزار هم مال یه شرکته
فعلا گوشیهای مث ساتیو،ویواز،i8910،خیلی بهتر از گوشیهای نو کیا عمل کردن.
می تونید sdk بادارو بذارید؟
سلام ... مثل اینکه باز همون عکس قبلی اومد وسط !![]()
12 مگاپیکسل دوربین با سیستم عامل بادا البته به فول اچ دی بودنش اشاره ای نشده ! ...
ابعاد منطقی هستش ! صفحه نمایش 4 اینچی
63 عرض و 123 طول , 12.2 ضخامت ... که با عکس همخونی داره صفحه نمایش super amoled که بازم از تاریکی صفحه نمایش پیداست که چیزی جز super amoled نخواهد بود ! در هر صورت به نظرم این عکس درسته فقط باید دید که همین گوشیه یا خیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 30-04-2010 at 17:09.
سلام.
چند تا خبر راجع به بادا شنیدم که هنوز صحت و سقم اونا رو مطمئن نیستم ولی بهتر دونستم که بگم (البته ناگفته نمونه بعضی از بچه ها از اونا خبر دارند):
1. سامسونگ میخواد سه تا گوشی بادا در آینده نزدیک تولید کنه S7200(low) S8200(mid) S9000(high) که S9000 ظاهرآ صفحه نمایش 4.2 اینچی و دوربین 12 با زنون فلش و ...داره!
2. یک Tablet-PC با سیستم عامل بادا با صفحه نمایش 5.5 اینچی و ...
3. و اینکه سامسونگ داره روی پروژه بادا 2.0 ، TouchWiz 4.0 ، S-Life 2.0 و رابط کاربری سه بعدی (3D UI) واسه بادا کار میکنه
مرثی از توجهتون
مطمئن باشید بادا جدی ترین رقیب mac بعد این همه ساله چون توجه خاصی هم به gaming شده تو این سیستم عامل.به نظر من از آندروید هم بهتره(البته برای ما ایرانیها)چون آندروید بیشتر رو امکانات ارتباطیو بیزینس و این جور چیزاس ولی بادا مثله mac رو multimedia خیلی کار کرده انشاالله تا یکی دو سال دیگه زمین خوردن مکو میبینیم.![]()
سلام .
مرسی عزیز .
Tablet که فکر کنم 7 اینچ و آندروئید باشه .
در مورد گوشیها هم عالیه اینطوری . مخصوصا S9000 .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 04-05-2010 at 23:36.
تشکر خبر خوبی بود.
به نظر شما چه قد احتمال داره سی پیو اس 9000 دو هسته ای باشه؟
چون سی پیو 800 دوال a9 قراره تا سه ماه چارم وارد بشه.
اون Tablet آندرویدی که شما اشاره کردی، درسته و مثل اینکه مقامات سامسونگ هم تایید کردند. اما اونی که من گفتم نمی دونم ربطی به این Tablet داره یا نه. آخه این صفحه نمایشش 7 اینچه و دیگری 5.5 اینچ!![]()
درود بر شما
به نکته ی جالبی اشاره کردین!
به نظرم می تونه این اتفاق بیفته که اگه بشه فوق العاده است.
در همین مورد چیزی که فراموش کردم بگم اینه که S9000 انگار قراره در سه ماه ی سوم یا چهارم میلادی معرفی بشه یعنی همزمان با عرضه ی CPU های دو هسته ای سامسونگ
اما یه مطلب دیگه: S9000 احتمالا میخواد با چیپ گرافیکی 3D و صفحه نمایش 3D عرضه بشه
Last edited by aliugd; 05-05-2010 at 10:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)